Nou stil de viata (231)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna seara tuturor.

Intr-un final am reusit sa ma asez si eu sa ma odihnesc si am zis sa intru sa vad ce faceti si sa spun doua vb.

Mihaele, bine ai venit printre noi si spor la schimbarea stilului de viata,

Vik, drum bun si sper ca vi inapoi cu Tzuni si Anky.

Claudia, am fost la Köln, a avut o vreme superba, am vizitat si Domul,am fost si in orasul lui Schumi(defapt acolo ne-am cazat),chiar ne-am intalnit si cu tatal lui, tocmai ce scoatea Ferrari din garaj-ul unde au pista de Karting si restaurantul, apoi am fost intr-un alt orasel in Rheinland-Pfalz la un Oktoberfest local.

Carmen, cred ca ma supun majoritatii cu raportul.Ai primit,Wish-ul?ca nu am apucat sa intru dincolo sa citesc.

Gusta si restul fetelor, multumesc de aprecieri la adresa pozei.

Zice Vik la un moment dat de geficul cu inaltimea si kg, eu la 1,57,ar trebui sa am 47.Am avut si 48,da sunt vreo 10 ani ca nu mai am greutatea asta,dar pot spune ca la 52 arat bine si chiar la 55, fiinca pun uniform.Daca as face mai multe abdomene, nici burtica nu s-ar cunoaste.

Voiam sa mai spun ceva,da nu stiu ce am, sunt asa de adormita, azi era sa adorm la munca ,dimineata abia ma trezesc,iar acum pic de somn.

Ma retrag si incerc sa intru maine.

O noapte placuta.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Am venit de la sala pe la ora 21.00, m-am dusat si am mancat totusi ceva, niste telemea de vaca, 3 feliute de sunca presata si 2 snitele din piept de pui, micute. Totul fara paine. astazi, pe parcursul zilei am mancat 1 mar si un iaurt.

La sala am lucrat tare picioarele si un pic brate, 100 de abdomene cu cadru ( nu vreau sa fortez de la inceput operatia ), 10 minute bicicleta, 5 minute stepper.

O sa incerc si o sedinta de masaj, general, sa vad cum este. Dupa o sa incerc si parafango.

Ma retrag ca sunt cam obosita.
Maine o sa merg pe la sora-mea sa-i urez personal "La Multi Ani", asa ca ne auzim probabil maine seara sau poimaine.

Pupici la toata gasca

Tzuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor!
va las cafelute, ceai si sucuri, iar eu ma duc sa-l pregatesc pe Andrei pentru gradi.
sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

LA MULTI ANI! Doridia, fericire si implinire alaturi de cei dragi si atingerea targetului cat mai repede.O zi minunata alaturi de cei dragi va doresc.

Laura multumim de cafea, eu tocmai o savurez.M-am trezit tarziu,am papat pe fuga 2 felii de paine intgrala prajite cu putin unt si gem ca tare aveam pofta.

Fug la scoala si revin mai tarziu.

O zi minunata va doresc tuturor.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Dordia!

Mihaera, te astept cu mesaj pe pm sa stabilim cum ne intilnim.

Vio, felicitari pentru sport!

Zuzi, sper si eu sa ma obisnuiesc pentru ca nu prea am de ales.

Roxa, azi daca ma suni azi sint libera, miine cind sint la cursuri nu raspund. In principiu sint libera vineri dupa 16.30.

Carmen, ce mai faci, ti-au plecat musafirii?

Tlaura, o zi frumoasa si tie.

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata fetelor!!
Am scanat ultimele pagini cu a doua cafea in fata.
Raportul meu este stagnare

Sunt de acord cu Carmen si cu raportul la doua saptamani....sper doar sa nu calc prea stramb,in ideea ca am timp sa recuperez. Bineinteles ca fiecare slabeste pentru el , dar atatia ani de raport mi-au intrat in sange

Tumpi, ai avut concediu? Sau cum de ai ajuns pe aici? Cand mai vii musai sa ma suni.

V-am pupat, ma duc ca iar am un purcoi de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici
Doina . Mai poti, mai poti?

nu, nu mai pot , imi trebuie vreo 2 zile libere de la serviciu.

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Laura multumesc de cafea merge super.

Dordia la multi ani ,multa sanatate si sa ai parte numai de lucruri bune.

Mihaera scuze am uitat ieri sa iti zic bine ai venit si spor la slabit.

o zi cat mai buna la toate fetele.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
hop si io pe aici, asa ca sa nu ma uitati!!!
Dordia, la multi ani cu sanatate si impliniri!
Mihaera bine ai venit si spor la slabit!
Roxa esti tare simpatica!!!
Tumpi eu am fost in Köln o data sau de doua ori, nu mai stiu exact, insa tin minte domul, tare mi-a placut...insa mai des am fost in Düsseldorf ca acolo locuieste cumnatu-meu!
Anda bafta in ceea ce ti-ai propus!

va pe toate, sa aveti spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

draga Dordia!
Sa fi sanatoasa, fericita si implinita langa cei dragi!

Fetelor, trimiteti-ma la treaba, ca nu am nici un chef! o balalai pe internet de azi dimineata!

Mergi la inceput