cine a stat in Iasi in tudor??

cine a stat in Iasi in tudor?? | Autor: mamica dulce

Link direct la acest mesaj

poate se gaseste cineva pe forumul asta mare ....in care lumea.i micacare sa fi stat in Tudorul meu drag...4 ani incheiati am petrecut acolo si o sa fie pt totdeauna...."cimitirul tineretii mele"
am amintiri minunate...din primul an la etajul 8 si fara lift,din anul 2 cam 8 in camera,din anul 3 cand invatam in disperare pt vreo 8 restante...deh...prima dragoste m.a ars cumplit,anul 4 cu licenta la usa si burtica plina ..si toti anii presarati cu minunate excursii...eu am terminat geografia la Cuza si am atat de multe amintiri,prieteni ,faze de care acum rad cu lacrimi dar la vremea lor mi.au cam stat in gat si drumurile cu troleele arhaice care veneau din an in Pasti ...hahahaa...ca de cand mi.am tras barbat cu mertan mi se face rau cu busu'

haideti sa vorbim de Iesii nostri dragi si cine stie...descoperim locuri dragi si poate prieteni,,povestim patanii si evocam amintiri si nopti pierdute...si bineinteles sesiunile de groaza

gata ca prea ma lungesc si ma loveste o stare blegoasa si melancolica din care greu mai ies

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

da' vad ca mi.s cam singurica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Hai sa iti raspund eu, sora mea a facut facultatea la Iasi, nu a stat in Tudor dar avea colege care stateau acolo si stiu caminele, ca deh' doar am fost si eu in vizite multe si dese acolo, eu fiind studenta in Cta si un an diferenta intre noi, deci perioada de studentie ne-am petrecut-o Iasi-Constanta-Iasi-Constanta...

Tin minte tramvaiele, Doamne ziceai ca acuma se rup in doua, si cand ajungeau in statie faceau o galagie cand se deschideau usile . Imi placea ca la Rapa Galbena era un chiosc unde se vindeau trigoane calde si bune, din pacate am auzit ca nu mai e acolo.
La chioscul respectiv l-am vazut pe Iosif Sava (Dumnezeu sa il ierte) am auzit in spatele meu o voce groasa de barbat care isi intreba sotia ce vrea sa manance.. m-am intors si era chiar langa mine, nu voi uita scena asta niciodata...
Pe malul Bahluiului, ne mai plimbam, iar in ultima perioada se construia un Mall-ul, nu stiu daca stii, in Tudor era o cantina mare(sigur o stii) si pe locul respectiv s-a facut Mall-ul. Stiu ca am intrat o data parca, frumos, magazine multe, dar si scump, ma intreb ce cauta un Mall in cartierul studentesc, deh' nu aveu loc petru constructie probabil, sau mai stii poate acuma studentii au mai multi bani...

Am mers o singura data la Cetatuia, superb loc, parca eram in cer, e o Manastire pe varful dealului imprejmuita cu ziduri inalta de dupa care nu se vede dacat cerul, in rest nu vezi nimica te uiti imprejur si vezi zidul si cerul, frumoasa experienta.

La Palatul Culturii am mers de mai multe ori, o data in vizita apoi am prins tot felul de expozitii de ceramica, de bijuterii, haine de blana, stiu ca e de Sf. Paraschiva zi de sarbatoare mare in Iasi..

Sigur mai sunt pe forum care au facut facultatea sau sunt din Iasi si inca nu au descoperit subiectul asta

Numai bine,
Katink

Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Eu am stat in Tudor un an de zile, in anul 3 de facultate. Am terminat matematica si in restul anilor am stat in Copou, in Puskin, dar anul ala am stat in Tudor la familisti cu colegul meu actual de camera. Nu stiu daca te ajuta prea tare pentru ca eu nu am amintirile tale... am stat in Tudor in anul scolar 1988-1989, adica atunci cand nu era asa faina viata... stim cu toatele de ce.
Dar hai sa discutam!
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

ei, sunt si eu p-aici!
Da, super in Tudor, 2 ani am petrecut acolo! Bineinteles ca nu pot uita nici eu T17 cu liftul care era cam de forma (iar in week-end nu functiona aproape niciodata si era exact cind primeam pachete de acasa, va imaginati pina la etajul 7 cu ditamai geanta)
Vinerea, simbata si chiar si duminica seara aveai impresia ca s-a spart teava cu studenti, atit de multi roiau pe scari, ce sa mai zic de "bairamuri" de care duduiau peretii, uneori erau cite unul-doua pe palier! Si ce faceam noi? Pai simplu, daca nu aveam legatura cu vreo unul de p-acolo, intrebam "bodyguarzii" de la usa: - Sergiu a venit? Ashtia: - ???!! Intra sa vezi!
In anul intii am stat in camera vreo 7 si baieti si fete si cind ni se punea "pata" pe la vreo 12 noaptea, ne faceam "gagici" faine si tup la discoteca de jos, cum se chema? am un lapsus! Acum au facut Mall-ul in locul ei!
Si cind veneau vara taranii cu cosurile cu cirese si mincam de ne spargeam: deh, stresul din sesiune!!!
Si apoi emiliano la patiseria italiana de pe str. pe unde trecea doar tramvaiul...coooll! Si gradina botanica cu expozitiile de flori...si piscina unde aveam abonament! Ce mai, nimic nu se compara cu anii studentiei!!!!
Si serbarile Iasului, si mersul prin magazine fara bani in buzunare, dar probind tot ce se putea! Si bulgareala cu zapada iarna!
Nu cred ca se compara vreo alta perioada a vietii mele cu acele vremuri!
Va ashtept cu alte amintiri!
Tatiana
P.S. Am terminat Stiinte Economice in 1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Am facut un efort sa-mi amintesc cum se numea patiseria de pe Cuza Voda si discoteca din Tudor din locul mall-ului si pana la urma am reusit: Patis si Rosu si Negru. Ce vremuri!
Eu am stat in Puskin, asa ca nu ma pot alatura depanarii amintirilor impreuna cu voi.

Mergi la inceput

asa e fetele...a fost o perioada de neuitat si nu.mi pot imagina cum am putut spune vreodata ca abia astept sa se termine
eu am prins primul an cu fost cantina,apoi deja in anul 2 au construit mall.ul in care mi.am "petrecut" urmatoii doi ani
da' nu spuneti nimic despre Estudiantina???discoteca de la parter din T17 in care pe cuvantul meu ca in semestrul 1 din anul 2 am fost noapte de noapte...ofofof ce viata greasi tin minte ca aveam seminar dimineata cu un antipatic cumplit si efectiv dormeam in scaun la 8 dimineata,fara gluma atipeam cate 5 -6 minute
Apoi a fost Rosu si negru...cate chefuri si nazdravanii...
trebuie sa mentionez cu mandrie ca eu am avut 2 prietene,una de cand eram la gradinita si una din ziua inscrierilor la fac...si eram o gasca...nebuna-nebuna-nebuna!!spaima Tudorului,ne stia toata lumea ca am facut si niste trasnai rasunatoare
mai stiti Pizza Magic??apoi s.a deschis Pizza Pazzo peste drum de T17..mai stiti 2Borcanele"?..eu le.am prins doar in primul an,apoi tonetaria,pe care au desfiintat.o in ultimul..si daaaa...ciresele de mai si capsunile si ceapa verde
....imi vine acum sa zic ca Creanga...oarecum parafrazat...dar cert e ca imi cam salta inima de bucurie
au fost perioade cand nu aveam cu ce sa.mi cumpar un covrig dar si cand eram "bazata"..ce viata mai era
si eu am fost un soi de fatacare invatam pe rupte doar in sesiune cand imi faceam barlog in Chimie ...in rest crasma era casa mea...eu am terminat geografia si radeam ca o sa.mi dau licenta ..ceva un ghid turistic a restaurantelor iesene
...multe mai am de povestit dar mi.e ca ocup tot spatiul vital..va las pe voi la spovedanie..revin cu forte proaspete

Mergi la inceput

osolita..dar ideea e sa vorbim despre Iasi si vremea nebuna a studentiei...ai ce sa ne povestesti daca te chinui umpic
ca doar tot studenti am fost!!

Mergi la inceput

...si daca tot am deschis subiectul amintirilor din studentie...hai sa atragem fetele si baietii cu un top a celor mai teribile amintiri...de pe toate meleagurile
asa ca ..nu va sfiiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sotul meu a terminat electronica si telecomunicatiile in iasi si a stat in tudor. mereu imi povesteste cum sonoriza chefuri si cum se distra in Rosu si Negru. si acum cand se mai duce la Iasi nus e abtine si ad o fuga in R & N.

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu am stat in Tudor in 1995-1996 iar sotul meu inca un an 1996-1997.A fost super.Era dupa revolutie si mare dezmat era.Eu am sat in T1 iar sotul meu in T20.Apoi ne-am transferat in gaalati la Chimie alim dar nu s-a comparat viata de student din Galati cu cea din Iasi.
Acum stam in Bacau si mergem destul de des in Iasi.Ne place Mall-ul si sa ne plimbam prin Tudor.Am fost si cu Simonica si ei ii place tare mult.

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput