Nou stil de viata (231)
Raspunsuri - Pagina 4
Delidana spune:
Salutare!
Vin si eu la raport: stagnare.
Personal, imi convine raportul o data pe saptamina pentru ca asa sint in priza toata saptamina si ma gindesc de 2 ori inainte sa o iau pe aratura.
Mihaera, bun venit la noi si spor la slabit.
Povesteste-ne mai multe despre tine. Daca vii la alergat in Parcul Tineretului ti-ai gasit partenera. Ce zici?
Vik, la inaltimea mea de 172 cm, daca as avea 62 kg cred ca as arata ca o scindura cu fundul mare pentru ca zona aceea e cea mai voluminoasa. Din pacate acela e si ultimul loc de unde slabesc.
Dar daca reusesc vreodata sa ajung acolo fac o noua evaluare si te anunt.
Mi-e destul de greu sa ma reacomodez cu scoala, cu profesorii noi care au alte toane (decit cei vechi), cu materia si cu cerintele. Ce eram inainte cu capul in carti acum nici n-ar trebui sa mai ies din casa - in plus ma enerveaza la culme atitudinea superioara a unora dintre profesori (cei in virsta de regula care au niste idei fixe destul de enervante ).
Roxa, cind vii in Bucuresti?
Va pup, ma duc sa citesc Marile Sperante, am ajuns la volumul 2 si trebuie sa-i dau bice ca ma asteapta Don Quijote.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rolo Neatza, am facut pentru cine vrea. E neagraaaaa de mama focului. Raportul meu pentru dimineata asta e tot 85.5 so, i'm hapy ca nu se vede marul cu glazura de sambata. Va las si revin mai spre seara. Rolo Alba ca Zapata pozele mele si Albumul frumoaselor "Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca." - Murphy |
Rolo multam de cafea dar si mai mult iti multumesc ca te-ai mentinut.
Io pe de alata parte m-am facut ..."curcan" ca sa nu zic www.eslpod.com/eslpod_blog/wp-content/uploads/2008/05/pig-thumb.jpg" target="_blank">porc. Am 89.8 kg. Dar las' ca-mi revin eu azi maine cu siguranta.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
gusta spune:
Raport63kg,GRASA nu gluma.
Zuzi am o oboseala nemaintalnita la mine,pur si simplu nu reusesc sa fac nimic dar cum imi revin vin aici la voi.
Carmen cum vreti voi cu raportul .
Sunt in cautare de nou cantar,dar imi e cam frica ca asta e totusi prieten cu mine si poate cel pe care il iau nou ne certam de cum ma sui pe el.
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carina Neata, Nu am disparut, doar ca am o perioada in care energia si nervii mei se canalizeazacatre altceva f important pentru mine. Va citesc in fiecare zi, dar nu am putere sa raspund. Spor la slabit, si daca aveti intrebari (Zuzi) o sa raspund. O saptamana minunata va doresc, Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Anda si Carina (deja domnisoara) http://community.webshots.com/user/andamihai |
Anda gandurile mele pozitive pleaca spre tine sa izbandesti in ceea ce ti-ai propus.
Intrebare de baraj pentru toate fetele: Ce parere aveti de o zi a saptamanii in care sa bei numai lichide?
Cuba 2008
Zuzilici spune:
Si-acum buna dimineatza tuturor!
Miha bine-ai venit in club si sper sa-ti gasesti printre noi o partenera de sport.
Mephala sunt de-acord cu propunerea ta.
Delidana las' ca te inveti tu si cu noii profesori si stilul lor. Succes!
Doina . Mai poti, mai poti?
Gabi inc-o saptamana si vine tati. O sapatamana frumoasa iti doresc.
MamicaDulce multumesc de complimentele facute Isabellei. Intr-adevar, cresc copii astia ca din apa.
Sabina multumesc ca ma sustii pana la capat.
Anda am sa te "bug" cu siguranta.
Tzuni ma gandesc la tine. Special pentru tine si toate fetele puternice de-aici:
Cuba 2008
violeta70 spune:
Va scriu si eu pe fuga, ca vreau sa plec la sala.
raport: prost: 66.00 kg Asta este. Jumatatea asta de kilogram cu care oscilez ma enerveaza la culme. Trebuie sa ma mobilizez ca nu se mai poate.
Mihaera bine ai venit la noi, si spor la slabit. Eu merg la sala in zona parcului IOR. Este cam departe de tine, dar daca te intereseaza.... Sala este doar de fete si are si masaj anticelulitic, clasic, parafango.
Carmen eu nu am nimic impotriva raportului la 2 saptamani. Ma conformez majoritatii.
Zuzilici eu aplic aceasta metoda: lunea beau doar apa plata cu lamaie (seara uneori mai ma scap cu fructe sau legume), iar vinerea mananc fructe. Am incercat si miercurea dar deja este prea mult, si nu e cazul.
Acum fug ca vreau sa ajung la sala.
Ne auzim diseara
Pupici la toate fetele
yubi spune:
Buna seara !Miha ,bine ai venit si spor la slabit Raport - stagnare.Sunt de acord cu raportul la 2 saptamani.Eu sunt in asteptarea rusilor si ca urmare am o stare super nasoala Tzuni ,pt. tine o Felicitari fetelor care au slabit In legatura cu sondajul facut de Vik ,eu la 1.58 m ar trebui sa am 48 kg ,dar mie imi sta cel mai bine la 51-52 kg. Am avut si 48 kg ,dar arat prea slaba ,adica nu mai am nici sani ,nici fund
Mihaera spune:
Multumesc tuturor pentru primire si pentru incurajari!
Astazi, din pacate, m-am "porcit" cu tot felul de dulciuri si fainoase, pentru c-am avut o zi solicitanta la facultate. Nici nu am curaj sa ma sui pe cantar! Sper ca de maine sa fie mai bine!
nici cu sportul nu stau bine deocamdata, ptr ca in afara de ceva alergat acum doua saptamani, n-am mai facut nimic. Duminica trecuta am iesit la alergat dupa pranz, cu burta plina, si aproape sa cad in nas. N-am putut face nici cativa metri...
Delidana, chiar in Parcul Tineretului am alergat pe la inceputul lunii, de trei ori doar, ca dupa aia am gasit eu diverse scuze sa nu ma mai duc (distanta, obosealla, frigul seara etc) Dar daca ne-am putea asocia la alergat, poate m-as tine mai mult de treaba! Pot sa iau legatura cu tine pe privat? Sau putem stabili aici cand si cum sa facem impreuna o tura de alergat?
P.S. bafta multa la facultate cu noii profi!
Violeta, sala de langa IOR pare atractiva, mai ales ca are si diverse tipuri de masaj, dar e cam departe. mai caut una mai aproape de casa, daca nu gasec, merg acolo. Multumesc pentru pont!
Sabina spune:
mare porc:
68 de kg.
eu vreau raport saptamanal, ma motiveaza mai bine.
totusi, trebuie sa fac ceva cu psihicul meu, degeaba ma duc la bazin daca mananc o ciocolata intreaga :(
sunt f nedormita ca e mucios Gh si doarme doar pe mine, la verticala...vorba vine doarme.
am deja 2 nopti albe, sper ca asta sa fie mai buna
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
roxana1974 spune:
Buna seara dragelor! Raportul meu este - 500 de grame, deci am 59 kg. cu mari chinuri, va zic, is necajita fiindca de cand fac atata sport, simt ca ccc corpul imi cere mai muta mancare si mai consistenta. I'm craving dupa carbs si ma mai dedau la cate un covrig sau felie de paine, iarasi trebuie sa-mi impun chestii...in fine, daca o comit cu cate o bucatica de cioco aia e chiar numai inainte de sala si e bucatica, nu e ca inainte o cioco intreaga,insa ma termina ca iarasi o comit...dar ce fac eu aici? eu imi cant eu imi descant...
Delia, vin la Bucuresti Vineri dimineata, am un training de la 10 la 14-15 dupa care sunt libera teoretic pana la 20 cand am trenul inapoi. Poate reusim de ne vedem. Te sun de la job maine sa-ti zic si locatia unde raman si mai vedem cum ne putem intalni.
Azi am avut o zi de cacaaaat! Vreau s-o uit! Toata! Mai putin cafeaua cu prietena mea, cea mai buna parte a zilei, da, asta nu vreau s-o uit!De-as putea sa fur ora aia si so inkid undeva si restul zilei sa-l ard...tot...
va
Roxa
PS: Vika, adu-le inapoi pe Tzuni si pe Anky! fetelor, va iubesc! Haideti inapoi!