Ce mai fac oamenii de stiinta cu embrionii...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Din nefericire legile astea sint votate de oameni ca mine si ca tine. Asta a facut ca anul trecut sa fie aprobat fara probleme un procedeu (testat in prealabil pe maimute si care arata foarte sigur) care a pus in pericol viata a 8 britanici (luni de spitalizare, sistem imunitar distrus, etc). De aici s-a dedus o mare descoperire imunologica (ca noi nu sintem maimute) care va duce probabil la Nobel, daca reuseste sa vindece si ceva in final.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Andrada sunt deacord cu ce ai scris despre articol,este facut in asa fel incat sa inteleaga doar oamenii din domeniu.

EU personal sunt de acord cu aceasta procedura deoarece suntem intr-o contiuuna evolutie,ar fi culmea sa regresam acum in secolul 21.

Ce ma face pe mine sceptica este faptul ca ,acesta metoda ,bebe-medicament, nu v-a fi la indemana oricui bonlav ,ci doar celor care dispun de sume colosale de bani.

Aceasta metoda de medicamentatie a viitorului v-a fi exact ca si o polita de asigurare pe viata.
Platesti ,ti se face o clona,iar cand esti bonlav,ti se pune o piesa de schimb de la clona ta care se afla in laboratorul asiguratorului tau de viata sau sanatate.

Eu asa vad lucrurile,deocamdata.

Nu cred ca marile laboratoare londoniene nu si-au facut deja calcule de profit.

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ionicaeu sper din tot sufletul sa te inseli

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu va propun sa intrebati mama unui copil grav bolnav pe care eventual un miracol il poate salva, care ar putea trai daca mama aduce pe lume un fratior sau surioara ... Pt ea ce inseamna aceasta posibilitate de a-si salva copilul ? ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Veste buna, Ionica se inseala!!!!!!!!!!! Sigur, sigur

Mergi la inceput

Mamagiuliei,

Da,ai dreptate,e greu sa dai o parere pragmatica atunci cand nu ai un caz in familie.
Stiu ca sunt multe mamici la noi pe forum care asteapta o minune in acest domeniu.
Si eu voi recolta celulele stam la adoua sarcina, nu se stie niciodata ce ne ofera viitorul.

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Andrada,

Imi doresc sa ma insel, din acest punct de vedere doar.lol

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Citat:

Veste buna, Ionica se inseala!!!!!!!!!!! Sigur, sigur

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Eu inteleg ca nu e vorba despre celulele stem care se preleveaza la nastere din cordonul ombilical...e vorba tot despre celule stem dar din ovulul fecundat, cu alte cuvinte din bebelusul care tocmai a luat viata si care astfel va fi sacrificat ...e ca un chiuretaj in beneficiul stiintei (desigur ca se intampla in vitro), ca un sacrificiu uman ...e viata pentru viata, asta e dilema unora...problema cu clonele, scenariile asupra carora sper sa se insele ionica, e cu totul alta...de alta natura...aici e vorba despre donatia unui ovul din care se pot obtine dupa fecundare celule stem docamdata...este intr-un fel elixirul vietii , daca vreti....Sunt mame care mai fac un copil pentru a salva altul dar si mame care nu mai pot face un copil, fie nu le permite sanatatea, fie varsta....aceasta ar fi unica lor solutie ...Pe de alta parte eu ma gandesc ca se va descoperi mai mult decat atat, ca se va lua intr-un final acel Nobel pentru o adevarata revolutie in medicina....in fine, fiecare cu optimismul lui

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:

Eu inteleg ca nu e vorba despre celulele stem care se preleveaza la nastere din cordonul ombilical...e vorba tot despre celule stem dar din ovulul fecundat, cu alte cuvinte din bebelusul care tocmai a luat viata si care astfel va fi sacrificat ...e ca un chiuretaj in beneficiul stiintei (desigur ca se intampla in vitro), ca un sacrificiu uman ...e viata pentru viata, asta e dilema unora...problema cu clonele, scenariile asupra carora sper sa se insele ionica, e cu totul alta...de alta natura...aici e vorba despre donatia unui ovul din care se pot obtine dupa fecundare celule stem docamdata...este intr-un fel elixirul vietii , daca vreti....Sunt mame care mai fac un copil pentru a salva altul dar si mame care nu mai pot face un copil, fie nu le permite sanatatea, fie varsta....aceasta ar fi unica lor solutie ...Pe de alta parte eu ma gandesc ca se va descoperi mai mult decat atat, ca se va lua intr-un final acel Nobel pentru o adevarata revolutie in medicina....in fine, fiecare cu optimismul lui

poze

varza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Citat:

poze

varza

detalii?

poze

Mergi la inceput