Mai are vreo sansa Romania?
Raspunsuri - Pagina 56
elvie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Zau ca ma plictisiti |
Vezi, Xio? Se vede ca esti din Romania deci, dezinteresata . Nu vrei sa iti explice Elvie cum se trateaza cancerul de piele in cateva minute .
[/quote]
Ba uite ca stiu,sotul a avut cancer de piele acum cateva luni,si i sa extras alunitele canceroase pt. a impiedica raspandirea lui.si a durat doar cateva minute,Asta este adevarul,cancerul de piele este tinut sub control.Dar daca voi stiti mai bine asa o fi.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
ile77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefaniya Ile,tu imi spui mie de aer de superioritate,cand tu nu stii cum sa mai arati ca ce bine de tine ca esti in Norvegia si ce rau de romani ca miros doar urina din jurul lor? Pai fetele chiar imi dau o buna dispozitie in comparatie cu ce scrii tu in mesajele tale.Intr-un topic te plangeai ca-s rasisti,si nu uita ca rasismul poate fi o mare problema,te plangeai ca te considera doar o... si acum nu mai stii cum sa sari in sus de bucurie ca esti in Norvegia.Nu stii decat sa spui ca e o tara civilizata,pai tu ai impresia ca doar Norvegia e civilizata?Ia cauta tu prin sondaje facute de altii decat norvegienii sa vezi cum sunteti voi dupa DK.Dar in Norvegia,in cladirile vechi ia zi,cum miroase? aa si apropo,nu mai ai loc de Natynic? ps. sa nu te deranjeze cand te-or considera doar o tipa ce vine cu miros de urina din Ro si familai ta la fel...De fapt n-ar fi prima data Natynic - nu te amagi pt nimik CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya Pozici noi *****Nu exista biruinta fara lupta si nici curcubeu fara nori si ploaie***** |
ok, acum ai spus ce aveai pe suflet
(ta det med ro nĺ...puste rolig .....fřles det allrede bedre ..?
ti se pare ca sint superioara pt ca spun ca situatia e mizera in ro.
dar ce ai fi vrut sa dau exemplu somalia.
(det er pĺ tiden ĺ slutte med hele greia...ok?...alt i alt..jeg sier akkurat hva i har lyst om romania...jeg snakker ikke om deg, jeg fornćrmer ikke deg..jeg snakker om dritt og korrupsjon..og det er mye i romania. ..det var alt..ha en fin kveld du der)
ti-am scris asa ca sa nu mai creeam si alte discutii
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui denizel E de preferat sa ti se strige asa decat sa te calce masina pe trecerea de pietoni pe BD. Kisselef ziua in amiaza mare. |
io cred ca e preferabil sa ma calce masina pe Kisselef sau sa-mi dea un necunoscut in cap si sa-mi fure portofelul, decat sa ma tina tata in pivnita si sa ma abuzeze o viata intreaga .
[/quote]
Hihii sigur ca nu te puteai abtine ! Ai tu ce ai cu Austria, ti s-a pus pata rau de tot pe aceasta tarisoara.
N-avea grija, ai toate sansele sa-ti dea un necunoscut in cap si sa-ti fure portofelul, se intampla frecvent. Cat despre legaturi incestuoase si morbide ohohoo nu ma pune sa caut prin ziare de tatal care traieste si are linistit copii cu fiica lui in vazul intregului sat romanesc care priveste totul indeferent. E drept, cu ochi vioi si nu ficsi.
Daca am de ales, prefer sa vb despre veceu decat despre incesturi.
Asadar, cum spuneai ca era femeia aceea de serviciu pe care n-a dus-o capul sa desfunde buda ?
Maria
natynic spune:
da, Amoga, cate ceva din toate astea exista din pacate in orice spital romanesc. Nici un moment nu am negat asta. Sa-ti mai spun insa un aspect, pe care nu-l poti sesiza decat fiind de partea cealalta a baricadei. Si nu vorbesc DELOC de cazuri singulare. Vine in urgenta un pacient grav, cu infarct, se interneaza in terapie intensiva si, pe drum cu targa, incerci in doua cuvinte sa explici insotitorului despre ce e vorba-sa avertizezi ca e grav dar sa incerci sa-l si linistesti. Nici bine nu intri in salonul de terapie ca se incearca a ti se baga cu forta in buzunar; "doamna doctor, va rog, va implor sa aveti grija de el"-"stati linistit, nu e nevoie, o sa am oricum". Moment in care, stupoare: DE CE refuzi?? Chiar nu vrei sa ai grija de bietul om?? De-a dracului sau omul chiar e pe moarte, nu mai e nici o speranta? DE CE nu iei banii??
Nu ma luati la misto...stiti de cate zeci de ori am trecut prin asta? Si vezi pe fata omului convingerea ca nu exista o alta varianta in afara acestora doua. Cu ce sunt eu vinovata ca gandeste asa? Si ce pot eu ca simplu pion ce sunt sa fac? Evident, sa nu iau banii, sa ma ocup atenta de pacient si poate atunci insotitorul va intelege ca se poate si asa.
Cu atata otrava se vorbeste pretutindeni in jur, cu atata noroi se arunca, incat bietii oameni asa sunt educati si asa cred sincer-ca daca nu li se ia banul la doctor sunt terminati.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
denizel spune:
citat din mesajul lui stefaniya cazul Fritz nu e singurul,chiar cu vreo 2 ani inainte a mai fost unul asemanator CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya Pozici noi *****Nu exista biruinta fara lupta si nici curcubeu fara nori si ploaie***** |
Pai, da, Stefaniya, nu e singurul.
Si, de fapt, nu asta e problema. Se intampla orori peste tot. Problema este ca oroarea s-a petrecut intr-un tara ai carei locuitori ridica in slavi sistemul care functioneaza (cica) perfect si, mai ales, calitatea oamenilor.
Si, nici macar asta nu e problema. Problema e mult mai grava, e cauzata de sistemul ridicat in slavi, de ceea ce sistemul impune cu forta si de urmari.
Dar, nu-i asa, acuma discutam despre absenta clinicilor cu tarife de 1000 euro/zi si despre ultima vizita la Cora a Cenusaresei .
natynic spune:
citat din mesajul lui ile77 (ta det med ro nĺ...puste rolig .....fřles det allrede bedre ..? (det er pĺ tiden ĺ slutte med hele greia...ok?...alt i alt..jeg sier akkurat hva i har lyst om romania...jeg snakker ikke om deg, jeg fornćrmer ikke deg..jeg snakker om dritt og korrupsjon..og det er mye i romania. ..det var alt..ha en fin kveld du der) |
Voi nu muriti de ciuda ca nu stiti ce a scris? Ca uite eu ma sufoc de ciuda!
Ile in ciuda sfaturilor tale prietenesti, astzai cred ca diabetul meu a "stat" mai bine ca oricand; de multe zile n-am mai ras cu atata pofta, se uita si bebelusha la mine uimita ca rad tare singura in casa...
P.S. Presupun ca stii ca barbatii parosi sunt mai bogati in testosteron, egal mai potenti
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
elvie spune:
citat din mesajul lui viviana Elvie, mai lasa-ma cu supozitoarele si cu rectu' asta! Auzi sa-i gaureasca rectu'. Rectu' ala de care tot vorbesti il primesti la pachet gata perforat. Oh, Doamne nu mai pot sa mai scriu Cred ca faci o confuzie intre "rectum" (da' de ce zici asa, ti-e rusine sa spui in romana sau vrei sa arati ca sti niscaiva latina?) si vaginum. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Asa este ,imi pun latina la bataie,dar tot nu mi-ai raspuns tie ti-ar placea sa-ti bage cineva ceva in rectum ?
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
ilse spune:
hai ca nu scriem degeaba p-acilea, mai aflai ceva, ca olanda e si asta tara inapoiata, pai si aici se foloseste supozitorul de paracetamol, ala de 120g, la bebelusi.
deci dupa cum arata cuvintele alea in norvegiana, daneza sau ma rog una dintre ele, imi revizuiesc parerea despre olandeza, pai asta e floricica de sera pe langa cele doua de mai sus
mie imi plac barbatii inalti si fara burta
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
denizel spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Hihii sigur ca nu te puteai abtine ! Ai tu ce ai cu Austria, ti s-a pus pata rau de tot pe aceasta tarisoara. |
Parca nici germanii nu prea inghit "tarisoara" si austriecutii . Asa am cam constatat io . Aud? :))
ile77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Voi nu muriti de ciuda ca nu stiti ce a scris? Ca uite eu ma sufoc de ciuda! Ile in ciuda sfaturilor tale prietenesti, astzai cred ca diabetul meu a "stat" mai bine ca oricand; de multe zile n-am mai ras cu atata pofta, se uita si bebelusha la mine uimita ca rad tare singura in casa... Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
era un mesaj strict pt stefania
asa ca ai bunul simt si nu il arunca in bascalia de aici
citeste ce e adresat tie
hai mai lasa-ma cu intepaturile tale
e timpul sa termini cu creatul discutiilor inutile
..uite vezi e bun si forumul asta...daca stiai tu mai demult..nici nu mai aveai nevoie de insulina
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR