Redoutistele fidele Laredoute.fr (137)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitaco spune:
bey...ia lasati cheful...sa dau sau sa nu dau o comanda acum in vreme de restriste...?
nu ca as vrea ceva musai...da nu cumva sa raman fara "chiloti on line..?" ca tot veni vb de modista din Drobeta....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
claujro spune:
Eu as da cat mai multe comenzi: a scazut euroiul...coduri bune sunt pe piata libera, haine destule pe sit, vremuri grele in fata... De ce nu? Uite cate motive ai...
mirunajr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Eu as da cat mai multe comenzi: a sacazut euroiul...coduri bune sunt pe piata libera, haine destule pe sit, vremuri grele in fata... De ce nu? Uite cate motive ai... |
Na ca ai 6000
gabitaco spune:
citat din mesajul lui claujro Eu as da cat mai multe comenzi: a sacazut euroiul...coduri bune sunt pe piata libera, haine destule pe sit, vremuri grele in fata... De ce nu? Uite cate motive ai... |
da bani...bani ...nu gasesc undeva...
nu de alta da am dulapurile pline de toale LR nepurtate...si cardul sotului e la "criza monetara"...ca a meu a falimentat demult...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
gabitaco spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunajr
Na ca ai 6000 Mama de Anca-Simona |
tre sa dea o bere...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
miki68 spune:
Eu nu "beu" decat shampanie
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Viairo spune:
bey! acu mi-a picat o fisa... poate lr.ro o fi noua afacere a modistei de la drobeta. e felul ei de a se razbuna
si trimiteti si voi noua parola la cine credeti de cuviinta
am editat, radeam asa tare ca am inghitit niste litere.
gabitaco spune:
citat din mesajul lui miki68 Eu nu "beu" decat shampanie cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
bey...sampanie ..la falimentul LR.ro.....
poate ai noroc si bei mai repede decat te astepti...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
miki68 spune:
citat din mesajul lui gabitaco [bey...sampanie ..la falimentul LR.ro..... poate ai noroc si bei mai repede decat te astepti... Gabriela si Mateea Ioana Povestea nasterii |
Asa noroc... Promit ca nu mai beau decat apa chioara numa'...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
madau spune:
Mersi fetele pt parola...nush cine a fost cu ideea, dar zau ca asa e
Aloooo...duamna Claudia...berea mea unde e????????
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2