Palin versus Obama - a star is born (4)
Raspunsuri - Pagina 24
blackpanterro spune:
Avortul pe ballot in 3 state, South Dakota, Colorado si California...
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2008/08/29/AR2008082903142.html?nav=rss_email/components
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
avmaria spune:
off topic : Stai linistita Pantero, ca io aveam in gand un sentiment pozitiv in ce-l priveste pt Obama. Luna trecuta o prietena de-a mea a nascut o fetita prea mult asteptata si dorita, si in aceeasi noapte a murit bunica prietenei, foarte apropiata... transferul ala de energii, daca exista ...
Happy_in_TO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blackpanterro
Trist pt bunica lui Obama dar asta nu inseamna ca Obama ar putea pierde. Ati vazut episodul de Halloween din Simpsons? Merge Homer sa voteze si apasa pe Obama la care masina spune "1 vote for McCain".El mai apasa odata pe Obama si masina "2 votes for McCain", apoi Homer apasa inca de 6 ori in timp ce spune NO si masina "6 votes for President McCain". Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Hahahaha... tare faza cu Homer la vot!
monabella spune:
A sunat telefonul ca la balamuc in seara asta. ca in Simsons, un chestionar: cu cine votati. apasati 1 pt. mcCain, 2 pt. obama. apas 2. dupa care o voce thunder-oasa imi sparge timpanele "are you sure ca vrei un presedinte care sa legalizeze avorturile si sa ii lase pe gay sa sa casatoreacsa?" Rationez eu repede ca idioti mai tre sa fe astia care au facut chestionarul crezind ca astea sint issues cele mai ardente pt. populatie la ora actuala!!!! I-am tras o injuratura neaosa romenasca si am trintit telefonul. urmeaza altul: "I am Barack Obma si miine are loc cea mai importanta aleger istorica bla. bla...." Am inchis si la asta dupa ce am mormait printre dinti "lasa-ma drac in pace ca te votez ce pisici mai ma suni?"
Pina la urma am scos telefonul din priza sa am si eu o seara linistita. la jurnalul de la 11 au spus ca Obama conduce si in statele cheie si ca se prevede o vistorie clara Obama iar ca mcCain ar numai printr-un miracol va invnge asa ca dorm linistita in seara asta. cel putin de miine pot sa pun telefonul n priza ca nu mai ma suna nici o campanie. poate numai cei de la Humane Society sau asociatia popierilor pt. pledge de new year dar mai e pina atunci.
Good night si good morning peste ocean.
si multumesc tuturor celor care au scris aici chiar daca n-au fost de acord cu mine. macar ati avut argumente si a fost instructiv.
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mindy Am emotii pt maine, Hai Obama ! Hilde, pt ca eu si sotul suntem pro Obama, toti prietenii romani s-au indepartat de noi, cu toate ca nu am prea povestit despre asta, am evitat orice discutie despre politica pt ca am stiut ce impatimiti sunt. Ei spun chestii de genul: e vai de noi de iasa Obama, tiganul tot tigan e, e pe o mana cu teroristii , o sa vedem casatorii intre gay, avorturi legalizate.. si alte aberatii apocaliptice de te doare capul. |
Mey,ma apuca groaza cind citesc cit de rasisti sunt romanii.E pe bune,sau is glume proaste(de-ale amicilor)?
Ce-i doare pe ei de casatoriile intre gay?Ca de avorturi nici n-are rost sa ma intreb cind este evident ca si amicii respectivi au prins epoca de aur cind avorturile erau interzise dar se practicau pe banda,"la negru".
Ptiu ce religiosi si ingrijorati au ajuns romanii!sa nu-i deochi!
Ia ziceti fetelor,ce se aude pe la voi?"ce ore sunt?"
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
necsuta spune:
Am inteles in sfirsit cum se voteaza la voi,complicat frate!Desi unul dintre candidati poate sa aiba mai multe voturi populare sa zicem,daca statele care au mai multi electori nu-l voteaza,nu iese!Ce chestie!
Aseara a fost pe TVR un documentar despre Obama,familie,studii,prieteni,interese dar in acelasi timp prezinta si controversele din viata lui,care nu-s chiar putine,una peste alta un personaj interesant!
Dar,dpmdv nu conteaza foarte mult ce presedinte are SUA,pentru noi restul asta,interesele sunt cele care primeaza si statele sunt doar campioane sa-si vada interesul lor,asa cum ar trebui sa fim si noi...
CriPOD spune:
Cate voturi o sa stranga al treilea candidat, oare, prognoze? Saracu'! Mai sunt si altii?
Io una abia astept sa se termine show'ul, sa mai vorbim si noi de economie, de una, de alta. Asa ceva...! Noi p-acilea am si uitat deja c-am votat acu' vreo 2 saptamani, dupa vreo luna de campanii..., la voi deja de 2 ani, pai pe cand ajung la casa alba aia sunt epuizati!
Cica se-apucara de votat astia de peste tot, www.iftheworldcouldvote.com/results" target="_blank">for fun.
Prognoza mea: orice e posibil dupa ultimele 2 alegeri.
ile77 spune:
Hai OBAMA!
Tu esti ultima noastra speranta.
GOOD LUCK MAN!
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
blackpanterro spune:
Pai tanti aia, boiereasa, trebuia sa isi spuna si ea parerea si pt ca nimeni nu o asculta si-a facut blog unde ea e cea mai desteapta si restul "e" prosti.
GOBAMA!!!!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Andrada spune:
Am votat si eu,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu