CUM E POSIBIL ASA CEVA?

CUM E POSIBIL ASA CEVA? | Autor: doinabita

Link direct la acest mesaj

O sa incep cu inceputul:
Acum doua luni am primit doua facturi de plata...una pe numele meu si una pe numele baiatului meu, de la o firma de calblu: DIGI TV.
Noi nu avem abonamente la acea firma si nici nu am avut niciodata...mai mult de atat abonamentul care se zice ca e al meu este pe adresa veche al apartamentului care l-am vandut acum 5 ani cand ne-am mutat la casa.Bun...se duce sotul meu la Alexandria caci acolo isi au sediul si depune doua reclamatii , i se da numere de inregistrare si i se spune ca vor verifica si vom primi raspunsul scris , acasa...Nici o treaba...facturile vin incontinuare, sunam sambata la sediul din Bucuresti si ma ia la rost o doamna sau domnisoara care imi spune cam asa: daca nu ai licheanele alea( parabolice ) de la noi...ce cautati in baza noastra de date? du-te si tu si fiitu la Alexandria personal si rezolvati-va treaba...eu m-am enervat ca dracii si am spus ca sun la un post tv...undeva si spun ce mi s-a spus de catre dumneaei...atunci a lasat-o mai moale si mi-a dat numar de inregistrare la alte doua reclamatii...
Chestia e simpla cineva a luat datele noastre ...si numai aici in judet si i s-a pus parabolice de la DIGI TV. M-am tot gandit cum : avem siteul ala care a aparut si in presa si in mai multe locuri si acolo sunt copii dupa actele mele si ale lui Dan.Cineva face uz de fals...dar ma intreb cum oare scap de asta? Ati mai auzit sa primeasca cineva factura la ceva la care nu e abonat? mi se pare normal ca atunci cand ti se da aparatura aia : sa iti apara semnatura pe un proces verbal si sa te vada la fata...caci copii dupa buletine sunt acolo la contracte...dar fara semnaturi...
Va rog un sfat caci sunt sigura caci facturile vor veni, si mi-e frica sa nu fie nevoie sa dau in judecata acea firma...nu am bani de asa ceva....
Vreau sa va spun caci la reclamatiile facute de sotul meu a atasat si actul de vanzare (copie) de la apartament si tot ce s-a cerut...

Doina Bita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Oarecum acelasi lucru l-am patit eu, la RDS. Am inchiariat un ap. pe numele meu, am pus Internet acolo si cand am plecat din acel apartament am fost si am reziliat contractul de net. Dupa 2 ani ma trezesc ca am restante la vechiul abonament (care cica fusese "reziliat prost" de un angajat care intre timp fusese concediat pentru incompetenta) si ca trebuie sa platesc.

M-am certat cu ei vreo 2 zile, am fost de la sediu la sediu, si de la director la director... pana la urma mi-am bagat picioarele ca mi se facuse SILA, am platit restantele si dusa am fost.

PS: Doina, sa-mi spui daca vrei sa scot actele acelea, am vazut ca m-ai contactat dar ti-am raspuns ceva mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Doina cred ca o reclamatie la Politie ar fi cea mai binevenita in cazul asta..si spune la Digi sa-ti taie TV-ul:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Marina: Si daca o sa vrea candva sa-si puna antena o sa i se dea un raspuns de genul sa-si plateasca intai restantele si dupa aia i se monteaza antena. Cred ca cel mai bine este sa le faci inca o reclamatie si inca o reclamatie si dupa aia mergi si la un ziar ceva. Specifica faptul ca doresti sa-ti vezi semnatura pe procesul lor verbal. Eu 3 ani de zile pe factura de impozit imi veneau amenzi pentru o femeie care locuise cu doi proprietari inainte de mine in acel apartament si pentru ca ea nu-si schimbase buletinul ea figura inca stand in apartamentul meu. Imi spuneau ca nu pot sa platesc impozitul pana nu platesc amenzile. Ma certam cu cei de la administratia financiara in fiecare an. Le-am facut in final un memoriu cu atasare de la Asociatia de proprietari ca aceea femeie nu mai locuieste de 7 ani acolo si cu asta s-au linistit. Ma puneau pe mine sa ma duc sa o caut. Pai ce era treaba mea?
Poti sa-i intrebi chiar e normal sa aveti doua abonamente din moment ce locuiti in aceeasi casa? Si mai ales ca ii dati in judecata si o sa cereti expertiza grafologica la semnaturile pe care le-ati pus pe procesele verbale.
Mult noroc!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

iti dai seama ca am glumit cu digi...oricum sunt pe lista mea neagra la cap servicii extrem de proaste. Dar in cazul asta nu e vorba de o greseala administrativa, nu s-a radiat vechiul proprietar...cineva cu buna stiinta le foloseste datele si si-a facut un contract fals...chestia asta tb reclamata la politie urgent...daca maine isi fac credit la banca sau alte tampenii? s-au mai vazut cazuri asa ca in afara de reclamatii uzuale la digi, protectia consumatorului etc etc , reclamatia la politie mi se pare prioritara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Nu-mi spuneti de Rds ca am cablul si telefonul de la ei si mi-am pus si internet acum un an si nu am fost multumiti de servicii si am reziliat contractul cu internetul, apoi nu intelegeam de ce platesc asa mult in continuare. Si sotul meu a venit acasa si a bagat cablul care fusese de la ei ptr internet si mergea in continuare, noi ne conectasem intre timp la o alta retea de internet. I-am sunat sa-mi tatie naiba internetul ca am reziliat contarctul cu doua luni in urma, ei nu gaseau nimic in calculator si chiar se mirau ca ne merge internetul cu cablul de la ei. Si intr-o alta zi am sunat ca nu stiam ce este cu telefonul, am sunat de pe mobil, stiu f bine sa se prezinte si se uita operatorul in calculator si ma intreaba:"Avetti si internet?" "Ceeeee? Iar internet, doar am reziliat contractul, am sunat sa imi taiati naiba internetul ca-l platesc degeaba!" "scuzati-ma este reziliat." PAna acum nu am avut probleme cu ei, dar de cand cu telefonul si internetul au inceput problemele, vad ca acum s-au terminat, sper, nici de telefon nu ma mai plang, ca acum merge, inainte facea figuri, o saptamana nu am avut acces la tel ca se lucra prin zona si trebuia sa dau niste tel urgente si nu prea mai aveam credit pe mobil.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Marina , ai mare dreptate , daca fac cu copia dupa acte vreun imprumut?o sa rog sa scoata de pe siteul lui Dan copiile dupa buletine.Nu imi inchipuiam ca sunt si astfel de oameni...Si voi face public si pe un post tv, sau ziar, sa vad unde si cum.Am toate numerele de inregistrare la relcamatii.Deci o sa trec rapid la actiune caci nu e de joaca.Va multumesc pentru sugestii.Cum am noutati va spun.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu nu ma agit in astfel de cazuri. Dupa ce ma lamuresc daca am sau nu dreptate, ii las in pace, sa-mi trimita cate somatii vor. Pana la urma, vine un functionar acasa, sa-mi ia banii si, cand ma gaseste, ii spun despre ce e vorba. De ce sa umblu eu cu reclamatii?
Asa am procedat cu cablul, gunoiul, impozitul la casa si masina...ce ma intereseaza pe mine ce functionari incapabili lucreaza la aia?
Atentie, trebuie sa vezi intai daca ai dreptate...
Un exemplu: pentru ca am avut o masina cu numar de inmatriculare ...DAF..., m-am pomenit ca, pe rolul meu fiscal, apare un...autotren marca DAF, pentru care trebuia sa platesc un impozit maricel. Dupa ce le-am spus de vreo doua ori ca nu am nici un camion in curte, i-am lasat in pace. Mi-a tot aparut pe rol camionul multi ani, de fiecare data ma intrebau si eu ziceam ca nu vreau eu sa-l platesc. Ei ca mi-l confisca, eu ca nu ma doare...
Cumva a disparut, la fel cum a aparut. Culmea era ca ma puneau sa dovedesc eu ca nu am camion.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Rufus, eu sunt sigura ca am dreptate!!!Stiu ca am vandut acum 5 ani apartamentul pe adresa caruia apare ca am facut contractul, dar buletinul nu l-am schimbat , doar pe spatele cartii de identitate apare schimbat domiciliul...stiu sigur ca aici la adresa la care stam nu a facut Dan al meu contract cu acea firma, pe numele lui este contractul al doilea, ca nu am parabolica pe casa, dar mai stiu ca imi vin facturi cu restante de plata.E buna ideea ta, sa astept, dar cand imi dau si telefon si ma someaza sa platesc ....eu nu am facut pana acum nici o reclamatie ...sa vedem ce se intampla totusi, eu sunt curioasa cum sa te folosesti de identitatea cuiva???chiar e plina lumea de nebuni....

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Doina, daca iti dau telefon, invita-i la tine sa se lamureasca...daca vor. E interesul lor, in fond. Daca nu inteleg, trimite-i la plimbare. Sa se duca la vechea adresa, sa le taie cablul...sa le ceara contractul, etc. De ce iti bati capul?
Nu stiu sigur...unde sunt expuse buletinele voastre?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Doina, acum am inteles despre ce site este vorba. Chiar ca exista multi nemernici pe lume. Cred ca e foarte bun sfatul Marinei, sa faci o cerere sa anuleze contractul si sa faceti reclamatie la politie. E clar ca ei trebuie sa stie la ce adresa au pus parabolicele.

Mergi la inceput