nu stiu ce si cum sa fac
Raspunsuri - Pagina 20
ionica spune:
Buna dimineata
Eu m-am trezit cu spatele blocat , am stat prea mult online ieri la dezbaterea subiectelor cu chiloteii Alinutzei si cu nadragii rromilor din blocul lui Gabriella.
Of ,am luat-o razna rau cu voi,
DENIZEL azi ma intreb eu: ce se intampla cu DC?
Iar trebuie sa fac dezintoxicare DC,data trecuta mi-a luat vreo luna pana mi-am revenit.
Gabriella,
Ai reusit sa iesi din casa azi? ai cumparat paine?
fetelor,care sunteti din acelasi sector cu Gabriella , va vad destul de saritoare la sfaturi,de ce nu mergeti sa o ajutati la menaj si la cumparaturi?
Sophia 2ani
+15
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Buna dimineata Eu m-am trezit cu spatele blocat , am stat prea mult online ieri la dezbaterea subiectelor cu chiloteii Alinutzei si cu nadragii rromilor din blocul lui Gabriella. Of ,am luat-o razna rau cu voi, DENIZEL azi ma intreb eu: ce se intampla cu DC? Iar trebuie sa fac dezintoxicare DC,data trecuta mi-a luat vreo luna pana mi-am revenit. Gabriella, Ai reusit sa iesi din casa azi? ai cumparat paine? fetelor,care sunteti din acelasi sector cu Gabriella , va vad destul de saritoare la sfaturi,de ce nu mergeti sa o ajutati la menaj si la cumparaturi? |
Ionica, 1)vinde-mi si mie pontul, cum ai facut dezintoxicarea de DC ca-mi trebuie si mie, musai, fie si o luna sa dureze dar TREBE! 2) n-auzi, mai, ca Gabriella nu e din sector, e din Vaslui?! E cam departe sa ajungem sa ajutam, ramanem cu sfaturile si, mai ales, cu bascalia, ca de-aia iarna nu-i ca vara si nici tiganu' ca romanu'...Da' mie mi s-a zis sa ma relaxez si ma relaxez, ca n-am alta varianta...Decat dezintoxicarea!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Stanescu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
In sfarsit!! Iote cine stie cum trebuie sa-i "iei" pe tigani ca sa iti mearga, uite cine are experienta, vedeeeti? Degeaba tot restul teoriei democratice si progresiste, ca in practica nu stiti nimic! Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
De Naty, experienta Mie una stiu ca nu-mi sufla nime in ciorba, cu atat mai putin sa imi fie frica sa ies din casa.
Mai bine sa te stie de nebuna (citeste - a dracu') decat de fraiera
denizel spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui iileana
Sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate. Da' ai vazut ce nick are? Cica "denizel". Auzi tu. Nici nu se termina in "a"; daca-i nume de barbat? Pfuuuuuuui, multumim, Alinutza, ca ne-ai deschis ochii. Domnule Denizel, ati fost deconspirat. Na! www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details |
Pfuuuu, ce mi-ati facut!....
Profit de accidentala, inoportuna, nesuferita si nedorita aterizare in dimensiunea realei mele identitati si intreb ceva, ceva ce nu mi-as fi permis pana acum, de teama consecintelor asupra bunului meu renume .
Asadar, Capcaunule, Guestus, Ham, Marius si Xeno, cand mergem si noi la o bere, baieti?
Daca platiti voi, va fac sa radeti!
Gata, am plecat s-o iau pe nevasta-mea de la serviciu .
violeta69 spune:
gabriella,ai reusit sa surprinzi ceva pe camera de fimat?
eu abia azi am citit ce ai scris si sincer imi pare rau ca tb sa suporti atatea...
imi amintesc cand eram acasa la ai mei ca avem o famile de tigani desupra...doamne ce balamuc,ce scandal ,ce porcarii am auzit copil finnd
in viata mea nu am auzit atatea porcarii cate am auzit de la astia...si aveau si nume din filme Isaura,Soamna(sau somnica)...ti se facea rau
da' astia pana la urma s-au mutat ei...ca nu se potriveau cu deocrulau cumparat o casa si dusi au fost!
in alta oridine de ideifi-meu are vreo 3 tziganusi in clasa si nici un copil din asta de-ai nostrii nu vrea sa se joace cu ei...
eu l-am invatat pe fi-meu mereu sa se joace si cu ei,ca asa cum e el copil la fel e si tziganusul ala e un copil...
acum ce credeti? fi-meu e "prieten " cu Florica...ca asa-l cheama
zic"aoleu mama,pai pe asta ti l-ai gasit de prieten?!"
raspuns"da' ce el nu e un copil ca si mine? cu cine sa se joace? ca nu vrea nimeni sa se joace cu el!"
na,acum cum o dai...bine tot nu iese...asa ca-l las sa se joace cu cine o vrea el
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
diadaniela spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui denizel
Pfuuuu, ce mi-ati facut!.... Profit de accidentala, inoportuna, nesuferita si nedorita aterizare in dimensiunea realei mele identitati si intreb ceva, ceva ce nu mi-as fi permis pana acum, de teama consecintelor asupra bunului meu renume . Asadar, Capcaunule, Guestus, Ham, Marius si Xeno, cand mergem si noi la o bere, baieti? Daca platiti voi, va fac sa radeti! Gata, am plecat s-o iau pe nevasta-mea de la serviciu . Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! pai esti insurat,Denizele?
of,of! ce dezamagire!
mai,eu sunt pe jos!
si zi asa ,Alinuto,tu stii ce zici, cand zici!
ajutooooooor!
viviana spune:
M-am distrat si la subiectul asta cu tziganii, pardon rromii.
Am renuntat pana si la trilulilu.
M-ai dezamagit Denizel. Eu mi te imaginam o frumoasa turcoaica, in salvari dansandu-mi din buric...
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Asadar, Capcaunule, Guestus, Ham, Marius si Xeno, cand mergem si noi la o bere, baieti? |
Buey, fara gluma acu', Alinutza are dreptate!
Numai un barbat putea privi lucrurile atit de organizat/sintetic/lipsit de emotie.
Daca Denizel ar fi fost "ea" (ceea ce, va marturisesc, am sperat pina in ultima clipa...) i-ar fi aranjat altfel, nu stiu, dupa culoarea ochilor, dupa preferinta, dupa principii feng-shui, oricum, numai in ordine alfabetica nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alinutza, , tu stii ce zici, cind zici.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
natynic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Buey, fara gluma acu', Alinutza are dreptate! Numai un barbat putea privi lucrurile atit de organizat/sintetic/lipsit de emotie. Daca Denizel ar fi fot "ea" (ceea ce, va marturisesc, am sperat pina in ultima clipa...) i-ar fi aranjat altfel, nu stiu, dupa culoarea ochilor, dupa preferinta, dupa principii feng-shui, oricum, numai in ordine alfabetica nu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alinutza, , tu stii ce zici, cind zici. |
ma doare burtaaaaa...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gabriella1 spune:
MULTUMESC FRUMOS tuturor ptr sfaturi .M-au ajutat destul si am tinut cont de cateva.
RIPLEY
MULTUMESC si celor au simtit nevoia sa fie acri.
ROG MODERATORII SA INCHIDA TOPICUL !
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245