cine a stat in Iasi in tudor??

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2002 spune:

Si eu am stat intre 1990-1995, in timpul facultatii-textile pielarie.
Primul an am stat in T3 dupa care 4 ani in T6. Primul an a fost mizerabil, am stat 3 fete in camere de 2 pers, un dezastru, ne-am cunoscut insa bine si s-a facut trierea pentru anul urmator.
Pe masura ce te invecheai stiai cum sa te distrezi mai bine.
Disco T3 cu Sorin apoi in Disco Mov, viata si distractie!
Sesiunile in care fiecare dupa ce lua un examen dadea party, stresandu-i pe ceilalti...
CEI MAI BUNI PRIETENI PE CARE MA POT BAZA SUNT SI CEI DIN FACULTATE, viata de camin sudeaza prietenii pe viata, desi eu am avut si o mare dezamagire, ca orice fata, insa un apeste alta azi vad totul cu ochii mintii in favoarea caministilor - sunt mai pregatiti de viata decat cei externi.

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

ah ce vremuri dulci si minunate!

Eu am stat in T18 la camerele 41B - 31 B si 15 B - 5 ani din viata - In T17 aveam si eu gagiul de rigoare.

Pentru parinti... despre copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Admin, ai studentit in Iasi?? Iar is la furat... Am stat ani intregi in T18 si in T17, in ce perioada ai stat?

quote:
Originally posted by desprecopii

ah ce vremuri dulci si minunate!

Eu am stat in T18 la camerele 41B - 31 B si 15 B - 4 ani din viata - In T17 aveam si eu gagiul de rigoare.

Pentru parinti... despre copii!

Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Eheee , ce vremuri ... Tineretze , amintiri...
Io una am stat in Copou , zona Politziei , kiar vizavi , la caminul Liceului 6 , parca ( si era acolo o camera cu fete si baietzi din Basarabia , Danza ! ). Anu' II a fost insa primul an in Iasi si cel mai frumos...desi dragostea mea era la Bacau si weekendurile le petreceam in orasul meu de bastina. Da' am pupat si io discoteci in Tudor , si Estudiantina , si VOXu'!!! Deh , boieroaicelor , voi aveatzi bani de Rosu si Negru !! Io am vrut sa merg odata cu prietenu' de-atunci ( sotzu' de-acum ) si cu 2 prietene de-ale mele , si , de cum am intrat pe alee , toti au intors capu' spre noi : io eram de mana cu sotzu'miu , iar ele , singurele , inainte. Si , dupa cum stiti , probabil , aia era discoteca in care pestii isi bagau la inaintare fetitzele. Tare m-am mai distrat la faza asta , aducandu-mi aminte fetzele alora...Ma-mpusc cu mana mea daca aia n-au gandit ca suntem de-alea , desi costumatia noastra n-avea nimic exagerat ( nici macar sexy ) care sa te duca cu mintea la "fetitze". Fustele noastre scurte sunt decente , iar bluzele noastre sexy sunt de scolaritze de clasa a IV a , ca din a V a deja fetele sunt femei... Dar noi ne simteam bine asa si cu asta basta...
Noi frecam tramvaiele 3 si 8 si 13 parca , da' coboram la centru , ca FAPA isi trasese sediu langa Mitropolie ! Apropos de mitropolie , asa de linistita si impacata ieseam de-acolo cand mergeam seara inainte de examene...la fel pateam si la Biserica Catolica...Da' hai , ca nu vreau sa vorbim acum de biserici , da' in momentele astea as avea nevoie sa ma linistesc acolo...
Revin......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Va salut nostalgici dupa Iasi din...Iasi!
Eu am stat in timpul studentiei acasa, in Tatarasi, dar in sesiune mai mergeam in Pushkin (actualmente Titu Maiorescu - nu mi-a placut niciodata personalitatea asta si tocmai numele asta l-a primit dragul de cartier studentesc) sa invat impreuna cu o prietena.
Imi amintesc ca la balul bobocilor de la Electro (da' nu mai stiu daca eram in anul I sau in II) au venit Divertisii. Ce dixtractie!
Imediat dupa revolutie li s-a permis studentilor sa locuiasca in camin baieti si fete la gramada. Asa isi facusera baietii de la geologie pe caminul P6 o tabara - noi, din P5, ii puteam vedea foarte bine- unde arborasera steagul piratilor si strigau de acolo tot felul de lucruri amuzante gagicilor din celelalte camine sau de pe strada.
Dupa ce a crescut numarul de studenti in camere, invatam pe balcon sau seara si noaptea la dusuri, unde eram vizitate frecvent de celelalte colege, pentru ca faceam din orice curs panarama si ne stricam de ris. Era mai mult comedie decit invatat.
Vara mergeam la concertele de rock (mare metalista mai eram) din timpul sarbatorilor muzicii, carora le ziceam "fetele muzicii" (Les fetes de la musique).
EEE, dar e mult de-atunci si eu nu prea am haz la povestit. Totusi, e adevarat ca perioada aceea a studentiei ramine cea mai luminoasa din viata oricaruia dintre noi si, mai ales a studentiei in Iasi. Nu stiu daca stiti ce prejudecati sint in Banat (unde am locuit un timp) despre moldoveni, fara insa sa ne cunoasca, de fapt cu adevarat. Dar cei dintre ei care vin in Iasi isi schimba definitiv acea parere negativa, raminid cu impresii puternice, placute legate de iubitul nostru Iasi.
Va pup pe toti si va astept in orasul tineretilor voastre!

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Flower ai terminat la "Petre Andrei"? Si eu am facut doar 2 ani la FAPA la drept si apoi am dat bir cu fugitii dupa iubirea vetzii in Jp. Mi-ar fi placut si mie sa stau cu ai mei colegi in Tudor dar din nefericire ai mei sunt ieseni si in concluzie in camine ma duceam doar in vizita. Si mama ce viatza fantastica mi se pareau ca au cei de acolo!!! Din cand in cand mai primeam cate un "permis de voie" de la tata in urma zecilor de rugaminti si telefoane data de prietena mea si ma mai lasa sa innoptez la ea, in T14. Si asta dupa ce ii juram ca toata noaptea o sa invatzam Dar pe naiba!!! Cine draq mai avea chef de invatzat cand toata lumea se pregatea sa mearga in discoteca si cand veneau unii cu niste povesti de te dadeau pe spate(cum ca de 5 zile nu a mai mancat, cum ca nu a mai dormit de 48 de ore caci a jucat carti non-stop). Faina viatza de acolo! Si mama cate terase erau si cata galagie. Muzica se auzea din orice colt. Acolo nu stii cand e noapte sau ziE viatza si zarva continuu

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emari spune:

Dar T5-ul anilor 1985-199o si-l mai aminteste cineva? Club-ul Mov va spune ceva? Dar cand eram de serviciu la poarta, curatenia din fata caminului pe vremea lui impuscatul, ce ziceti?
Dar si chefurile de la caminele de baieti unde ramaneam pana al doua zi de dimineata, dupa plecarea portarului?
Ce vremuri au fost!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucami

Flower ai terminat la "Petre Andrei"? Si eu am facut doar 2 ani la FAPA la drept si apoi am dat bir cu fugitii dupa iubirea vetzii in Jp.

Ralu, io am inceput in '96 , da' in Iasi m-am transferat in '97 si am terminat in '99 , insa licenta mi-am dat-o in 2000.
Ei , ne-am intersectat pe-acolo ? Din anu' 3 am prins cursurile in sediul de langa Mitropolie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Flower sigur ne-am intersectatEu am terminat liceul in 1998 si la facultate am intrat din prima. Deci din octombrie `98 pana in decembrie 2000 pe-acolo mi-am facut veacul. Eu am prins toate cursurile langa Mitropolie in spatele cubului, iar seminariile le aveam ori in Materna la etajul 4 ori intr-o sala din clubul CFR.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

, Ralu !
Da' departe-ai mai ajuns... !!
Ca n-ai terminat facultatea , nu tre' sa-ti para rau...Mie la ce mi-a folosit ! Poate tu esti mai realizata acolo si cu siguranta , mai castigata ...!!!

Mergi la inceput