Ce vrea mai nou Ministerul Sanatatii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ei, doamnelor si domnilor, conform articolului citat de Ariel, se pare ca visul multora dintre voi incepe sa devina realitate: au inceput medicii sa se parasca intre ei!!!
...Multumiti?...
P.S. Guestus, tocmai m-am hotarat ca nu emigrez in SUA ci o sa fac tot posibilul sa fentez statul roman si sa-mi chem pacientii de la spital la cabinetul privat, ala care e asa usor de deschis si intretinut; iau si spaga din spital si iau si banii cu chitanta de la cabinet. Pai crapa de invidie americanii cand or sa ma vada ce bine ma descurc!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Pai nu e domle asa....adica aia de la stat isi trimit pacientii la ei la clinica si apoi nu e concurenta
Da fenteaza statul....ce mare filozofie...nu?

Cum fenteaza statul?
Omul ala plateste CAS ul. Deci..salveaza statul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Pai iti spun..ca viata mai dulce ca in ro nu gasesti. muncesti 2-3 h si iei o circa de bani....pai nu merge nene asta in US.
Acolo e munca...responsabilitate..cuvinte grele nu comedie ca in Ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Se plange lumea ca pleaca din spital copiii cu diverse infectii nosocomiale.Normal ca se intampla asta cand mamele se plimba cu bebelusii prin spital , cand fac schimb de jucarii , cand pica suzeta pe jos si i-o da copilului , sau ca sa o sterilizeze o baga mama in gura si o paseaza la copil.
Nu se spala pe maini, samd.

xio, spune-mi ca esti doar obosita sau influentata de luna plina aflata la nivel maxim!!! altfel, ce scuza ai avea sa scrii asemenea afirmatii???
uite ca eu sunt una din acele mame si sa te fereasca Sfantul sa treci prin ce am trecut eu in ultimile 3 saptamani!!!
bebelusul meu a facut otita si i-am facut analiza de secretie otica si rezultatul a fost: PSEUDOMANS AERUGINOSA!!! in traducere libera PIOCEANIC....pt amatori...
iti jur pe ce am mai sfant ca nu am supt suzeta copilului, nu i-am luat biberonul cand mi-a fost foame, nu m-am plimbat cu copilul prin maternitate, el fiind in sectia de neonatologie, eu fiind la lauze (urat termen!!), doar tati al lui l-a vazut, de la distanta de 5 m, despartiti de un geam de sticla!!! jucarii nu avea, ca nu era chiar atat de precoc! eu si restul pacientelor am fost vizitate doar de familie, numai la usa sectiei! nu avea nimeni, in afara personalului acces in sectie!!!
e singurul spital in care a fost copilul meu! e un spital care aparent este foarte curat, nu neg asta, insa acest germen este extrem de rezistent, chiar si la toate solutiile de sterilizare...solutia de distrugere a lui este FOCUL!!!
i s-a facut un tratament, iar azi i-am repetat analiza...astept rezultatul peste 1 sapt. e posibil sa fi fost proba contaminata la manipularea in laboratorul de la GR. ALEXANDRESCU si atunci iar mi se pare o imbecilitate!!! sau e posibil ca teo al meu sa aiba acest microb!!!
pe cuvant ca mi se face groaza cand citesc unele lucruri postate de catre tine, cum ar fi asta!!! tu esti constienta de ce afirmi???
astept te rog sa-mi spui cum mi-am contaminat eu copilul!! cat de inconstienta am fost! pana atunci respecta-mi suferinta si noptile si zilele pierdute in lacrimi cautand pe internet informatii despre bacilul asta!

ps:mirela, uite de ce ma intind cu subiectele mele!!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Citat:

Pai iti spun..ca viata mai dulce ca in ro nu gasesti. muncesti 2-3 h si iei o circa de bani....pai nu merge nene asta in US.
Acolo e munca...responsabilitate..cuvinte grele nu comedie ca in Ro

2-3 h?... Macar cand sunt de garda mai pune inca vreo 30...in care mi se cere non-stop sa fiu fresh...ca noaptea nu dorm la pijamalutza, sa stii! Jur!

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ariel , am invatat acum vreo 2 ani despre pioceanic,nu mai trebe carte.
E aiurea sa vezi ca cineva te baga in aceeasi oala cu altii , nu?

Guestus , naiba stie cum eu tot vad doctori care refuza banii si pacienti care pleaca fara sa dea nimic. Probabil sunt in zona crepusculara.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela.d

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mirela.d

Parerea mea este ca este o ingradire a dreptului la munca. Drept care este constitutional.

pai vezi si tu daca poti sa muncesti si la BCR si la ING in acelasi timp. si apoi da-i in judecata..ca te ingradesc

Pai in primul rand ca nu-mi interzice statul ci angajatorul pentru a nu face concurenta.
Dar daca lucrezi ca doctor si la stat si la privat nu faci nimanui concurenta ci din contra.

Pai acum statul e angajatorul, asa ca din ce ai spus tu ar avea dreptul sa iti interzica sa practici in alta parte, nu vad contradictia. Tocmai ca faci concurenta sistemului de stat daca incepi sa trimiti pacientii spre cabinetul privat. Mie nu mi se pare chiar ridicola ideea, daca exista un conflict de interese.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Ariel , am invatat acum vreo 2 ani despre pioceanic,nu mai trebe carte.
E aiurea sa vezi ca cineva te baga in aceeasi oala cu altii , nu?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

xio, asta e tot ce poti sa zici??? ca nu-ti mai trebuie carte? sa-mi vorbesti de oale si cratiti? eu inca astept explicatia ta...una logica si pertinenta, nu vrajeala asta de 2 lei! nu-ti cer sa-mi raspunzi instant, ci iti cer doar sa meditezi putin asupra afirmatiei tale, apoi sa raspunzi! ce ai facut tu acum e...hai sa dau din coate sa ies repede din asta!

Mergi la inceput

Ariel, nu e aberant ce zice Xio desi, per ansamblu, e aiurea sa acuzi pacientii sau apartinatorii pentru infectiile nosocomiale.
Cat priveste cazul lui Teo, o explicatie completa vei avea cand vei avea rezultatul celei de a doua analize; eu pariez de acum ca nu va iesi (din fericire!) nici un piocianic (asa se zice corect). Bun, ceea ce nu scuza faptul ca prima recoltare s-a facut gresit si ca inseamna ca in acel laborator exista piocianic...

Naty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Ariel, nu e aberant ce zice Xio desi, per ansamblu, e aiurea sa acuzi pacientii sau apartinatorii pentru infectiile nosocomiale.
Cat priveste cazul lui Teo, o explicatie completa vei avea cand vei avea rezultatul celei de a doua analize; eu pariez de acum ca nu va iesi (din fericire!) nici un piocianic (asa se zice corect). Bun, ceea ce nu scuza faptul ca prima recoltare s-a facut gresit si ca inseamna ca in acel laborator exista piocianic...

atata timp cat "aratarea" asta, cu "i" sau cu "e" (tot acelasi monstru este...) este microb de mediu intraspitalicesc ... e clar ca nu l-am adus noi de acasa, nici in gura, nici in mainile jegoase...nici la Judetean Ilfov, nici la Alexandrescu...deci, ori colo, ori dincolo, cum ziceai si tu el exista, traieste bine merci, se lafaie in pace...eu zic sa le dam foc la amandoua spitalele:))) sa scapam si de microb si sa ii obligam pe medici sa se angajeze la privat si sa fure si statul terenurile spitalelor ...barfele zic ca si la elias ar fi:)) si nu numai ...

ps. xio, mai aprofundeaza materia!!! se pare ca nu ai invatat cum trebuie acum 2 ani, ca si tu i-ai zis tot "pioceanic" . merci, naty

Mergi la inceput