Redoutistele fidele Laredoute.fr (141)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui axxxa

Offff, deci inseamna ca eu nici nu mai recuperez cei 53 de euro pt comanda din 25 septembrie, le-am scris si aseara si azi si n-au raspuns nimic. Se fac ca ploua, pt ca stiu ca daca se face 1 nov nici n-am ce mai face cu bon d'achat-ul lor. Ce ma sfatuiti sa fac?

cristinacsa tie in cat timp ti-au raspuns, cand le-ai scris pt comanda din 23?

Axxa eu le-am scris saptamina trecuta si in vreo 2 zile parca mi-a raspuns. Mi-a dat si un nr de colet(???) care cica afost trimis in 24...
Mai las pina miercuri si le scriu iarasi, daca nu fac refuz de plata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Cristina,

ala nu e numarul de colet cu care poti face tracking. E un numar intern, o referinta de-a lor...

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

April, ma gindeam ca ala e... Nu-mi faceam iluzii...
Mai am 2 comenzi pe drum, sper sa vina...
Eu nu am avut nici o problema pina acum, de fapt si asta e comanda unei prietene de fapt...
Daca nu, fac refuz de plata ( am mai facut unul...)

Mergi la inceput

Legat de mailuri si de persoanele la care le trimitem.

normal ca pe un monsieur Obala nu o sa ne permitem sa il spamam, trebuie trimis un sg mail de informare, scurt si concis.

La ceilalti gen Sabine, Cristine si cine o mai fi la departamentul lor de relatii cu clientii putem sa le trimitem si 100 de mailuri, cate unu de fiecare - stim doar ca le ia mai mult sa priceapa si inca si mai mult sa reactioneze (daca obtinem vreo reactie)

Apoi si cel mai important: pt protectia consumatorului european ar trebui trimis mai intai un sg mesaj, eventual in nume colectiv si sa asteptam reactii. Nu exclud insa ideea de a-i bombarda si pe astia daca nu se intampla nimik pentru ca de-aia sunt pusi acolo, sa reactioneze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Citat:
citat din mesajul lui april16

Legat de mailuri si de persoanele la care le trimitem.

normal ca pe un monsieur Obala nu o sa ne permitem sa il spamam, trebuie trimis un sg mail de informare, scurt si concis.

La ceilalti gen Sabine, Cristine si cine o mai fi la departamentul lor de relatii cu clientii putem sa le trimitem si 100 de mailuri, cate unu de fiecare - stim doar ca le ia mai mult sa priceapa si inca si mai mult sa reactioneze (daca obtinem vreo reactie)

Apoi si cel mai important: pt protectia consumatorului european ar trebui trimis mai intai un sg mesaj, eventual in nume colectiv si sa asteptam reactii. Nu exclud insa ideea de a-i bombarda si pe astia daca nu se intampla nimik pentru ca de-aia sunt pusi acolo, sa reactioneze.

Din cate imi amintesc adresele de mail ale celor de la redoute urmeaza acelasi tipar: initiala prenumelui+numele+@redoute.fr
Deci daca vrei adresa lui obala nu e f. dificil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Seara buna, fetelor!

Am bagat si io azi o ultima comanda si vad ca apare in curs de pregatire, sper sa si vina; acces am avut la ambele conturi de cate ori am verificat.

Pentru cine mai doreste sa cumpere cate ceva, coduri:

36773/36765 - edredon (plapumioara) rose-gris - nu exista detalii (poza, dimensiuni), frantzuzoaicele ziceau ca a mai fost si e pentru patut de copil

68918 - set pentru mic-dejun (12 buc. - cani, lingurite, farfuriute) roz-mov

Primul cod l-am folosit si a fost ok. Nu si cel pentru un kimono ivoire (probabil halatul Anne W), care a necesitat verificare manuala, dar a trecut si el prin amabilitatea madamei S.

Am primit si eu codurile "-20-32-45" si nu functioneaza, bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fetelor daca faceti vreun demers, io ma bag. Nu sunt foarte certareata dar nici nu vreau sa fiu calcata in picioare.
Asa ca unde ziceti sa scriem bag si eu. Le dam la mailuri pana le cedeaza serverele.
Nu mi se pare corect. Adica daca vreau sa comand din Franta sa pot comanda si daca nu vreau sa astept comand din Romania. SSSSAAAAUUUU am aceeasi preturi si conditii in Romania ca si in Franta, ceea ce nu se va intampla din pacate.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Salutare fetelor,

Eu doar ce am descoperit LR si am si facut 2 comenzi azi si ieri .Insa citind putin din urma discutia vostra, am aflat vestea tare trista despre site romanesc -de pe care nu comand sub nici o forma- si am inceput sa caut alternative. Deocamdata am gasit doat http://www.doilei.ro/ cu o lista de diverse magazine on-line. O sa o studiez si daca gasesc ceva interesant revin.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Laura, salvez in word, alta metoda eu personal n-am gasit.

Dau prinst screen ecranului care ma intereseaza si il copiez in word.

Mergi la inceput