OBAMA presedinte !!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Eu as fi vrut-o pe Hillary, da' las' ca e bun si Obama, democrat sa fie...

Eu unu' l-as fi preferat pe Ron Paul, care chiar daca a facut cariera in partidul Republican, e la ani-lumina distanta de ideologia practicata momentan de administratia americana. Lectura optionala: http://www.ronpaullibrary.org/. (Desi mi-s sigur ca ai somn, adica nu ai timp pentru asa ceva :-)...)

A.M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Citat:
citat din mesajul lui elizaj

ce mi se pare interesant este ca majoritatea celor care au scris aici nu sunt din america...deci cu ce ne incalzeste pe noi,cei de aici ca restu' lumii se bucura??? personal imi fac griji pt copiii mei,in ce societate vor creste,cum o sa le explic eu ca nu-i normal ca un copil sa aiba 2 mame sau 2 tati si cum o sa-i feresc de orele de educatie sexuala pe care obama le vrea pana si la copiii de 5 ani si cum o sa ne rabde Dumnezeu cu avortul legalizat,netinandu-se seama de copil !!!...dar oricum se pare ca banii isi spun cuvantul si acopera tot !!!da,probabil ca toata lumea va avea de castigat ca a iesit obama presedinte,toata lumea,mai putin america...

Solutia framantarilor tale e simpla:bagajele si inapoi in Romania.In America nu mai e de trait.Sa stii ca e periculos rau Obama ! Am auzit multe lucruri murdare despre el:ca ar avea legaturi cu teroristii,comunistii,chiar si cu necuratul.Si mai e si negru pe deasupra.Daca nu ma crezi,intreab-o pe Sarah Palin.Ptiu ptiu ptiu,vine Apocalipsa!asa ceva...

p.s.(si acum vb serios:de ce sa-ti feresti copiii de educatia sexuala?doar nu vezi atatea adolescente in America gravide la 15 ani?(inclusiv ploada doamnei Palin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui zuzunaki
p.s.(si acum vb serios:de ce sa-ti feresti copiii de educatia sexuala?doar nu vezi atatea adolescente in America gravide la 15 ani?(inclusiv ploada doamnei Palin)

Implicatia ante-vorbitoarei tale e ca dac-ar fi avut prunca parte de educatie sexuala, madam Palin ar fi fost acum stra-bunica, nu bunica. (Nici nu vreau sa ma gindesc la cite prefixuri "stra-" ar fi fost necesare pentru McCain ;-)...)

A.M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Eu zic ca doamna Eliza n-are de ce sa-si faca probleme. Daca pana si California a aprobat amendarea constitutiei pentru a interzice casatoriile intre persoane de acelasi sex, mai e mult pana departe. Un pas mare inapoi care v-a fi foarte greu de recuperat in viitor. Speram sa nu facem si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Citat:
citat din mesajul lui zuzunaki

Citat:

ce mi se pare interesant este ca majoritatea celor care au scris aici nu sunt din america...deci cu ce ne incalzeste pe noi,cei de aici ca restu' lumii se bucura??? personal imi fac griji pt copiii mei,in ce societate vor creste,cum o sa le explic eu ca nu-i normal ca un copil sa aiba 2 mame sau 2 tati si cum o sa-i feresc de orele de educatie sexuala pe care obama le vrea pana si la copiii de 5 ani si cum o sa ne rabde Dumnezeu cu avortul legalizat,netinandu-se seama de copil !!!...dar oricum se pare ca banii isi spun cuvantul si acopera tot !!!da,probabil ca toata lumea va avea de castigat ca a iesit obama presedinte,toata lumea,mai putin america...

Solutia framantarilor tale e simpla:bagajele si inapoi in Romania.In America nu mai e de trait.Sa stii ca e periculos rau Obama ! Am auzit multe lucruri murdare despre el:ca ar avea legaturi cu teroristii,comunistii,chiar si cu necuratul.Si mai e si negru pe deasupra.Daca nu ma crezi,intreab-o pe Sarah Palin.Ptiu ptiu ptiu,vine Apocalipsa!asa ceva...

zuzunaki, mi-ai luat-o inainte. Voiam sa ii sugerej elizej sa ii stringa pe toti care gindesc ca ea si sa faca naibii un partid in care sa-i inscrie pe toti nebultumitii de venirea lui Obama, da' solutia ta e mai buna, recunosc :=)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:

Io zic sa te muti in Alabama ca acolo sigur nu o sa vezi 2 mame, 2 tati, avortul e ilegal si nici vorba de educatie sexuala acolo.Am auzit ca in schimb iti dau casete sa le arati copiilor cum o sa ii inghita iadul daca se masturbeaza sau daca au ganduri impure despre o alta persoana(cand cresc mai mari evident).
Si eventual daca vrei poti sa si te inscrii in KKK, acolo e in voga si cu asa gandire ca a ta ma indoiesc ca esti departe de ei.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Unde e RamonaJ? Pai beau sampanie fara ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Am primit azi asta in e-mail :)))

...cu titlul 'Yes, we can!'

'All white people must report to the cotton field at 8 am tomorrow for orientation.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Citat:

Se cheama libertate de opinie.

Si stii, situatia descrisa de tine e cu atat mai oribila cu cat va fi transpusa in realitate de un negrotei. Care daca e sa fim sinceri n-avea nici o treaba sa ajunga presedinte, nu?!

Ti-as fi recomandat Mexicul, dar se pare ca au legalizat avortul in 2007. Regret, dar se pare ca nu mai e loc pe lume pentru cei drepti. Au ramas doar depravatii care vor distruge planeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Elizaj - parerile noastre coincid.

Faptul ca opiniile ei sunt luate in tarbaca este fooooooarte urat.
Uitati pesemne ca la votul popular Obama a avut 51% si McCain 49%. Deci nu a avut o majoritate zdrobitoare.

Libertatea de opinie are si ea niste limite? Nu.
Voi le-ati cam depasit!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput