cine a stat in Iasi in tudor??
Raspunsuri - Pagina 2
coral spune:
Prezent!
Poli, Tudor T18 si apoi 3 ani in T16.
Frumos, romantic si cel mai dor imi e de colidatorii de Craciun care veneau si cintau printre camine. Va mai amintiti miinile luminate de candele si vocile calde?
There is a difference between knowing the path and walking on it.
Alex_2003 spune:
Citind aceste randuri mi se face un dor nebun de Iasi.Din pacate nu am stat in Tudor sa ma pot alatura voua , am stat in Puskin unde viata era mult mai linistita decat in Tudor dar la fel de frumoasa.
Gianina
Lia spune:
Si eu am stat in Tudor.De cate ori merg in tara ajung inevitabil si in Tudor.framoasa perioada din viata subsemnatei!
Mamica dulce,da' ce framos le alinti pe borcanele alea doo..."borcanashe".
Lia&Andrew
ticka spune:
Subscriu!
Poli, textile, Tudor, T-3 si T4, '94-'98!
Dar am fost la chefuri cam peste tot, mai ales in t15, t17 si t19.
Am fost de curand in Iasi si am trecut si prin Tudor. Mi s-a parut foarte schimbat... o fi din cauza Mall-ului..
Oricum pentru mine va ramane Tudorul de alta data plin de viata, de chefuri.... un mushuroi care nu se linisteste decat dimineata, ca dupa 2-3 ore sa o ia de la capat!
-
ticka spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
eu am prins primul an cu fost cantina,apoi deja in anul 2 au construit mall.ul da' nu spuneti nimic despre Estudiantina???discoteca de la parter din T17 in care pe cuvantul meu ca in semestrul 1 din anul 2 am fost noapte de noapte...ofofof ce viata grea Apoi a fost Rosu si negru...cate chefuri si nazdravanii...
mai stiti Pizza Magic??
Cum sa nu! Cantina! Stiu ca intr-un an la cazari(mare nebunie si cu cazarile alea!!!!!!) ne-au obligat sa luam bonuri la cantina. mama ce nebunie si ce aflux de studenti era pe-acolo. Colegele mele din Iasi cerseau bonuri sa vina si ele la cantina. asa de fun! era cool! Mai tarziu descoperisem spalatoria de langa cantina si dadeam lengeria la spalat. Mai nasol cand se spala lengeria atunci cand faceau la cantina ciorba.. prindea un miros de neuitat, care te ametea ori de cate ori te bagai in pat.
si Estudiantina! cum s-o uit! mancam la restaurant acolo cand scapam de sesiune!
Pizza Magic, ehehe.... pe-acolo ne gaseau atunci cand chiuleam si luam o pizza la 4 (de, eram studenti) dar completam si cu cate un garonne, ca ne respectam :))
Da cine mai tine minte salile de curs de la chimie (c5 parca) si urmatoarele ( ca nu mai stiu cum se numeau) unde se statea noaptea in sesiune? (unii chiar invatau!) Cati prieteni ne-am facut si acolo...
a fost de neuitat..
-
Gia spune:
Mai ce mai citeste omu cind vine lunea la munca Imi este tare dor de Iasi, desi nu mi-a placut prea tare la camin, dar a fost superfain. Eu am stat in Puskin, la 100m de faculatate, dar naiba stie cum intirziam mai tot timpul si nu mergeam cu tramvaiele alea de pe vremea lui bunicu. In anul I mergeam in Tudor la fizica-chimie cu tramvaiele 4 sau 8 si mai tin minte ca unul din ele inconjura mult de tooooooooooooot si acum cind stau la capitala asa de scurte imi par drumurile alea... Si in anul II tot in Tudor mergeam la sport, este desigur inutil sa va zic ca am ajuns de vreo 3 ori nu? ca pe vreme aia mincam orice si nu era bai de silueta. Si am mai mers in Tudor la discoteci, la toate cite erau pe atunci, de toate culorile din cite imi amintesc eu "senina" fiind si cred ca m-a mai prins si somnu prin caminele alea la cite vreun bairam.
Frumos oras Iasu asta si tare vesel!!!
Taty spune:
Cum sa uit de Estudiantina, oare? Tocmai acolo "am fost agatata" de prietenul meu din anul I-II, ce romantica mi se parea discoteca....
De ispravi, ce sa va zic, in anul I au fost cele mai multe: in iarna lui 1995-1996 a fost o vreme potrivnica studiilor rau de tot: un ger de crapau pietrele asa ca, ce-am facut noi, fetele? camera noastra fiind chiar pe colt, cam batea Crivatul prin ea, asa ca am pus paturi si la geamuri si la use, de nu mai stiam de e noapte sau zi, jucam carti intr-una, mincam cele mai "periculoase" meniuri: cartofi prajiti, coltunasi (yammi-yammi), clatite si paste cu sosuri grase la ore nu tocmai potrivite:1-2 dimineata. Asa ca, la Craciun cind am ajuns acasa s-a cam speriat lumea de noi, toate durdulii (stiti vorba aia: alba, grasa si...frumoasa). Dar, no problem, ne-am revenit in sesiune...La intoarcerea in Iasi dupa vacanta de iarna imi amintesc de frigul coplesitor din T17 si de faptul ca sigurantele panourilor electrice sareau intr-una din cauza zecilor de resouri mai mult sau mai putin improvizate...
Alta faza pe care n-o pot uita este in vara aceluiasi an I cind le-am facut fetelor din camera socata si ele saracutele s-au dus sa invete la chimie si ce credeti ca au luat cu ele? Socata....in care eu pusesem cam multa drojdie! Dupa o ora s-au intors si s-au culcat! A fost super!
Va pup acum ca am ceva treaba si revin sigur!
Tatiana
ticka spune:
quote:
Originally posted by Gia
In anul I mergeam in Tudor la fizica-chimie cu tramvaiele 4 sau 8 si mai tin minte ca unul din ele inconjura mult de tooooooooooooot
hehehehe ce pacaleala! si eu m-am pacalit la fel prima oara. In Iasi tramvaiele circula un pic ciudat. la dus e un numar si la intors altul si sunt perechi cum era si 4 cu 8. Asa am patit si eu cand ma intoarceam din Copou, am urcat ca tot omu in tramvaiu cu care am ajuns acolo si am mers, am mers, am mers... intr-un tarziu dupa ce am facut turul Tatarashilor, am ajuns si in Tudor....
-
Danza spune:
Eu am cunoscut Tudor-ul ff bine, dar de stat am stat numai vreo 3 saptamani in T9, in schimb mergeam des in Rosu si Negru si in vizita la prietene si colege in T17. Si acum mai tin minte aroma si gustul sandwishu-lui din taraba de la colt (unde se adunau taxiurile).
Aaaaa, imi placea mult sa merg si in disco Estudentina - era cam mic localul, dar era fain!!!
Vai, ce dor imi e de Iasi, desi atunci cand eram studenta nu vroiam decat sa termin odata facultatea si sa vin acasa. Acum as da orice sa vad macar cu un ochi Iesii minunati.
Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 2 ani pe 20 septembrie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
carmenp spune:
EU! Si am stat vreo 10 ani chiar si dupa ce-am terminat-o cu scoala iar cind am plecat de acolo am plecat ca impushcata! N-a fost camin (ba da, cele de familisti si cele de baieti) in care sa nu fi stat! Ehehe, ce vremuri, fetele mele ... si ce chefuri! Daca as sta sa scriu, ma apuca ziua de miine...
Carmen si Ionut