nu stiu ce si cum sa fac
Raspunsuri - Pagina 19
Alinutza1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui spic de grau
ntz ntz ntz - n-ai nimerit-o. |
eu stiu ce zic, cand zic!
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alinutza1979 denizel - am impresia ca esti un barbat platit de site sa faci atmosfera si lumea sa se simta bine |
na, Guestus, na, te-am detronat!!!
De-acuma or sa se intrebe daca EU!!! sunt insurat, daca MIE imi calca nevasta camasile si cand vin EU!!!! din concediu .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
natynic spune:
citat din mesajul lui Stanescu Gabriela, acu ca s-au linistit apele si le-au dat colegii sotului nitel peste bot, poti (da' asta numa daca ai sange in tine, ca sa zic asa) sa mergi la ei la usa si sa vorbesti cu coana mare, sefa clanului - ai grija, tre sa fii aroganta, da'aroganta pan la cer. Ii spui politicos (da' nu exagera) ca speri ca au inteles mesajul si sa se poarte civilizat. E adevarat ca tre mult "tupeu" ca sa o faci. Da' nu cumva sa faci greseala sa vii cu bombonele, ca te-ai ars - o sa o ia ca pe un tribut . Bun, tie ti-e frica de ei, da'ei nu tre sa stie asta - atitudinea ta tre sa fie "aveti noroc ca sunt io cumsecade, da data viitoare o incasati". Important, pastreaza tot timpul contactul vizual cu mama omida - tu cu ea ai treaba, nu cu toti din jur. Nu-i baga in seama daca vor sa deturneze chestia asta. Ideea e sa simta ca nu te temi de ei - cum naiba credeti ca pastrau bulibasii ordinea in satra? - cu biciul, mai Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. |
In sfarsit!!
Iote cine stie cum trebuie sa-i "iei" pe tigani ca sa iti mearga, uite cine are experienta, vedeeeti? Degeaba tot restul teoriei democratice si progresiste, ca in practica nu stiti nimic!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
kokiy spune:
citat din mesajul lui Alinutza1979 denizel - am impresia ca esti un barbat platit de site sa faci atmosfera si lumea sa se simta bine |
sa intelegem ca numai un barbat poate sa faca atmosfera ...si doar daca-i platit? ...
Un om nu trebuie judecat dupa calitatile lui,ci dupa felul cum stie sa si le foloseasca
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
denizel spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Alinutza1979
eu stiu ce zic, cand zic! |
esti sigura ca a trecut efectul traumei cu piciul si chiloteii?
Vezi? Daca erai tiganca, nici nu-ti pasa . Zise gabriella1 ca ei isi expun chiloteii de buna voie si, nu tin minte sa fi venit careva pe forum, ca sa se lamenteze pe douaj de pagini dintr-atata nimic .
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
iileana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Alinutza1979
eu stiu ce zic, cand zic! |
Sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate.
Da' ai vazut ce nick are?
Cica "denizel". Auzi tu.
Nici nu se termina in "a"; daca-i nume de barbat?
Pfuuuuuuui, multumim, Alinutza, ca ne-ai deschis ochii.
Domnule Denizel, ati fost deconspirat. Na!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
natynic spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui denizel
esti sigura ca a trecut efectul traumei cu piciul si chiloteii? Vezi? Daca erai tiganca, nici nu-ti pasa . Zise gabriella1 ca ei isi expun chiloteii de buna voie si, nu tin minte sa fi venit careva pe forum, ca sa se lamenteze pe douaj de pagini dintr-atata nimic . |
Ei, asta a fost chiar de nota 20! Denizel-barbat sau nu, platit(a) sau nu, acum mi-ai stors lacrimi de ras!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
denizel spune:
sa intelegem ca numai un barbat poate sa faca atmosfera ...si doar daca-i platit? ... |
Kokiy, permite-mi sa fac listuta:
1. copilo-fobie
2. tigano-fobie
3. misoginism
Hmmm, nu suna bine deloc....
Alinutza1979 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui denizel
esti sigura ca a trecut efectul traumei cu piciul si chiloteii? Vezi? Daca erai tiganca, nici nu-ti pasa . Zise gabriella1 ca ei isi expun chiloteii de buna voie si, nu tin minte sa fi venit careva pe forum, ca sa se lamenteze pe douaj de pagini dintr-atata nimic . Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
na ca ai folosit 3
maru spune:
denizel, asta-i diferenta, eu am educat copii rromi, cu cativa pastrez si acum legatura (unii chiar au internet acasa si mai schimbam YM), de ceilalti imi amintesc cu drag (si nu mi-a fost niciodata sa trec prin cartier la ore tarzii,) i-am respectat ca pe toti ceilalti copii si parinti din clasa. Am considerat intotdeauna ca e onoare sa le educ copii, ca au incredere sa isi lase copii pe mana mea!
Restul?! restul sunt vorbe din carti, din traininguri de "integrare si non-discriminare", de...dar ce rost are, uite, iti dau dreptate, si zic: o zi buna si ignorare placuta!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/