Nu bea lapte. Cum il intarc?
Raspunsuri - Pagina 4
galu spune:
Uite fetelor..cum am reusit eu s-o intarc pe Olivia la 9 luni...din aceleasi motive ca si tine ginetz se trezea f des noaptea..asa ca cam 2 saptamani m-am chinuit..am incercat mai intai cu lapte nan, apoi milumil, si in final am reusit cu humana, si cred ca l-a acceptat din cauza ca ea manca cereale cu lapte humana si era obisnuita cu gustul..asa ca incearca sa-i dai un lapte cu al carui gust este obisnuit, adica cel din cereale. Apoi am inceput si am schimbat tetine si sticlute, cani..etc..la inceput i-am dat si a baut cu cana obisnuita, cana mea de ceai, nu una speciala si am constatat ca de fapt copilul avea o problema cu tetina..asa ca a baut cu cana o perioada, si incet incet a luat si tetina..Asa ca sfatul meu este sa incerci intai sa obisnuiesti copilul cu gustul..da-i cu lingurita sau cu cana, si apoi...cu tetina..dar trebuie intradevar multa multa rabdare...si inca ceva eu am inceput sa-i dau direct seara...dimineata ii dadeam inca san..si sa stii ca am reusit si nici nu a fost atat de greu..:) Si dupa ce copilul a inceput sa bea lapte...abia dupa 2 saptamani a renuntat la treziri noaptea...ii era dor de titi...dar, daca a vazut ca primeste tot lapte praf...a renuntat..spor si rabdare :)
luny spune:
ghinetz vad ca s-a readus in actualitate subiectul creat de tine, fierbinte, de altfel..si eu sunt in aceeasi situatie..nu bea nimic, din nimic, greeeu, apa, dar nu mai mult de 20 ml, dintr-o canita fara supapa..noptile tot la fel erau, cu treziri din ora-n ora, eram epava...de ceva timp, am reusit sa nu-i mai dau sa suga peste noapte, dar se mai trezeste de 1-2 ori si plange..ziua, efectiv trage de mine, de tricou, face urat pana ii dau tzitzi..si cere des, iar din cauza asta nici nu mananca prea bine, nu-i e foame niciodata cred, daca ar fi doar san, nu ar comenta nimic.. dar are nevoie si de mancare, are 1 an!..
cum ai procedat pana la urma?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!