FIV de toamna 7
Raspunsuri - Pagina 11
gabid spune:
Eu nu am facut niciun test de sarcina inainte de testul de sange.Dr mi-a spus sa nu fac pt ca nu sunt sigure.Doar testul din sange e sigur.Ambele dati am asteptat 14 zile si am mers la Bucuresti sa fac testul.La noi era inclus in pretul FIV.Mie nu mi-a venit ciclu;l in timpul celor 14 zile.Eu am ciclul lung de 32 de zile.Probabil ca din aceasta cauza nu mi-a venit la 14 zile sau inainte.
Am fost un pacient f ascultator.Intotdeauna ascultam ce spune dr.Nu cred ca as face nici acum un test de sarcina.Nu as vrea sa ma bucur degeaba.Am trecut prin niste momente cumplite dupa primul esec,nu as vrea sa repet ...Nu sunt sigura ca voi reusi din prima.Nu vreau sa-mi fac vise.
Eu am crezut ca va fi bine.Intotdeauna sa lasi un semn de intrebare ca sa nu patesti ca mine.Eu sunt o fire tare tampita.Deodata renunt la tot...daca sotul meu n-ar fi langa mine s-ar alege praful din toata viata mea.
Asta nu inseamna ca nu trebuie sa speri numai sa lasi si un semn de intrebare.In lotul meu au fost fete care au reusit din prima,conteaza \si varsta iar tu esti tanara.Eu aveam 30 de ani la primul FIv,31 de ani la al doilea si 35 in primavara urmatoare.Tu esti tanara si sigur vei reusi.
Te pup,
Gabi.
gabid spune:
Utrogestanul este progesteron.El poate doar intarzia ciclul.Nu cred ca il poate opri.
Stai linistita o sa treaca si zilele acestea si va fi mai bine.Ai inceput sa te ridici din pat?Sa nu stai numai in picioare!
Gabi.
denisa73 spune:
Am fost si la plimbare,nu mai stau in pat, am incept viata normala,e adevarat cu ceva efort mai putin.Oricum eu nu mai sper nimic luna asta.Si eu sunt,cu probleme la ciclu,imi vine cand vrea el, nu am data fixa si am dureri de mijloc,de spate si de cap,plus ca am stare de voma.Eu cred ca pana nu voi reusi sa scap de stresul asta exagerat,nu voi reusi niciodata sa am un.Deja ma inteapa uterul foarte tare si cred ca imi vine beleaua.M-am consolat cu gandul deocamdata.
gabid spune:
LA AL DOILEA fiv GANDEAM CA TINE SI AM REUSIT!La primul eram sigura ca reusesc si nu am reusit.Cand scapi de stres reusesti!Eu la al doilea FIV numai speram nimic.
Eu nu cred ca in sinea ta nu speri ca va fi bine!
Te pup si iti tin pumnii stransi!
Gabi.
gabid spune:
Tu nu stii ca intepaturile sunt un semn bun?La unele fete asa se manifesta prinderea sarcinii.
Te pup,
Gabi.
gabid spune:
Tu nu stii ca intepaturile sunt un semn bun?La unele fete asa se manifesta prinderea sarcinii.
Te pup,
Gabi.
denisa73 spune:
Eu nu am auzit nicidata sa te intepe uterul ,cand esti gravida.Sanii cum ii aveai la primul esec?
gabid spune:
Fetele care au facut inseminari spuneau de intepturi...eu nu am avut.Eu stiu ca la sani simteam intepaturi.De la utrogestan eu intotdeauna eram altfel decat normal.Eu nu am avut intepaturi la uter,e adevarat.Eu aveam burta mare,balonata atunci cand am reusit.Ai vazut ca,Cloe nu a avut burta balonata.Depinde de fiecare pana la urma.
Gabi.
gabid spune:
Denisa ,meriti o bataie!Tu deja te gandesti la esec?Stai cumintica si gandeste-te la bb-te!
Te pup,
Gabi.