Mai are vreo sansa Romania?
Raspunsuri - Pagina 43
mariamunteanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
esti cevaa.... Nimeni nu vorbeste de rau despre romani (), de aceea ai simtit tu nevoia sa o faci in atatea randuri . In fine, fiecare cu-ale lui... Uite, arata-mi un mesaj al tau (de pana acum si needitat acum ) in care sa fi spus un lucru bun despre Romania sau romani, si spun si eu 3 lucruri bune despre austrieci si Austria. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
simali spune:
citat din mesajul lui ile77
Te rog sa imi spui si mie daca tie ti se pare normal ca sa cheltui 3000 de euro ,de la femeia de serviciu pina la chirurug, pt ca in sfirsit sa fii operat. Daca o astfel de situatie ti se pare normala, eu nu sint normala atunci. Ile, mami de Vivian (07.03.2006) http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR |
Sti cat e contributi MEDIE a romanului (cu tot cu pensionatii pe caz de boala, copii, pensionarii normali, angajati la negru, romani care taie frunza la caini, etc.)la asigurarile sociale de stat? Mai putin de 20EUR/luna. Si primeste si medicamante gratuite la banii astia.
Ti se pare fantasmagoric ca la o contributie de 20EUR/luna sa dai din buzunar 3000 de EUR cand ai nevoie sa te operezi? Daca ma duc sa ma internez in Norvegia si nu sunt asigurata cat platesc pentru o operatie? Ca eu la sectiunea "Ajutor umanitar" vad niste sume de mi se face parul maciuca. Da, iti dau factura si-ti zambesc frumos. Dar cand vezi factura de 20 000 de EUR iti sta politetea lor fix in gat.
alice
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elvie Aici gasesti acceiasi oameni de la subiectele anterioare care sustin sus si tare ca Romania este perfecta. |
Arata-mi trei, ca-i maninc ccc cu monitor cu tot.
simali spune:
citat din mesajul lui elvie Ile nu-ti mai raci gura ,nu are rost.Aici gasesti acceiasi oameni de la subiectele anterioare care sustin sus si tare ca Romania este perfecta. pt. cine nu se baga la comentat. O zi buna la toti oriunde va-ti afla. Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006) |
Bati campii cu gratie. Nu sustine nimeni aici ca Romania este perfecta. Si mersi, dar nu-mi trebie flori.
alice
elvie spune:
citat din mesajul lui simali
Bati campii cu gratie. Nu sustine nimeni aici ca Romania este perfecta. Si mersi, dar nu-mi trebie flori. alice |
Ce te face sa crezi ca floarea era pt tine .
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
mariamunteanu spune:
Am editat un mesaj care s-a pierdut, in fine.
Copiasem un mesaj al meu pe acest topic din 4 nov. in care spuneam ceva frumos depre Romania si romani ref. la faptul ca Ro are sanse. Cine inventeaza ca am vorbit urat despre conationalii mei, sa caute si sa redea aici cuvintele mele.
Unii nu mai contenesc cu improscatul noroiului in oameni si tari pe care le-au cunoscut intr-o vacanta de 2 saptamani - in lipsa de alte preocupari, o fi buna si satisfactia asta la ceva.
Maria
elvie spune:
citat din mesajul lui iileana
Arata-mi trei, ca-i maninc ccc cu monitor cu tot. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Cauta-i singura draga ,sunt 40 + de pagini + alte doua subiecte anterioare despre emigrare si de ce nu am emigra .Din discutii asa reiese ca Romania este perfecta nu infecta.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
viviana spune:
Tot nu am inteles.
Cine e Romania asta despre care ati scris 43 pagini?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui Adina Iulia
Probabil ca oamenii de care vorbesti au un alt nivel intelectual decat cel din exemplul lui Ile. |
Nu stiu daca o fi asa. Cert este ca nici la oamenii mai simpli nu am intalnit ostilitate sau ceva negativ care sa deranjeze.
Unii dintre cei care posteaza pe acest topic vor sa arate cu orice chip ca Ro este victima strainilor celor rai care vb urat despre noi si ne desconsidera. Daca sustii contrariul din proprie experienta, iar nu e bine.
Maria
denizel spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Am editat un mesaj care s-a pierdut, in fine. Copiasem un mesaj al meu pe acest topic din 4 nov. in care spuneam ceva frumos depre Romania si romani ref. la faptul ca Ro are sanse. |
Ai gasit un mesaj!!! Ieeeee!!!!! Bravo!!!
Uite, ma tin de promisiune si spun 3 lucruri frumoase despre austrieci si Austria: gatesc excelent, au gradini si curti foarte ingrijite si cu flori superbe, inca mai au sanse sa se de-robotizeze (daca vor ).
Cine inventeaza ca am vorbit urat despre conationalii mei, sa caute si sa redea aici cuvintele mele. |
Dar medicii din Romania despre care ai spus ca nu sunt in stare sa opereze polipi, nu sunt romani sau nu sunt oameni?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.