Redoutistele fidele Laredoute.fr (139)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
amarantina spune:
Buna fetele redoutiste
V-am votat si eu
N-am mai scris de 1 an la subiect dar de comandat am comandat intr-o veselie. Am vreo 10 comenzi pe drum.
Eu am o idee de boicot lr.ro dar este foarte urat la ce m-am gandit si nu vreau sa scriu aici. Daca doriti trimit mail pe adresa comuna.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mama_lui_alex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Kathy Doamne, ce exprimare alambicata in mailul de la Sabine! Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank"> ![]() |
Eu inteleg ca intelege limba engleza..
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Eu acum ma lupt iar cu Lego..am nevoie de setul de roti si de setul cu personaje pentru Mos Craciun..
http://shop.lego.com/product/?p=9241&LangId=2057&ShipTo=US
si
http://shop.lego.com/product/?p=9241&LangId=2057&ShipTo=US
Astea sunt facute numai pt US..si nu le gasesc neam in EU..iar din US nu gasesc pe nimeni sa mi le livreze international..iar lego.com..spune NU! CATEGORIC!
Na ca mi-am varsat of-ul!
Da-ti-mi un Advice - sa ma risc sa bag cardul pe Amazon.com...pentru chestiile astea??
![](pupic.gif)
Brigit spune:
Gama, ar fi culmea sa fie tot ADF astia ca io ma duc si-i si-am scapat de doua belele o data.
Katthy, da pt aia 9,12 E, contravaloarea comenzii din octombrie ti-au dat note d'avoir? sau nu ti-au tras deloc banii aia? ca aici n-am inteles.
Acuma, nu cred ca e o pb sa adaugi produse la comanda initiala. Problema o vad insa in momentul in care o sa aplici codul cu pricina, s-ar putea sa nu mai mearga daca l-ai aplicat o data. Ia probeaza sa vedem cine se abereaza mai rau, io sau Sabine .
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirunajr/mirunajr.jpg)
mirunajr spune:
citat din mesajul lui amarantina Buna fetele redoutiste V-am votat si eu ![]() N-am mai scris de 1 an la subiect dar de comandat am comandat intr-o veselie. Am vreo 10 comenzi pe drum. ![]() Eu am o idee de boicot lr.ro dar este foarte urat la ce m-am gandit si nu vreau sa scriu aici. Daca doriti trimit mail pe adresa comuna. |
Da-ne si noua link-uri sa ne inspiram.. poate bagam si noi comenzi, acu pe ultima suta...din 10 comenzi cred ca ai cu ce sa ne luminezi...
Brigit spune:
citat din mesajul lui amarantina Eu am o idee de boicot lr.ro dar este foarte urat la ce m-am gandit si nu vreau sa scriu aici. Daca doriti trimit mail pe adresa comuna. |
![](icon_smile_big.gif)
eu deja visez ca-i impusc, dar cum n-am cu ce
![](alcool.gif)
![](foto.gif)
gama spune:
mai, eu nu mai inteleg ,acum catea zile a fost un link cu lr.ro, care arata niste produse urate si scumpe, acum cand am intrat pe lr.ro nu poti decat sa-ti faci cont si atat.Cum ati vazut voi produsele, doar dupa ce te inregistrezi?????
miki68 spune:
Katthy, noi am zis si in ghid: nu faceti comenzi care dupa reduceri, alea-alea, au total de plata sub 10 euro. Pana acum, din experienta noastra, cand a fost asa caz le-au anulat comanda. So, asta ar putea fi problema. Parerea mea!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Brigit spune:
citat din mesajul lui gama mai, eu nu mai inteleg ,acum catea zile a fost un link cu lr.ro, care arata niste produse urate si scumpe, acum cand am intrat pe lr.ro nu poti decat sa-ti faci cont si atat.Cum ati vazut voi produsele, doar dupa ce te inregistrezi????? ![]() ![]() Magda |
d-aci:
www.laredoute.ro/beta
enjoy
![](foto.gif)