pensie de 2008: 3RON!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

gabriela-are adresa in link, la comentarii.

YLARI, asta e: DEMNITATE! Este un cuvint total necunoscut "alesilor" nostri.

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

ms,ms ,ms Misha .Maine rezolv.
.

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexas spune:

HOP SI EU ii dau dreptate la mariu CE A FACUT PANA ACUMA si acuma incepe sa se planga nu sunt de acord cu asa ceva , iar puscariasi o duc nu bine ci foarte bine iar cei din parlament isi asigura ei pensiile pt mai tarziu asa e romanu
mami de miruna & andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

"ce a facut pina acum?" cu siguranta nu a stat in bancile parlamentului cu rebusul in fata, sau dormind!
am mai zis si sustin in continuare:

Citat:

Are 82 de ani. Multi dintre cei la aceasta virsta au muncit cimpul fara bani asa ca de unde pensie?

...asta-i viata la tara, asta-i viata multor batrini, din nefericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

nu e numai cazul acelei batrane, e cazul multor pensionari din RO.
rusine guvernantilor!!! care au salarii astronomice, iar celor batrani le dau, nici macar firimiturile lor!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Doamne fereste sa fii batran in Romania! Mi se rupe inima prin farmacii unde vad des pensionari ca cer numai jumatate din medicamentele de pe reteta ca nu au bani pt toate. Sau cand ii vezi la alimentara cum cumpara 2-3 felii din cel mai ieftin salam. Oameni care au muncit o viata intreaga.

Unii au comentat ca femeia are pensie de 3 lei pt ca nu a fost angajata. da nici nu cred ca a stat vreodata degeaba - asa a fost la tara, se traia din munca la pamant si la animale.

cat o fi muncit cel care are pensia de 30.000 de lei atunci ca sa o merite?

27+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Asta e tot din ciclul "cotizati toata viata la stat,si o sa primiti inapoi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

In Maramures sunt cateva zone unde nu a ajuns partidul cu colectivizarea. Si atunci, acesti oameni care au muncit pamanturile de acolo toata viata nu au dreptul la pensie de la stat, pentru ca practic ei nu au muncit la C.A.P.
De aceea aceasta batrana nu are dreptul la pensie proprie.
As vrea sa-i pot trimite si eu cativa banutzi. Stiti cumva cum as putea? Prin Posta Romana sau ii viram intr-un cont?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Se poate si mai rau: www.cancan.ro/2008-10-22/Cel-mai-mic-venit-din-Romania-1-leu.html" target="_blank">PENSIE DE 1 LEU

de ce ii mai dau leul asta ca oricum hirtia (cuponul de pensie) costa mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

dar daca stai sa te gandesti logic, aceasta batrana a avut contributie la casa de pensii 0 lei si totusi primeste 3 lei... faza cu pensie de urmas nu o inteleg... adica primeste pensie dupa sotul decedat? inteleg ca asta nu e procedura uzuala, deci... ce este inuman?

nu am citit cazul pensiei de 1 leu...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Exact asa cum am banuit, nu este pensia domnei ci pensie de urmas dupa sotul decedat care "a avut numai o luna si cateva zile armata la munca" deci nu reprezinta contributia batranei. Pacat ca nu au stiut/putut sa isi asigure batranetea...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput