Redoutistele fidele Laredoute.fr (139)
Raspunsuri - Pagina 18
Brigit spune:
Omide, atunci ghiceste-ne si noua la astea 52 de votaram PENTRU subect : reusim au ba sa comandam la iarna de reduceri pe .fr?
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
lizzy spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Jasmine
ia dezvolta putin chestia asta,please;poate iau si eu tava aia minunata. 13+ |
cea mai buna si mai simpla, cu dedicatie pt jas
Muffins cu ciocolata
1/4 cana zahar
3/4 cana faina
2 lingurite praf de copt
1 praf de sare
1/2 cana lapte
1/4 cana ulei
1/2 cana ciocolata rasa
1 ou
Substantele uscate se amesteca separat,oul se amesteca cu laptele si uleiul apoi se toarna peste ele.Se adauga ciocalata rasa,apoi se pun in forme.
scuzati off-topicul
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
katthy spune:
April, Miki merci.
[
Deci pe 8 oct. am dat o comada cu codul 19372 care scadea 15 euro si dadea fdp 0 euro pt doua produse din colectia noua.
Am foslosit o note d`avoire in valoare de 3.98 euro. (lipsa un produs de prin august)
Am avut asa:
Dans votre panier : 3 article(s)
Quantité : 1 - Pull col U PRIX MINI [rose dragée / 38/40] Ref. : 9668292 - 2,49 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - Bar My Scene [- / ] Ref. : 4531663 - 7,50 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - Pull col U PRIX MINI [ciel / 38/40] Ref. : 9668543 - 2,49 Euros prix unitaire remise déduite
Montant total avant réduction : 49,97 Euros
Montant total après réduction : 12,48 Euros
Montant à déduire de votre commande (carte Kadeos ou remboursement catalogue) : 3,98 Euros
Frais de traitement : 0,00 Euros
Frais Colissimo : 0,00 Euros
Frais de contre remboursement : 0,00 Euros
Frais d'éco-participation : 0,00 Euros
Montant total de la commande : 9,12 Euros
Iar ieri am primit prin posta inca o note d`avoire de 3.98 euro pt. ca mi-au anulat comada din 8oct.
Acum nu stiu ce sa fac: comand aceleasi produse sau dau una cu altele. Ca imi mai fac cu ochiul si altele si as profita de fdp 0.
kokiy spune:
Nu April ...eu propun un subiect cu titlul JOS LR.RO pe care sa-l votam... si prevad ca o sa fie peste 1000 de votari ...atunci sigur punem de-o petitie si reduta franceza ne apartine
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
lizzy spune:
am avut o zi tare agitata la birou. ma duc sa votez acuma
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
alinabojuc spune:
Hop si eu la vot. v-am citit printre trebile bucatariei spor la vot
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
katthy spune:
Si daca tot am inceput cu intrebari sa continui ( daca imi permiteti)
As lua panofii astia http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-laura-clement.aspx?productid=324148995&documentid=201208&single=false&categoryid=30355138 dar nu mai retin: la incaltamintea Laura Clement se pastreaza regula un nr. mai mare?
canda_h spune:
Jasmine eu muffins stiu sa fac cu reteta de chec + fructe (afine din dulceata sau visine din-alea puse cu zahar ptr prajituri).
Acum am primit o reteta adevarata de muffins, dar n-am incercat-o inca. Scriu reteta dupa ce o incerc.
Am mai luat si alta forme din-aia de silicon (pentru tort) si se comporta super bine (nu se lipeste, se coace bine). Acum am vazut ca au disparut formele de tort, chiar as fi vrut ceva in forma de brad pentru sarbatori, dar nu mai e.
Angi de motanel (5.02.2006)
gama spune:
salut, votat si eu printre primii.....
mi se pare mie, sau vine si 3suisses in Ro, poate tot aceiasi ii aduc???????Pe mine ma mira design-ul site-ului LR .ro, e tare nereusita copia....