Mai are vreo sansa Romania?
Raspunsuri - Pagina 68
mimonix spune:
Inca o precizare pentru Ileana..."nu e, nu e " se refera la rahat, dar nu am vrut sa fac initial acesta precizare ca sa nu pun rahatul in ventilator din nou M-am razgandit totusi pentru a clarifica intru totul problema ....
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Inca o precizare pentru Ileana..."nu e, nu e " se refera la rahat, dar nu am vrut sa fac initial acesta precizare ca sa nu pun rahatul in ventilator din nou M-am razgandit totusi pentru a clarifica intru totul problema .... Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
aduni si tu puncte
denizel spune:
nuuu, nuu, n-o chemati pe Ile. Acum, ea e in faza de negare: are impresia ca uraste scuipatul pe jos . Sa o lasam intai sa-si fixeze noul bun obicei si abia dupa aia ne mai gandim .
mimonix spune:
Guestus, n-as fi avut aceasta sansa daca Ileana intelegea din prima Si ca sa nu zici ca sunt rea, punctele adunate astfel ti le donez tie ....merge firma, merge?
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui denizel Acceasi intrebare pe care am mai pus-o si ieri si, singura intrebare pe care o voi pune la infinit de-acum incolo . Mariamunteanu, care crezi ca este contributia ta la generarea si dezvoltarea sistemelor din tarile pe care le admiri si in care iti doresti sa traiesti/traiesti? (pe puncte, te rog, ca sa nu te pierzi ). La care te referi dintre ? Ca admir vreo 100 si mi-ar placea sa traiesc in vreo 10 tari. _ Despre contributia ta si a familiei tale adusa dezvoltarii Romaniei nu te mai intreb, fiindca se vede cu ochiul liber . _ Se vede ? Ia arata-mi si mie cum vezi tu asta. Acum te intereseaza si contributia familiei mele. Ok. Nu mi-ai spus de la a cata spita sa incep. Pot sa incep cu strabunicu' care era preot intr-un sat sarac (ca mai toate satele) si invata copiii care nu mergeau la scoala (aflata la 5 km) sa citeasca si sa scrie ? Sau cu alt strabunic care a proiectat si inaltat in Brasov cateva cladiri despre care nu vreau sa scriu ca sa nu spui ca ma dau mare ? Sau despre bunicul meu medic care a tratat oameni si a mosit femei pe timpul razboiului ? S-ar putea sa am si niscai stramosi care au participat in opinci la Rascoala de la Bobalna, mai stii ? . |
Maria
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui Guestus auzi munteanu....lumea e plictisita pina peste cap. vrei sa faci ceva..uite aici...tara te cere asa ca bagajul si hai inapoi in ro sa ajuti. sau daca nu lasa comentariile....sint destui de multi destepti pe planeta care se minuneaza de aia si aia...locurile sint ocupate si din pacate nu mai e loc si de altii. |
Stai ca ma duc sa-mi fac bagajul si vin.
claucia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariamunteanu
Maria |
Pai si tu? Cinste lor, despre tine ce or sa spuna stranepotii cand vor fi intrebati pe un forum care este contributia stramoasei Mariamunteanu la dezvoltarea romaniei? Gata, tu nu mai vrei? Cinste lor ca au stat si au pus umarul la treaba.
Nu te iau la misto, sincer, ma bucur ca povestesti cu mandrie despre cei care au facut ceva.
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariamunteanu
Stai ca ma duc sa-mi fac bagajul si vin. |
faci misto acum. e frumos?
deci vii sa ajuti..asa la locul faptei...sau stai ca o mare cocoana la viena si doar arati ce sa faca oamenii...si tu sa apari la sfirsit...cind e ciolanul gata pregatit?
denizel spune:
Se vede ? Ia arata-mi si mie cum vezi tu asta. Acum te intereseaza si contributia familiei mele. Ok. Nu mi-ai spus de la a cata spita sa incep. Pot sa incep cu strabunicu' care era preot intr-un sat sarac (ca mai toate satele) si invata copiii care nu mergeau la scoala (aflata la 5 km) sa citeasca si sa scrie ? Sau cu alt strabunic care a proiectat si inaltat in Brasov cateva cladiri despre care nu vreau sa scriu ca sa nu spui ca ma dau mare ? Sau despre bunicul meu medic care a tratat oameni si a mosit femei pe timpul razboiului ? S-ar putea sa am si niscai stramosi care au participat in opinci la Rascoala de la Bobalna, mai stii ? . |
asa, Maria, foarte bine! Sunt impresionata!
Dupa cum se vede, filmul se rupe la contributia generatiei de bunici. Parintii tai au facut ceva? TU ai facut ceva????
Pentru ca, precum (cred) ca bine stii, Austria pe care o admiri atata, s-a ridicat tocmai cand ai tai si tu nu ati facut nimic remarcabil pe-aici :-).
Vad ca despre contributia ta la propasirea sistemului perfect din Austria nu ai ce sa povestesti. Ar fi fost culmea sa ai ce.
Dar, precum bine stim, tu mentii sistemul, refuzand sa dai spaga .
Bravo, mariamunteanu!!!