Redoutistele fidele Laredoute.fr (141)
Raspunsuri - Pagina 8
Jasmine spune:
nici pe mine nu m-a sunat de la banca niciodata.
Eu tot nu pot sa ma loghez,sunt dezolati.
14 +
katthy spune:
Si eu m-am logat.
Am mai primit un cod pe mail 21911 : reduce 45/120euro, 32/85 euro si 20/54 euro.
axxxa spune:
Offff, deci inseamna ca eu nici nu mai recuperez cei 53 de euro pt comanda din 25 septembrie, le-am scris si aseara si azi si n-au raspuns nimic. Se fac ca ploua, pt ca stiu ca daca se face 1 nov nici n-am ce mai face cu bon d'achat-ul lor. Ce ma sfatuiti sa fac?
cristinacsa tie in cat timp ti-au raspuns, cand le-ai scris pt comanda din 23?
felicia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui axxxa Offff, deci inseamna ca eu nici nu mai recuperez cei 53 de euro pt comanda din 25 septembrie, le-am scris si aseara si azi si n-au raspuns nimic. Se fac ca ploua, pt ca stiu ca daca se face 1 nov nici n-am ce mai face cu bon d'achat-ul lor. Ce ma sfatuiti sa fac? cristinacsa tie in cat timp ti-au raspuns, cand le-ai scris pt comanda din 23? |
Trimite zilnic mail Daca ii asaltezi, se trezesc (metoda verificata).
Ia uitati cat costa pijamaua:
http://www.laredoute.ro/beta/Copii/Pijamale_Rochii_de_casa_/-778.html?eroare=Datele%20introduse%20se%20exista%20in%20Baza%20de%20Date
Pe site-ul principal era 6 euro, la un moment dat.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui axxxa Offff, deci inseamna ca eu nici nu mai recuperez cei 53 de euro pt comanda din 25 septembrie, le-am scris si aseara si azi si n-au raspuns nimic. Se fac ca ploua, pt ca stiu ca daca se face 1 nov nici n-am ce mai face cu bon d'achat-ul lor. Ce ma sfatuiti sa fac? |
Refuz de plata la banca.
rall spune:
Eu tocmai am dat o comanda, aveam niste vouchere de la ei (din vara) si am zis sa nu le pierd
Brigit spune:
Bun, deci eu ii scriu lui Sabine, macar s-o enervez ca stiu ca nu ia ea deciziile legate de suspendarea livrarii. Katthy, inteleg ca tu te conversezi cu ea, da-mi adresa ei aici sau pe PM
Stiu ca in august anu trecut ati reusit sa dati de nenea Obala. Pe ce adresa de mail?
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
Lorenza spune:
saddie s-a ocupat de conversatiile pe mail.Parca nu a vrut sa faca publica adresa lui nea Obala.Putem sa-i trimitem un pm,poate ne da niste idei.Mi s-a parut a fi in domeniu,sau cel putin f. informata.
Brigit spune:
Saddie nu prea mai intra pe forum, ultimul mesaj l-a postat pe 23.09-nu la topicul nostru insa. Poate insa ne citeste...
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
anne16 spune:
fetelor ce m-ati speriat
intru si eu ca omul sa vad ce ati mai vazut interesant si cand colo:"conturi blocate" sa mor, fug repede si inca astia ma lasa sa intru, simulez o comanda, dar nu reduce nimic, cu nici un cod
multumesc am dat si eu salvare la comenzile date
deja m-am de tot