OBAMA presedinte !!!
Raspunsuri - Pagina 17
Clover spune:
amoga, fatusul nu traieste independent de femeia care il poarta in interiorul ei. Nu s-au inventat inca utere artificiale. Ai gasit sursele alea democrate care zic ca Obama e Mesia?
Ancuta-Maria spune:
si de la Obama ati ajuns la avort si sa dezbateti daca ce este in burtica este o persoana sau nu? Interesant...
Daca romanii, care multi nu sunt din State, sunt asa inversunati impotriva sau pentru Obama, ma intreb ce o iesi pana la urma in America...
amoga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Clover amoga, fatusul nu traieste independent de femeia care il poarta in interiorul ei. Nu s-au inventat inca utere artificiale. |
In schimb, s-a inventat conceptul de persoana, despre care mi se parea mie ca discutam acilea in ultimele mesaje.
citat din mesajul lui Clover Ai gasit sursele alea democrate care zic ca Obama e Mesia? |
Nu, si nici dulai cu covrigi in coada n-am gasit. Drept e ca nici nu caut...
A.M.
Clover spune:
Cred ca te contrazici singura pentru ca linkul tau zice "Who is a person? Human beings, after birth" etc. Desigur ca daca esti carnivor convins poti manca un ou si sa crezi ca tocmai ai mancat pui pe sticla.
Eu ma retrag din discutia despre avort. Istoric nu mi-a provocat decat dureri de cap. Ma limitez la discutiile despre noul Mesia.
amoga spune:
citat din mesajul lui Clover Cred ca te contrazici singura pentru ca linkul tau zice "Who is a person? Human beings, after birth" etc. |
Zice mai mult de-atit... In schimb, nu vad unde ma contrazic, dat fiind ca in ce ma priveste n-am zis cine treb'e sau nu sa fie considerat o persoana, ci doar ca trebuie mentinuta o consistenta.
citat din mesajul lui Clover Desigur ca daca esti carnivor convins poti manca un ou si sa crezi ca tocmai ai mancat pui pe sticla. |
Ihi... iar daca esti vegetarian convins poti minca un bou si sa crezi ca e doar o forma ras-digerata de pasune verde...
citat din mesajul lui Clover [...] Ma limitez la discutiile despre noul Mesia. |
Okay, limiteaza-te. Eu nu tin neaparat...
A.M.
blackpanterro spune:
Pro life is anti woman
http://www.youtube.com/watch?v=MrXvDXVhqfU
Nu as putea sa o spun mai bine de atat.
Dar aici se discuta Obama :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Clover spune:
Da, boul e o forma de pasune verde, dar nu pastreaza ADN-ul ierbii. E vorba de ADN, nu? Fetus-persoana, ou-gaina. Nu pricep argumentele tale, dar macar acum am o imagine linistitoare in fata ochilor cu o vaca rumegand agale pe o pasune mioritica.
amoga spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Dar aici se discuta Obama :) |
Si iata ce www.librarian.net/dnc/speeches/obama.txt" target="_blank">zice omu': "Go into any inner city neighborhood, and folks will tell you that government alone can't teach kids to learn." Si cine sunt eu sa spun ca nu-i asa? :-) (Ba as zice ca poa' sa mearga in orice 'city neighborhod' ca sa auda aceeasi poveste...) Si-acu', mi-s curios sa vad ce-o sa faca vizavi de problema asta.
A.M.
amoga spune:
citat din mesajul lui Clover Da, boul e o forma de pasune verde, dar nu pastreaza ADN-ul ierbii. E vorba de ADN, nu? |
Nu. Ci de un "ceva" (eu i-am spus persoana) care are sau nu dreptul la protectia legii ca orice alt om de pe meleagurile pe care se afla.
citat din mesajul lui Clover Nu pricep argumentele tale, dar macar acum am o imagine linistitoare in fata ochilor cu o vaca rumegand agale pe o pasune mioritica. |
Daca vezi si-un Mesia p-acolo sa stii ca te uiti la un webcam ce transmite din India...
A.M.
elizaj spune:
romanii din america nu sunt inversunati impotriva lui obama,de cate ori ai vazut tu romani inversunati.daca e vorba de romani,poa'sa stea mister obama linistit mult si bine,ca romanu'nu le are cu politica si poate sa inghita multe,la o adica...
citat din mesajul lui Ancuta-Maria si de la Obama ati ajuns la avort si sa dezbateti daca ce este in burtica este o persoana sau nu? Interesant... Daca romanii, care multi nu sunt din State, sunt asa inversunati impotriva sau pentru Obama, ma intreb ce o iesi pana la urma in America... ----------------------------------------------------------------------- „timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle) |