OBAMA presedinte !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Nu am avut timp sa va citesc azi decit pe graba dar n-ar putea sa ma expulzeze si pe mine in mexic pentru vreo luna asa, undeva pe la Playa del Carmen? Eventual in decembrie sa vin inapoi dupa anul nou? Mama ce bine ar fi!!!

Partea cu Bustanbulul e dementiala.

Nu avortul nu e interzis. Se face cred pina in spatamina a 20 si nu sint sigura dar parca Bush a trecut o lege care interzice cumva avortul in luni mari. Nu sint sigura. oricum incearca sa te duci la o clinica de avorturi. In fata ei vei gasi zeci de oameni de la copii de liceu pina la barbati batrini tipind si agintind pancarte anti abortion, tipind la tine ca esti inconstienta ca nu stii ce faci, urlind sa lasi copilul (in particular eu m-am dus la astfel de clinica sa pun sterilet deci n-aveam ce copil sa le las. Poate sa fi adus pisica de acasa dar stiu eu daca se potoleau?!). E un spectacol neplacut. Te hartuiesc pur si simplu. mai rau ca hienele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estela spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

"Eu zic asa: in contextual acestei discutii nu ma intereseaza electorii ci votul popular. Ceea ce vrea americanul de rand. Indiferent ca unul il depaseste pe celalalt cu 7 milioane, tot raman 56 milioane de care trebuie sa tii cont."

Eu nu inteleg propozitia asta...adica aia 60 milioane au votat cu Obama, l-au facut sa castige dar apoi trebuie tinut cont de aia 56 de milioane care au votat cu McCain si ce?...sa il puna pe McCain presedinte ca sa nu fie aia 56 milioane suparati??? Care mai e scopul alegerilor atunci?
Nu are nici o logica ce ai spus mai sus.

In 2000 cand Gore a castigat votul popular si curtea suprema a decis impotriva oare i-a pasat cuiva de milioanele care l-au vrut pe Gore?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

panterro,in ziua cand a fost ales presedinte,uita ca a fost ales doar de 60.000.000 .Este presedinte pt. toti americanii.Majoritatea ,celor care nu l-au ales sau nu s-au prezentat la vot ii dorec mult succes noului presedinte.Are succes presedintele,are si poporul prosperitate..O sa inveti tu ,cand o sa cunosti mai bine America
Tu chiar crezi ca Obama va face tot ce a promis in campanie ?Tu chiar crezi ca va schimba politica externa a lui Bush?Doar sa schimbe ceva si vreo 5 state mari, peste 4 ani nu il vor vota .Acum ,l-au votat pt. ca le-a facut promisiuni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Oh, Doamne, parca va vad peste cateva luni cu aratatorul "v-am spus io" .
Haideti sa asteptam sa vedem ce va face si apoi venim cu comentarii. E clar ca sunt multe asteptari pe spinarea lui si vom vedea cum si in ce masura isi va indeplini promisiunile.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

As dori sa sper ca se va focusa in primul rand pe "curatzenia" pe care tre' s-o faca acasa (America) si ca nu va raspunde grabit si negandit presiunilor externe...
http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1083501/Day-One-Obama-faces-Cold-War-threat-warning-Israel.html
Insa tare mi-e teama de influentza lui Joe
http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1083669/Hes-Obamas-number-gaffe-prone-Joe-Biden-liability-new-US-president.html

Iar despre Palin... numai de bine
http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1083563/Palin-didnt-know-Africa-continent-McCain-aides-begin-Republican-mud-slinging-wake-defeat.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns necsuta spune:

Adriuta,foarte frumos ai expus situatia!
Felicitari noului presedinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lasa Estela ca vine 2012 si apoi o poti vota pe Palin(aia care cunoaste America la perfectie, ca sa nu mai spun de lumea larga, acolo e toba de carte).
Eu cunosc destul despre America, atat cat am nevoie deocamdata, dar daca voi avea nevoie de o secretara care sa imi tina socoteala, iti trimit request.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Citeam pe undeva ca oricare presedinte ar fi ales nu are cum sa fie un presedinte bun, in situatia financiara in care e America la momentul asta. Va fi un presedinte care doar va incepe un plan de reconstruire si care ma indoiesc ca va avea si norocul unui al doilea mandat. Roosevelt a avut 4 mandate (nu prea imi e clar de ce) si noroc cu al doilea razboi mondial de a scos USA din depresia de dupa crash-ul financiar.
Eu personal, consider ca au fost alegeri istorice, si sint fericita ca a iesit Obama. Ma indoiesc ca va mai cistiga al doilea mandat, desi ar avea sanse mari cu Palin ca adversar, ca am inteles ca i-a placut campania, si mai vrea, dar acum pentru presedinte.
Cica McCain e tare dezamagit de cucoana, e intrebat de zor ce parere are de campania ei, si a prefereat sa nu vorbeasca

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Un articol ce explica foarte bine ce inseamna aceasta victorie pentru multi americani http://warner.blogs.nytimes.com/2008/11/06/title/

Cel mai mult mi-a placut raspunsul fetei ei de 8 ani:

But the race thing? The groundbreaking immensity of the election of our country’s first African-American president?

“You’re being racist,” Emilie had said when I made a comment about how particularly earth-moving this election was for black voters. “Why should it matter if people are black or white?”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Te ajutam cu o opinie, ceva?
A

Mergi la inceput