CUM E POSIBIL ASA CEVA?
Raspunsuri - Pagina 2
Fania spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Eu nu ma agit in astfel de cazuri. Dupa ce ma lamuresc daca am sau nu dreptate, ii las in pace, sa-mi trimita cate somatii vor. Pana la urma, vine un functionar acasa, sa-mi ia banii si, cand ma gaseste, ii spun despre ce e vorba. De ce sa umblu eu cu reclamatii? Asa am procedat cu cablul, gunoiul, impozitul la casa si masina...ce ma intereseaza pe mine ce functionari incapabili lucreaza la aia? Atentie, trebuie sa vezi intai daca ai dreptate... Un exemplu: pentru ca am avut o masina cu numar de inmatriculare ...DAF..., m-am pomenit ca, pe rolul meu fiscal, apare un...autotren marca DAF, pentru care trebuia sa platesc un impozit maricel. Dupa ce le-am spus de vreo doua ori ca nu am nici un camion in curte, i-am lasat in pace. Mi-a tot aparut pe rol camionul multi ani, de fiecare data ma intrebau si eu ziceam ca nu vreau eu sa-l platesc. Ei ca mi-l confisca, eu ca nu ma doare... Cumva a disparut, la fel cum a aparut. Culmea era ca ma puneau sa dovedesc eu ca nu am camion. poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
super faza cu autotrenul!!!!
[poze]
doinabita spune:
Rufus, de aici au luat actele:http://ajutatilpedan.uv.ro/?page=papers, mai este si siteul asta care este de actualitate:http://www.dan.starclub.ro/de aici azi le-am scos copiile dupa buletine, dar de pe primul cine mi-a facut siteul nu mai stie parolele
Doina Bita
misha71 spune:
Fa ca Rufus: nu-i mai baga in seama. Numai pentru asta nu te mai agitai!
Daca nu sint in stare sa nimereasca tastele la calculator, atunci sa plateasca ei. Sau mai bine: sa taie cablul de la acel apartament.
Oricum ce dovada au ei ca tu ai primit facturile? Au venit cu confirmare de primire? Nu cred, asa ca stai linistita.
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
doinabita spune:
Nu au venit cu confirmare facturile...ai dreptate , numai pentru asta nu m-am mai agitat...voi vedea ce o fi...
Doina Bita
Mariaa spune:
doina, apropo de gresit tastele la calculator...eu am primit hartie cu titlu executoriu de la Casa de Pensii cum ca am de returnat 5.436 lei pensie necuvenita in ultimii 3 ani te rog sa ma crezi ca am numarat cifrele in prima faza...am zis c-or fi 543,6 Lei da' nu-s.
am sunat la ei la juridic si cam acelasi raspuns a fost, ca au gresit la impartirea punctelor, ca erau fete neinstruite la oficiu dar acuma ii vor inapoi, si consolarea lor pentru mine cica: altii au 12.500 lei...sa-ti tragi palme nu alta cred ca nu mai trebuie sa zic ca e clar ca fac contestatie si ii dau in judecata.
daca ar durea prostia
ai grija cu actele si iti doresc sa scapi repede de ghimpele asta!
looking for my sunshine
+9
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie