farmacii, farmacisti...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Am inteles ca pe baza retetelor fac ei decontarile.
Mihaela

de ce deconteaza ei pe banii mei? nu am avut nici o reducere si era un antibiotic banal, costa o cutie veo 100.000 lei.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Antibioticele se dau doar pe reteta , reteta ramane la farmacie pt. a putea demonstra ca medicamentele nu au fost bagate in vreun buzunar si ca au fost luate legal.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Pana anul trecut in septembrie sotul meu avea o parere f buna despre farmacisti, el credea ca daca mergi la un farmacist, ii spui durarea, el stie exact ceea ce trebuie sa-ti dea ptr durerea respectiva. Eu tot ii explicam, ca farmnacistii nu tin locul doctorilor, intai mergi la doctor, iti prescrie reteta si apoi mergi la farmacie si o cumperi, farmacistii se pricep la eliberarea medicamentelor, dar ceea ce am citit de la voi si de asta ma indoiesc, in fine eu nu am patit pana acum sa cer ceva si sa mi se dea altceva, oricum in general merg la farmacia din piata, in zona unde stau eu, sunt niste farmaciste f dragute si chiar nu am avut probleme in eliberarea medicamentelor sau poate nu am cerut eu ceva f complicat. DAr sa revenim la sotul meu, care anul trecut s-a operat la mana si nu stiu ce mai patise de trebuia sa se dea cu un unguent. Se duce la farmacie, ii arata farmacistei "buba" si aceasta f draguta ii da un unguent preparat la ei, ii ramasese cred ca de la cineva, daca lui cutarita i-a facut bine si sotului meu ar trebui sa-i fie bine. se unge sotul meu vreo 2 zile cu el si ii apare o iritarie de toata frumusetea de a trebuit sa-l aduc la mine la spital sa il vada dna dr dermatolog. Cand l-a vazut dermatoloaga si-a dat seama despre ce este vorba, i-a dat un unguent sa se dea dar i-a precizat "doar cu acel unguent" sa nu mai faca si alte experiente. intr-adevar unguentul prescris a fost f bun, in doua zile i se dusese din iritatie, noi eram in criza de timp ca trebuia sa mergem si la o nunta si era destul de cald atunci si se vedea urat iritatia aia pe mana si sotul meu lua o camasa cu mineca scurta. Dar totul este bine cand se termina cu bine.
Si intr-adevar mare atentie la cutii, ptr ca se iau din ele, in general cei de la farmacie fac un X pe ele sa se stie ca s-a luat din cutie, asa am patit eu, am dat o gramada de bani pe o cutie de fiole, ma simteam obosita si mi-au fost prescrie de medicul de pe sectie, erau niste vitamine, eu nu mi-am dat seama ca mi s-a dat cutia inceputa, am vazut X-ul dar pe moment nu am realizat, acasa am vazut, iar a doua zi m-am prezentat la farmacie, s-a uitat farmacista in calculator si si-a dat seama ca intr-adevar era o cutie inceputa.
Nu toti farmacistii sunt la fel, dar intr-adevar unii pot fi un dezastru.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Eu merg regulat la farmacia de langa blocul meu; se afla exact la 5 pasi de mine, la parterul blocului vecin. Am avut noroc din punctul asta de vedere, deoarece "dau fuga" ori de cate ori am nevoie, iar farmacista este o doamne foarte, foarte amabila si buna. Nu stiu daca are vreo legatura cu faptul ca este propietara farmaciei!
S-a intamplat odata sa nu aiba medicamentul care il vroiam eu. Mi-a recomandat altul, insa eu in vroiam pe ala!
Mi-a zis ca il comanda ea la furnizor si cand il primeste ma anunta! I-am lasat nr. de telefon si in 2 zile m-a chemat sa-l iau!
Uneori primeste bonus de la diverse firme - vitamine (cavit, calciu vit. C); diverse brosuri - imi da si mie :)

Eu sunt foarte multumita si cumpar numai de la ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Eu am cumparat Pharme Ferum expirat. Am observat acasa. M-am dus cu el inapoi si farmacista mi-a spus ca e imposibil, ca il am de mai demult. Dupa ce am chemat-o pe sefa ei au vazut ca mai aveau pe raft si alte cutii expirate. Si-au cerut scuze, mi-au dat unul bun si au inceput sa le verifice pe toate daca sunt bune ca sa le retraga pe cele vechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

eu am patit zilele trecute o faza
am fost cu copilul la doctor si mi-a dat reteta gratuita (sau ma rog compensata) si a scris salbutamol spray ... la farmacie cica nu este salbutamol spray ... pai zic e ventolin spray cu substanta activa salbutamol ... cica sa merg inapoi la doctor sa-mi scrie pe reteta ventolin in loc de salbutamol ... hai ca e tare, atunci de ce cand scrie pe reteta ceclodyne imi da in loc ceclor? pentru ca are aceeasi substanta activa, nu? atunci in loc de salbutamol nu imi da ventolin? doar contra cost ... asa ca am platit

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Gabi,
ai fost cumva la farmacia de langa Patria ?
Eu prefer sa merg juma` de ora cu masina decat sa merg acolo ... in rest n-am avut probleme

Daria & GIULIA(2004 08 16)

da chiar Gabi,la care farmacie ai fost?,sunt curioasa si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

faza asta cu strepsils am patit-o duminica la farmacia non-stop de pe progresului. Prima faza cu ovulele vaginale ale lui fiul meu la farmacia de la zigzag.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Acum ceva timp fiului meu i-a fosr recomandat humex spray cu apa de mare . Ma duc la farmacie cu reteta ( mai erau si alte medicamente pe ea) si imi da humex sirop de tuse. Ajung acasa , vad ca s-a gresit, ma intorc inapoi. Imi da humex spray nazal pentru adulti. Iar plec catre casa. De data asta cand am vazut mi-a sarit mustarul. Ma intorc si fac scandal.
La cateva luni dupa, cumpar un flixotide spray. Sprayul abea fiindu-mi recomandat nu stiam sa-l folosesc ( trebuie tinut cu capul in jos pentru a pulveriza). Ma intorc cu el inapoi ca e gol. Asistenta de farmacie il incearca si ea(tot gresit)si aproba ca nu merge, dar nu mi-l poate schimba ca e desigilat. Asa ca ma sfatuieste sa mai cumpar unul. Minte stralucita ce sunt, nu vreau sa mai cumpar tot de acolo, ca au din acelasi lot si pot sa iau iarasi teapa. Merg la alta farmacie si povestesc intamplarea. Farmacista mi-l cere, il incearca si minune! Merge!
Doua intamplari neplacute imi sunt suficiente pentru a ocolii farmacia aceia.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Teoretic, probabil ca trebuie ceruta reteta cand cumperi antibiotic. Practic, nu mi-a cerut nimeni - niciodata si atunci cand medicul s-a oferit sa-mi scrie o reteta, i-am zis sa nu se mai deranjeze Si nu la o singura farmacie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renah spune:

ioanaiub, au schimbat recent legea astfel ca nu mai au voie sa elibereze decat medicamentul scris pe reteta.De exemplu daca pe reteta ai tylenol dar farmacia nu il are nu mai au voie sa iti dea alt medicament care contine substanta activa ibuprofen ci numai tylenol. Ar fi fost frumos sa te informeze.

Mergi la inceput