Palin versus Obama - a star is born (4)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

Am emotii pt maine, Hai Obama !

Hilde, pt ca eu si sotul suntem pro Obama, toti prietenii romani s-au indepartat de noi, cu toate ca nu am prea povestit despre asta, am evitat orice discutie despre politica pt ca am stiut ce impatimiti sunt.
Ei spun chestii de genul: e vai de noi de iasa Obama, tiganul tot tigan e, e pe o mana cu teroristii , o sa vedem casatorii intre gay, avorturi legalizate.. si alte aberatii apocaliptice de te doare capul.

Mey,ma apuca groaza cind citesc cit de rasisti sunt romanii.E pe bune,sau is glume proaste(de-ale amicilor)?
Ce-i doare pe ei de casatoriile intre gay?Ca de avorturi nici n-are rost sa ma intreb cind este evident ca si amicii respectivi au prins epoca de aur cind avorturile erau interzise dar se practicau pe banda,"la negru".
Ptiu ce religiosi si ingrijorati au ajuns romanii!sa nu-i deochi!

Ia ziceti fetelor,ce se aude pe la voi?"ce ore sunt?"

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

OOOOOO,sa crezi,ca eu is satula de cat de rasisti sunt romanii...si aici aceleasi probleme,"vai,daca iese Obama ni se urca negrii in cap"...i-am si intrebat pe unii,de unde atata rasism la voi,ce stiti ,ce treburi ati avut voi cu negrii?...ca in Ro habar nu aveati de ei...ce urat si dezgustator m-i se pare sa conteze in secolul 21 culoarea pielii

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Stie cineva la ce ora vom avea primele rezultatele oficiale?

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Am votat si eu...dar n-am primit sticker...

Oricum trebuie sa asteptam coasta de vest sa inchida pollurile...depinde de "turnout": daca se detaseaza clar un candidat, televiziunile "call" un cistigator...daca nu, asteptam ca datile trecute...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Am votat si eu,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

cu cine ?

Happy voting day ! tin pumnii,parca am si eu oareshce emotii...
xenocid,aici spuneau ca maine dimineata in jurul orei 7 (ora 9 in Ro) s-ar afla primele rezultate oficiale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

ai citit pantera neagra ce zice jirinovski?

"Liderul ultranationalist rus Vladimir Jirinovski a declarat, marti, ca senatorul democrat Barack Obama este un "Gorbaciov american" care va distruge Statele Unite, relateaza AFP. "Obama este un Gorbaciov american care va distruge America, nu o va reconstrui", a afirmat, in cadrul unei reuniuni a Partidului Liberal-Democrat, Vladimir Jirinovski, vicepresedinte al Dumei de stat si un apropiat al Kremlinului."
hotnews

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Oricum trebuie sa asteptam coasta de vest sa inchida pollurile...depinde de "turnout": daca se detaseaza clar un candidat, televiziunile "call" un cistigator...daca nu, asteptam ca datile trecute...

Anamaria

Si eu am votat! Am primit si sticker. Era aglomerat la ora 9:30 dimineata. Un coleg mi-a spus ca nevasta-sa a asteptat o ora jumatate la coada ca sa poata sa voteze.
Asteptam, la 11 pm se inchid poll-urile pe coasta de vest. Adica 6 dimineata in Ro. Poate aflam si mai devreme daca se detaseaza clar un candidat. Sper sa nu fie ca in 2004.
Prin jur numai democrati.. e semn bun, ca doar sunt in Ohio.
Cateva poze de la ultimul rally al lui Obama in Columbus:
http://flickr.com/photos/razvanh
Pacat ca nu l-a prins sotul cand vorbea si el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

eu votez diseara dupa job. am auzit insa ca starbucks da cafea gratuita daca votezi asa ca m-am dus o fuga jos la starbucks.... si nu e adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

eu votez diseara dupa job. am auzit insa ca starbucks da cafea gratuita daca votezi asa ca m-am dus o fuga jos la starbucks.... si nu e adevarat.

Aici au dat cafea, dar la una din locatiile mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

ai citit pantera neagra ce zice jirinovski?

"Liderul ultranationalist rus Vladimir Jirinovski a declarat, marti, ca senatorul democrat Barack Obama este un "Gorbaciov american" care va distruge Statele Unite, relateaza AFP. "Obama este un Gorbaciov american care va distruge America, nu o va reconstrui", a afirmat, in cadrul unei reuniuni a Partidului Liberal-Democrat, Vladimir Jirinovski, vicepresedinte al Dumei de stat si un apropiat al Kremlinului."
hotnews

Si de ce imi e adresat mie mesajul?
Am scris pe undeva ca sunt o iubitoare de comunism sau ca imi e frica de comunism?
Cei care il fac pe Obama comunist nu au nici cele mai elementare notiuni despre ce inseamna a fi comunist.
Si nu poti sa fi comunist doar pt ca ai cunostinte comuniste, asta pt cei care cred ca prietenia cu Frank Marshall Davis il face comunist. Eu am multi prieteni credinciosi, asta nu ma face credincioasa, din contra...

GOBAMA!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui josefine

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Anamaria

Si eu am votat! Am primit si sticker. Era aglomerat la ora 9:30 dimineata. Un coleg mi-a spus ca nevasta-sa a asteptat o ora jumatate la coada ca sa poata sa voteze.
Asteptam, la 11 pm se inchid poll-urile pe coasta de vest. Adica 6 dimineata in Ro. Poate aflam si mai devreme daca se detaseaza clar un candidat. Sper sa nu fie ca in 2004.
Prin jur numai democrati.. e semn bun, ca doar sunt in Ohio.
Cateva poze de la ultimul rally al lui Obama in Columbus:
http://flickr.com/photos/razvanh
Pacat ca nu l-a prins sotul cand vorbea si el.

josefine, super pozele, tu le faci?

philip&andreea

Mergi la inceput