Redoutistele fidele laredoute.fr (130)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

miki,
multumim de vesti; chiar vroiam sa te intreb ce face Nushu.
am un dejavu citind mesajul ei; brr! sa treaca repede depresia, ca vor veni si vremuri mai bune.

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

ella_74, ce copil frumos ai! Sa-ti traiasca, cred ca seamana cu tine.

Mirunajr, multa sanatate! Sa veniti repede inapoi.

Nushu, multa sanatate, tine-te tare!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Coduri:

14729 *jusqu'à -40% sur le blanc (La REdoute et So'Home) *Parure de couette SANNA beige/blanc à 4.90 euros (1p) ou à 9.90 euros (2p) (voir en pièce jointe !) *Cadeau : parure de table 25 p 3 couleurs : anis, chocolat et bleu. composée de 6 fourchettes, 6 couteaux et 6 cuillères à dessert, 1 grand chemin de table anis (40*145cm), 6 sets de table (40*50cm) Expira 11/11, 2008

28614 * 20 € de réduction dès 45 € d'achat et frais de port gratuit
Expira 04/11, 2008

13366 * 35%*sur votre article préféré dans les collections femme, homme, enfant, lingerie, linge de maison et beauté - 25% sur tout le reste - 25% sur toutes les marques (les Pages Vertes dans le catalogue) - 20% sur tout le gros électroménager et le jouet - Le catalogue de La Redoute offert*** et en plus La livraison de votre commande à 1€** Expira 02/10, 2008
acesta merge, l-am incercat eu!

28487 *Le jeté de lit "inpiration précieuse" GRATUIT pour toute commande 15 € de réduction dès 30 € d'achats La livraison gratuite avec le code promo anne weyburn 26/11, 2008

27820 *Le set vanity et le maquillage offert en cadeau gratuit pour toute commande avec le code la redoute. Expira 30/09 , 2008

mai multe coduri aici:
http://www.ma-reduc.com/reductions-pour-La-Redoute.php

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

apropo de coduri, mie nu mi-a mers absolut nici un cod la cele 2 comenzi date saptamana asta, nici macar cele primite pe mail, desi corespundeau produsele cu conditiile, in afara de ala cu prosoape paprika asa ca o sa ma aleg cu 2 seturi de prosoape.. si asa voiam si eu ceasul ala cu 2 curele..

Nuschu, recuperare rapida, ca bebe papacios ai deja

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunajr

Miki, un diagnostic sigur nu am inca...si nici nu vreau sa discut pe forum asta...daca vrei poate mai vb pe mess

Mama de Anca-Simona

sunt sigura ca nu e ceva foarte grav.Oricare ar fi diagnosticul,SANATATE va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Seara buna si de la mine!

nushu
, asteptam sa revii cat mai repede pe baricade. Si ella a lipsit atunci o perioada apoi s-a reapucat de shopping.

mirunajr, sanatate multa si sper sa nu fie nimic grav!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

ella_74, ce copil frumos ai! Sa-ti traiasca, cred ca seamana cu tine.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

multumesc frumos.
ba bine ca seamana cu ta-su si mai grav cu soacra-mea
si cand ma gandesc ca am vrut baiat ca sa semene cu mine, cica asa zice regula, baietii cu mamicile; da de unde

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

ella74,tocmai am intrat si voiam sa-l "scuip" pe ala mic,ca tare-i frumusel,seamana leit cu taica-su,,data viitoare,recuperezi,ca pacat si de frumusetea ta sa ramana netransmisa.
nuschu,sanatate multa si stai linistita ca o sa treaca si faza asta!
mirunajr,sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Heeeeeeeelp. incerc sa validez cosul, si nu face nimic. ca si cum butonul de validare ar fi inactiv ce pot sa fac oare? mentionez ca posed 3 art personalisees in cos

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui diotima

Heeeeeeeelp. incerc sa validez cosul, si nu face nimic. ca si cum butonul de validare ar fi inactiv ce pot sa fac oare? mentionez ca posed 3 art personalisees in cos

Yannis

Scoate unul din articole din cos,apoi il pui din nou,sa nu mai apara personalizat.

Mergi la inceput