Cel mai usor regim de slabire

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

-turi, fetelor!

Pfuu, bag sama ca sunt singura care is cumintica, poate pt ca vad rezultate si am o ambitie de zile mari (de ani de zile n-am mai avut asa vointa). Dar si am mult de dat jos, ca am fost purcel in timpul sarcinii ...

Am fost in weekend la socri, dar dupa 5 nu am mai mancat nimic, le-am zis ca pana la 5 le dau voie sa ma indoape, dar dupa nu.

Azi dimineata m-am cantarit si am fost rasplatita pt rabdare : 73,5. Iuhuuuu

Am frigiderul imbuibat de bunatati, dar parca nu-mi trebe nimic. Tot fructe si paine prajita cu unt si branza as manca.

Addicted o data pe an te iertam ca ai papat bunataturi romanesti, ca e ziua nationala, dar inapoi la regim cu tine sa nu apuce sa se depuna ca te demoralizezi, stii cum e...

MadameBovary eu tot is invidioasa pe greutatea ta, cu tot cu mancat , asa ca n-am ce zice, dar nu te-ar "coafa" un 60 de Craciun?

MsLara, Ile unde sunteti? Inapoi pe baricade si la raport!!

O zi buna la toata gasca, aici e o vreme superba, am de cusut niste perdele decorative asa ca am activitate sa-mi ocup timpul liber. Mai ies cu asta mica la o talpa prin cartier, trece repede vremea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Iuhuu, fetili! Mi-a fost dor de voi Va scriu de la servici, asa ca o sa fiu "la obiect".
Musette pup-o mama pe ea bravo! Un kg jos in 4 zile! Ma bucur ca ai vointa, daca ai prea multa, da-mi si mie un picut, de samantza Si eu am fost cuminte, desi am uitat si ieri si azi sa ma cantaresc, ca m-am trezit tarziu si am fost pe fuga. Zilele astea am trisat cu niste castane - am gasit la un magazin si nu mai mancasem castane de vreo 5 ani de zile. In rest, am fost cuminte, am facut sport si am baut muulta muulta apa. Maine ma duc sa imi iau rochia de acasa pentru nunta si sa o probez, sa vad cum imi mai vine. Am purtat-o la inceputul anului pentru o alta nunta. Si cand i-am zis la prietenul meu ca tot pe asta o s-o port, mi-a zis ca nu imi sta bine cu ea, ca imi face umerii prea lati Asa ca sunt suparata.. ca nu stiu ce sa fac. Are dreptate, ca am umerii unui muncitor in constructii
http://good-times.webshots.com/photo/2705452880054181777PULeUk
Voi ce ziceti? Hm? Sincer, chiar nu am chef sa cumpar alta rochie pentru ca daca slabesc n-o sa o mai pot purta si decat dau banii degeaba.
Madame, chescatufe? Hai ca cu salata n-ai dat-o in bara (decat daca era salata boeuf), dar cola? Nu poti sa bei cola zero, daca tot ai pofta asa de des? si nu fi demoralizata, ca se mai intampla. Pun pariu ca ai revenit la 63 din nou, pt. ca ai fost cuminte.
Back to work.. va scriu mai pe seara

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65,9 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Salutare!

Addicted mie nu mi se pare deloc ca ai umerii lati in rokia aia, sincer. Eu as pune ceva la gat, niste margele mai trendy-flendy, cu visiniu de ex... Iti sta ft bine in rokia aia, pe bune. Umerii chiar nu-i ai lati, in schimb vad ca si tu ai niste sani, sa-ti traiasca

MadameBovary parca vad ca in 2 zile esti inapoi la 63, nu dispera. Eu din pacate nu beau destula apa, ca uit, chit ca si pt lactatia lichidele is sfinte . Nici sport nu fac, da macar de baut apa o sa ma apuc serios. Imi pun sticla in fata, altfel nu merge....

Ticker: 77 - 73,5 - 64 (nu ma supar cu 60 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Fetilii, mi-a fost dor de voi. Am lipsit oarecum motivat, dar nu va plictisesc cu prostiile mele amoroase . Cu greutate, fluctuez ca altfel nu-mi sta bine. Fericita nevoie mare ca ieri aveam iar 62.5 si ca am dat jos in sfarsit 3 kg, azi m-am reintors la 63 si nu mai vreaaaaaau!! Dar zau ca am o pofta de mancare, ceva de speriat! Inainte nu imi venea greu sa tin regimul pentru ca n-aveam pofta si chef de nimic seara, dar acum mi-e mereu foame dupa ora 6, de parca am voie sa mananc orice DUPA ora 6 si nu inainte . Ehe, si m-ar coafa de minune un 60 de Craciun!!

Muse, bravos, bravos, de 3 ori bravos pentru 73.5!! Acum te invidiez eu pe tine ca ai "tupeul" de a nu manca dupa 6 cum eram eu inainte!

Addicted, mie imi place MULT rochia aia, iar tu esti o dulcica!! Sigur o sa arati misto in ea, no doubt about it!


Hai ca v-am scris pe fuga doar ca sa nu raman in urma, promit sa mai vin cu povesti zilele astea. Pup apasat de tot partenerele mele frumoase de infrumusetare!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Saliu, gagici!
Incep off-topic: am citit azi in Gardianul despre Sonia, s-au strans 130.000 de dolari pentru operatie! ! !Dumnezeu sa o ajute pe ingerasa cu cel mai dulce zambet din lume si pe mamica ei scumpa. Sa ne rugam pentru Sosonica si sa speram ca de acum incolo, inimioara sa ii fie plina de bucurie!
Sar'na de complimente pt. rochie, n-aveam margele ca a fost nunta pe fuga, m-am imbracat in 10 min si nici parul nu-l aveam facut, mi l-am strans pe masina inainte sa ajungem. Cred ca o sa pun un sal sa acopar suncile, oi gasi eu unul maine la magazin. Nunta e pe plaja, deci ma duc desculta la inceput, asa ca o sa imi inghete "shinele". M-am cantarit si tot la 65,9 sunt, nu stiu de ce! Cred ca am retinut toata apa pe care am baut-o zilele astea, de ieri pana azi am dat aproape gata o sticla de 4 litri. Nu stiu ce m-a apucat cu setea asta.. si nu stiu daca e de bine sau de rau. Burtica mi-e mai mica, ce-i drept. Aseara n-am facut sport, de lene dar compensez in seara asta, ca mi-am adus eliptica de acasa.
Musette deci nici tu nu esti suparacioasa si te multumesti cu un 60, ha? Eu zic ca amandoua o sa aveti 70, respectiv 60 pana la Anul Nou fara nici o indoiala. Doar sa nu faceti ca mine: eu cum dau jos un pic, cum ma culc pe-o ureche si zic ca pot sa mananc prostii, ca imi permit. Si..iaaar ajung de unde-am pornit. Ca deh, fereasca sa ajung si eu slaba..
Madame pai din ce cauza sa fie pofta de mancare? Sunt rusii pe vine? Mai bei apa cu lamaie dimineata? Zi-mi si mie, te rog, ca au trecut cateva saptamani, ai observat ceva efecte la talie pana la urma? Stiu ca te-ai masurat si ai spus ca ai mai scazut in cm, dar sunt curioasa de efectele pe termen lung.
Toate ca toate, va intreb eu pe voi, fetele, pentru ca a trecut ceva timp de cand ne-am "inhaitat" si "inrolat" la dieta asta; cu toate ca am mai trisat si noi, unele mai mult (adica je, bineinteles), altele mai putin: sunteti multumite de cum stau lucrurile, de cat arata cantarul? Va simtiti private de ceva? Va simtiti mai bine, mai energice, poate? De ce va supun interogatoriului: normal ca sunt curioasa sa stiu daca va e bine si sunteti multumite, pentru ca tin la voi In acelasi timp, am colege care au probleme grave cu greutatea, unele pana la obezitate morbida chiar. Si mi se rupe sufletul sa le vad, pentru ca sunt persoane minunate si stiu cat de mult sufera, chiar daca de multe ori vor sa ascunda asta. Imi dau seama cat de greu le este, pentru ca mie imi e greu sa ma motivez si sa ma apuc de treaba, daramite lor. Si regimul asta pe care il tinem noi eu l-am "inventat", ca sa zic asa,pentru mine, dupa ce am vazut ca toate dietele au dat gres si ca n-am avut vointa si disciplina necesare sa tin o dieta mai stricta, cu orar si anumite alimente. Asta ar fi varianta "light" a dietelor.. si stiu ca nu-i ceva nou, n-am scornit-o eu si au tinut-o probabil multe persoane inaintea mea, dar as vrea sa le recomand si prietenelor mele sa faca acelasi lucru. Si ele imi pun tot felul de intrebari, insa eu stiu sa le raspund numai din punctul meu de vedere: cum m-am simtit eu, cat de usor sau greu mi-a fost, iar reperul pentru mine e numai legat de cel de acum 5 ani cand a dat rezultate. Pentru ca acum, deocamdata, n-am cu ce sa ma mandresc foarte tare si n-am ce sa le arat. Deocamdata Poate numai niste fotografii "before", dar daca mai scad vreo 6-7 kg sunt tot pe acolo pe unde sunt astazi, asa ca nu stiu cum as putea sa le motivez.
Multam' de raspunsuri si va tzucalesc! Sa fiti cuminti [wink]

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65,9 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Off-topic si eu: am citit si eu de Sonia si de bani. Ma bucur tare mult ca acest prim pas a fost facut. Acum urmeaza ce mai greu si anume operatia, dar sunt ferm convinsa ca totul va fi bine si ca e imposibil sa nu iasa bine din moment ce se ridica in fiecare zi atatea rugaciuni pentru sanatatea Soniei si pentru puterea parintilor de a fi alaturi de ea in continuare! Un mare de tot din partea mea pentru Sonia (care e o minunatie si o dulce, m-am uitat la pozele din albumul lui Kay) si pentru parintii ei! Doamne ajuta, o sa fie bine, iar Mos Craciun ii va aduce o sansa la o viata normala!! Kay, daca mai intri pe aici, sa stii ca si noi suntem alaturi de voi!

Revenind la subiectul kg mele: Addicted, ma gandesc ca fluctuatia asta o fi de la menstruatia care se apropie amenintatoare. Plus ca eu oricum retin cam un kg de apa inainte si pe tot parcursul si apoi imi revin. Asa ca ... nu stiu, as sta foaaaarte linistita daca as stii ca asta e cauza sigura pentru pofta mea maaare de mancare din ultima saptamana .
Cu apa cu lamaie e bine, ma mentin in talie. Saptamana asta am uitat sa ma mai masor luni, dar o sa o fac saptamana viitoare. Sau, cel mai bine, dupa ce imi trece, ca oricum ma balonez toata inainte si in timpul menstruatiei . Dar mie mi se pare ca si asta da rezultate.

Eu sunt foarte multumita de regim. Mi se pare usor de tinut si de respectat daca ai putintica rabdare si vointa. Plus ca rezultatele incep sa se vada imediat, la o zi sau doua de la start. Incepi sa dai jos cateva sute de grame chiar de la inceput si apoi, daca te mentii, o sa vezi ca scaderea continua. Si ce altceva sa te motiveze mai bine daca nu rezultatele rapide si vizibile?? Daca nu as avea poftele astea acum - ca ori imi vine, ori sunt gravida , probabil ca as mai fi dat jos si sub 62.5 la cat am ajuns ultima oara. Dar astept cuminte sa imi treaca si apoi sa revin la tempoul de dinainte . Ah, si inca o chestie, nu mi se pare ca te priveaza de la nimic, cu o singura conditie: daca ai voie sa mananci orice pana in ora 2, asta nu inseamna ca poti sa mananci 10 meniuri de la mc si 15 batoane de ciocolata doar pentru ca ai voie sa mananci orice .

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

M-am mobilizat si eu in sfarsit..acum 2 saptamani si ceva... si am inceput dieta South Beach, pe care am mai tinut-o in trecut si cu care am avut rezultate bune.
Am de dat jos 6 kg, de la 59 la 53.
In doua saptamani am slabit deja 3. Mai am inca 3. Nu mai poftesc la dulciuri, n-am mai pus gura pe paine. Azi la pranz am mazare cu carne de pui. Sper ca pana la petrecerea de Craciun sa incap in rochitza mea pentru 53 kg :))

Ingrid si Cristi 5 ani si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

MadameB, nu fi necajita, sigur pofta aia ii de la rusi. Si eu turbam daca nu mancam ciocolata cu o zi inainte... Acuma dupa ce am nascut, inca alaptez nu mi-a revenit menstruatia, asa ca am scapat de poftele astea. Eu sunt convinsa ca dupa ce scapi de rusi iti revii lejer la 62,5...Keep on walking, stii vb!

Addicted, sincer pt mine e cel mai bun regim tinut vreodata! Multumesc pt suport si is tare mandra de mine ca m-am tinut de el. Eu am mai incercat in trecut sa nu mananc seara, ma tinea 2 zile si imi ziceam ca mai bine rabd foame toata ziua si mananc seara decat invers... dar fara rezultate. Eu de cand tin regimul, ma simt MULT mai bine a 2-a zi dimineata, nu ma mai doare capul de la fiere, se vede pe burta si aripioare bine de tot, pe bune.

Asa cum zice si MadameB, imediat dupa 2-3 zile se vad rezultatele si daca perseverezi (incurajata de rezultate) e super usor. Eu in primele zile mancam si dulciuri si mancare sa ma satur, ca deh, sa rezist dupa 6, si dupa un timp am redus de la sine cantitatea de mancare, probabil stomacul se micsoreaza. Tin sa precizez ca alaptez asa ca mananc de toate, paine, mezeluri, dulciuri mai moderat, iaurt, fructe.. In weekend am mancat cartofi pai pe la 4 si uite ca tot am continuat sa slabesc. Mie una daca-mi interzice cineva sa mai mananc dulciuri si paine toata ziua visez la ele si abia astept sa termin cura sa dau iama....Asa cu regimul sta stiind ca am voie de toate, de la sine am redus mancarea fara efort.

Tot secretul e sa rabzi o saptamana, zicandu-ti ca "lasa ca mananc maine felia aia de tort" si dupa ce vezi rezultatele, devii "addicted"

Acuma am mai stagnat... dar ma asteptam. Ritmul de 1 kg pe saptamana e super ok... Sper si sub 70 sa pot continua asa :)

Ticker: initial 77 - acum 73,4 - la anu' 64 kilutze

Va pup si spor la slabit, dragelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Muse, hai ca incep sa ma mai linistesc daca aud ca e doar perioada asta pacatoasa si pe urma ma mai calmez. Numai de mi-ar veni mai repede, ca se prelungeste agonia prea mult in ritmul asta

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Si eu pe baricade, mai mult sau mai putin...chiar daca doar m-am mentinut...dar au fost rusii si pe la mine.

Am sa-mi pun toata vointa la bataie sa vad daca saptamana viitoare reusesc sa mai scad un kg...m-as bucura foarte tare!

Spor la slabit si distractie multa Addicted!



Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai

Mergi la inceput