Mai are vreo sansa Romania?
Raspunsuri - Pagina 55
stefaniya spune:
Ile,tu imi spui mie de aer de superioritate,cand tu nu stii cum sa mai arati ca ce bine de tine ca esti in Norvegia si ce rau de romani ca miros doar urina din jurul lor?
Pai fetele chiar imi dau o buna dispozitie in comparatie cu ce scrii tu in mesajele tale.Intr-un topic te plangeai ca-s rasisti,si nu uita ca rasismul poate fi o mare problema,te plangeai ca te considera doar o... si acum nu mai stii cum sa sari in sus de bucurie ca esti in Norvegia.Nu stii decat sa spui ca e o tara civilizata,pai tu ai impresia ca doar Norvegia e civilizata?Ia cauta tu prin sondaje facute de altii decat norvegienii sa vezi cum sunteti voi dupa DK.Dar in Norvegia,in cladirile vechi ia zi,cum miroase?
aa si apropo,nu mai ai loc de Natynic?
ps. sa nu te deranjeze cand te-or considera doar o tipa ce vine cu miros de urina din Ro si familai ta la fel...De fapt n-ar fi prima data
Natynic - nu te amagi pt nimik
ile77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Pai Xio, de ce ma provoci, ca iar ma trimite Ile la plimbare si ma sfatuieste prieteneste sa nu ma stresez? Ok!! Uite, mie imi plac barbatii bruneti, nu sufar blonzii . Si unde mai pui ca brunetii fac mult mai rar cancer de piele Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
n-auzi bre ca sint 360 de zile intunecoase pe an , asa ca nu exista riscul cancerului de piele.
deci esti safe si cu un blond.
mie imi plac blonzii cu ochii albastri, brunetii sint prea pĺrosi
oops
iar ne batem cap in cap
ce ne facem??
umplem urmatoarele 10 pagini cu discutii
u
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
elvie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Oh, doamne ati ajuns la recturi si la paracetamoale. Saraca Romania asta nici cu rectu' nu sta bine. Ps Elvie. novocalminul se administreaza si la copiii mai mici. e voie. si daca medicu zice ca e, apai asa e. Siropurile nu prea s-ar da la copii asa mici deoarece provoaca diaree. De aceea este indicat la 4 luni supozitor cu novocalmin, la nevoie cand are febra mare, si in rest supozitor cu paracetamol. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Vivi tu chiar nu te intrebi ca poate chiar exista riscul ca supozitorul sa perforeze rectul nou nascutului,spun asta pt. ca supozitorul poate fi administrat si de o persoana necalificata din punct de vedere medical,in plus corpul micutului la patru luni inca se obisnuieste cu facutul de caca.Tie ca adult ti-ar placea sa-ti introduca cineva ceva in rectum mie nu.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
amoga spune:
citat din mesajul lui XIO Nimeni nu spune de doctorii care nu cer bani [...] |
Uite, spun eu: cinste lor! Sunt sigur ca exista si-n Romania astfel de persoane. (Mi-e insa teama ca sunt o minoritate.)
citat din mesajul lui XIO Nimeni nu spune de cazurile de aici rezolvate . N-am vazut sa scrie undeva de doctorul care a operat-o pro bono pe o fetita arsa in incendiu , de doctoru care a facut o reconstructie de mandibula cu peroneu , de doctorul care a fost solicitat sa lucreze la o clinica mare din Dubai, [...] |
Asta e ceea ce normalitatea ar trebui sa fie. Fix asa cum nu te extaziezi cind un pompier stinge un foc, cind un avocat cistiga un caz, cind un inginer termina un pod, etc., fix la fel nu pici in fund de uimire cind un medic isi face bine meseria pentru care s-a pregatit.
Pentru persoana a carui viata a fost salvata de medicul cutare, sigur, e un eveniment remarcant si merita sa-i poarte recunostinta pe veci; pentru societate per ansamblul ei, insa, nu s-a intimplat nimic deosebit...
La ultimele vizite pe care le-am facut prin spitalele de aci am vazut o multime de semne (placute inscriptionate, poze semnate, note de multumire, etc.) adresate intru recunostinta unui medic sau spital. Si mi-au parut a fi un gest frumos si normal facut de cei care au beneficiat de serviciile medicului sau spitalului respectiv. Cind insa deschid ziarele locale, articolele despre spitale tot despre criza de cadre medicale e, sau despre haosul care a fost la nu-sh' ce epidemie, sau asa -- asta e ce vinde mass-media.
La ultimele vizite pe care le-am facut prin spitalele din Romania am vazut tot o multime de sacose si priviri intrebatoare ("A luat plicu'?") adresate de restul familiei ramasa afara din birou' medicului, reprezentantului care tocmai iesea pe usa... In rest, aceeasi agitatie, nervozitate, alergare dupa o verisoara, vecina, prieten de mult uitat, cineva acolo care sa poa' sa puna o vorba buna pe linga un medic sau altu'... Aceeasi trimitere la farmacia de peste drum pentru cumpararea medicamentelor prescrise de medic...
A.M.
denizel spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariamunteanu
E de preferat sa ti se strige asa decat sa te calce masina pe trecerea de pietoni pe BD. Kisselef ziua in amiaza mare. |
io cred ca e preferabil sa ma calce masina pe Kisselef sau sa-mi dea un necunoscut in cap si sa-mi fure portofelul, decat sa ma tina tata in pivnita si sa ma abuzeze o viata intreaga .
elvie spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui XIO
Zau ca ma plictisiti Cancerul de piele este cel mai brutal dintre toate . Hai mai bine sa discutam despre barbati "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100 http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/ |
Xio daca tu stii mai bine ...acum de care barbati vrei sa vb. romani ,australieni cancerosi,norvegieni etc...
Ile chiar asa si mie imi par bruneti parosi
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
stefaniya spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui denizel
io cred ca e preferabil sa ma calce masina pe Kisselef sau sa-mi dea un necunoscut in cap si sa-mi fure portofelul, decat sa ma tina tata in pivnita si sa ma abuzeze o viata intreaga . Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
cazul Fritz nu e singurul,chiar cu vreo 2 ani inainte a mai fost unul asemanator
denizel spune:
citat din mesajul lui elvie Vivi tu chiar nu te intrebi ca poate chiar exista riscul ca supozitorul sa perforeze rectul nou nascutului,spun asta pt. ca supozitorul poate fi administrat si de o persoana necalificata din punct de vedere medical,in plus corpul micutului la patru luni inca se obisnuieste cu facutul de caca.Tie ca adult ti-ar placea sa-ti introduca cineva ceva in rectum mie nu. Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006) |
A, deci tu nu esti adult. Well, se vedea prea bine, nu trebuia sa ne mai scoti ochii cu asta .
amoga spune:
citat din mesajul lui simali Presa parca a luat-o razna in Romania; nu este nicidecum oglinda societatii noastre. Ei au chiar o teorie cum ca se vand mai bine stirile rele decat cele bune. |
E o practica, nu o teorie. Si e-ntilnita si-n Vest la greu. Uite, la capitolu' asta, mass-media din Romania pare sa fi copiat foarte bine modelu' occidental -- deci se poate :-)...
A.M.
ps/ "Am intilnit (si) romani fericiti!" -- nu cam asa era titlul unei emisiuni la Pro TV acu' multi ani de zile? Stiu c-a disparut la un moment dat din grila postului -- imi inchipui ca nu din cauza ca nu mai aveau subiecte pentru emisiune...
viviana spune:
Elvie, mai lasa-ma cu supozitoarele si cu rectu' asta!
Auzi sa-i gaureasca rectu'. Rectu' ala de care tot vorbesti il primesti la pachet gata perforat.
Oh, Doamne nu mai pot sa mai scriu
Cred ca faci o confuzie intre "rectum" (da' de ce zici asa, ti-e rusine sa spui in romana sau vrei sa arati ca sti niscaiva latina?) si vaginum.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi