Mai are vreo sansa Romania?

Raspunsuri - Pagina 69

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

da...si munteanu si ile au facut destule...au facut ele scoala in ro...au fost vaccinate in ro gratis...aia aia...acum e momentul ca altii sa faca ceva pt ca ele sa se simta bine cind vin in ro in concediu
si ele au si parinti in ro...si ce bine munceste denizel sa le plateasca lor pensiile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui simali

Citat:
citat din mesajul lui elvie

Si.. da hai sa continuam bascalia pe seama australienilor sau a altor natiuni.Deja s-a facut haz de civilizatia norvegiana,cancerul de piele al australienilor ,wc-urile din Austria etc.. si asta pe 60 de pagini.Asta arata cam ce fel de caractere sunt anumite persoane care culmea fac parte din intelectualitatea romaneasca.
Sa va fie rusine.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

As vrea sa stiu si eu ce om normal, cand vi si-i strigi in fata "esti un idiot" vine cu argumente "pai sa vezi ca nu sunt, ca uite si uite". O sa-ti spuna "ba idiot esti tu" si exact asta s-a intamplat. Nu romanii au deschis cutia Pandorei.

alice

Hai mai, toanto, c-a fost o gluma. Ce te otzarasti asa? Poate vrei si-o scatoalca dupa ceafa ca sa-ntelegi cum vine asta cu umoru' suburban... Si te mai lauzi ca esti singe de latin, ptiu...

A.M.

ps/ Feels good, ehh?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu
Stai ca ma duc sa-mi fac bagajul si vin.

'pacheteaza si doua lebede, c-au mare trecere pe piata din Obor...

A.M.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel
[...] si abia dupa aia ne mai gandim .

Vorbesti de parc-ai stii ce-i aia gindire... Daca te chinui putin s-ar putea sa-ti iasa o mimare...

A.M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui amoga

Citat:
citat din mesajul lui denizel
[...] si abia dupa aia ne mai gandim .

Vorbesti de parc-ai stii ce-i aia gindire... Daca te chinui putin s-ar putea sa-ti iasa o mimare...

A.M.

"Invatatul nu e un produs al activitatii profesorilor. Invatatul e un produs al activitatii celor care-nvata." -- John Holt

vai, amoga, ce chept paros ai si ce tare ti-l lovesti!! M-ai dat gata, nu alta!

edit

tot n-ai invatat cum se conjuga verbul "a sti". Tu esti ala cu homeschoolingu', nu? nasol!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Guestus, ce zici, pe Amoga nu-l chemi inapoi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

da...si munteanu si ile au facut destule...au facut ele scoala in ro...au fost vaccinate in ro gratis...aia aia...acum e momentul ca altii sa faca ceva pt ca ele sa se simta bine cind vin in ro in concediu
si ele au si parinti in ro...si ce bine munceste denizel sa le plateasca lor pensiile...

Dincolo de stupizenia cu salamul cu soia...dincolo de misto-urile lui Guestus...aceasta postare mi se pare absolut de neatacat
Maria, mie in continuare mi se pare ca te incapatanezi sa te bagi intr-o oala in care nu fierbe ce-i al tau. Eu tot cred ca nivelul tau e unul superior. Dar continua asa, sa-i tii locul lui Ile in lipsa si cred ca o sa-mi schimb parerea.
Ile zicea ca asteapta rezultatul la un examen...l-o fi luat. De fapt, cu siguranta. In domeniul medical, doctorii si asistentele medicale din Romania (scoliti cu toti aici, unde se invata doar cum sa iei spaga) sunt pretutindeni in lume extrem de apreciati si in fata multor, multor natiuni civilizate. E un adevar stiut de toata lumea.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Claucia, multumesc, sunt intr-adevar mandra de ai mei ( si de parinti).

Pai ce, crezi ca de "afara" nu se poate face ceva pt. Ro? Am ce face si inca destule.

Maria

Mergi la inceput

...aia din canada acolo trebuie sa stea..ca stau bine...cei din arizona...alabama... la fel....

amoga...esti din whitehorse...yellowknive...sau de unde?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Claucia, multumesc, sunt intr-adevar mandra de ai mei ( si de parinti).

Pai ce, crezi ca de "afara" nu se poate face ceva pt. Ro? Am ce face si inca destule.

Maria

adica stai pe net si ne arati ce putem face?
si faci si sarmale pt sefu" ...heheheh..asa ajutor nene sa tot ai

Mergi la inceput