a inceput campania /Rezultate comentate
Raspunsuri - Pagina 2
Rufus spune:
Auziti, dar unde candideaza Zmarandescu? Si la ce?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Eliza5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Auziti, dar unde candideaza Zmarandescu? Si la ce? "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
BUCURESTI - Deputati - Colegiul Uninominal 25
natynic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Ca mergi sau nu la vot, se poate discuta. Pro si contra. Dar de plans de ce nu ai voie sa te plangi? Sau, mai precis, cand ai voie sa te plangi? Cand iese ce-ai votat tu, sau cand nu iese? Adica, cumva, cum zicea deputata aia, cand sa ai "ciocu mic"? |
Moral nu ai voie sa te plangi, nici intr-un caz nici in celalalt, pentru ca tu nu ai participat la proces, votul tau a lipsit. Daca au iesit "altii" ai dreptul sa spui-uite, am stiut eu de ce nu le-am acordat incredere; daca au iesit "ai tai" ai tot dreptul sa le reprosezi. Daca nu te-ai bagat si ai stat deoparte chibitzand, ce drept ai sa comentezi?...Asta am vrut sa zic...daca notiunea de "moral" mai spune cuiva ceva (in principiu stiu ca nu)
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
iileana spune:
citat din mesajul lui Rufus Auziti, dar unde candideaza Zmarandescu? Si la ce? |
"La ce?" Mai bine "de ce?".....
colegiul 25 bucuresti ; deputati
http://www.infovot.ro/?cat=310
Cel mai simpatic colegiu :))) !
Eliza5 spune:
citat din mesajul lui iileana colegiul 25 bucuresti ; deputati http://www.infovot.ro/?cat=310 Cel mai simpatic colegiu :))) ! |
mda.. fix ala in care trebuie sa votez eu
iileana spune:
citat din mesajul lui Eliza5
mda.. fix ala in care trebuie sa votez eu |
, cit de spectaculoase vor fi "infruntarile dintre candidati" la voi, acolo.... Luminita + Zmarandescu + Dna Udrea.....
Eliza, fa-ti viza de flotant in alt colegiu. Sau voteaza-l pe domnul de la UDMR. :)
Rufus spune:
citat din mesajul lui natynic Moral nu ai voie sa te plangi, nici intr-un caz nici in celalalt, pentru ca tu nu ai participat la proces, votul tau a lipsit. Daca au iesit "altii" ai dreptul sa spui-uite, am stiut eu de ce nu le-am acordat incredere; daca au iesit "ai tai" ai tot dreptul sa le reprosezi. Daca nu te-ai bagat si ai stat deoparte chibitzand, ce drept ai sa comentezi?...Asta am vrut sa zic...daca notiunea de "moral" mai spune cuiva ceva (in principiu stiu ca nu) |
Cred ca exagerezi cu morala. Sau ma rog, asta e parerea ta. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faca cei care nu voteaza sau nu le-a iesit ce au vrut, este sa se supuna majoritatii. Asta nu au voie, sa conteste ce a iesit.
Dar de criticat am tot dreptul, pentru ca aia care ies nu-s numai pentru cei care i-au votat. Intelegi?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Eliza5 spune:
Iata si alternativa:
Românii pot da un "vot de protest" candidatilor
Alexandra-Livia Dordea
Vineri, 31 Octombrie 2008
Asociatia Pro Democratia (APD) aduce în atentia opiniei publice faptul ca, prin Legea 35/2008, a fost introdus “votul alb” cunoscut ca si „vot de protest”, care le permite cetatenilor sa-si exprime nemultumirea fata de candidatii propusi în colegiul lor.
"Astfel, la alegerile de duminica, 30 noiembrie, este suficient ca cetatenii sa lase buletinul de vot nestampilat pentru ca votul lor sa fie înregistrat separat de voturile nule, transmitând, astfel, un mesaj de nemultumire fata de oferta de candidati din colegiul lor", se arata într-un comunicat de presa al APD.
addinel spune:
citat din mesajul lui Eliza5
mda.. fix ala in care trebuie sa votez eu Eliza si Alex (15 nov. 2004) |
da... da.. da... si eu tot in colegiul 25 :(( pai sa aud pe cineva ca va comenta ca nu votez eu. si parol ca o sa-mi si strig dupa in gura mare nemultumirile.
roxanaz spune:
maaaiii.. nu va mai radeti. mai bine sa stii candidatii.., ca se poate si mai rau, la mine in colegiu nu sunt decat niste ilustri necunoscuti....
Roxana