Redoutistele fidele laredoute.fr (130)
Raspunsuri - Pagina 5
mirunajr spune:
Diana, Diotima, multumesc! De bermude stiam, ca le am si eu pe negru si sint multumita de ele. as fi vrut si pe gri dar nu am mai gasit..
Va pup oricum
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eli30 Buna, fetelor ! Imi amintesc ca sunt fete care si-au cumparat centura electrostimulatoare, asta... http://www.laredoute.fr/vente-ceinture-d-electrostimulation-gel-super-ab-gymnic-solutions.aspx?productid=324073816&documentid=346108&single=false&categoryid=48250206 ati folosit-o? sunteti multumite de ea? tare m-ar tenta s-o cumpar, dar as vrea sa aud inainte niste pareri... multumesc mult mult!!!!! Eli |
Eu am luat-o pe aia care era 130 eur pe site; am incercat-o de 2 ori, am intrat in fibrilatii la propriu desi am folosit un program usor, pentru incepatori; scrie in manual ca daca ai probleme cardiace sa nu folosesti; eu nu am nimic la inima si cu toate astea nu pot s-o folosesc
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
ella_74 spune:
pentru cine vroia sa vada geaca rosie "real", incadrata la fete, dar care merg f bine si de baiat:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2#5250975459523704306
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
ancamari spune:
Ella - un pupic pt Bobyta de la Petit si de la mine! Incerc sa citesc si la capsunele, dar mereu sunt in urma si din cauza asta nu mai scriu, sper sa ajung si eu in pas cu lumea, deocamdata Andrei e racit, nu a dormit o noapte, etc.
Bine ca ai zis de centura, chiar vroiam sa intreb.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie
mirunajr spune:
fetele, va urez shopping placut....eu o sa lipsesc saptamana viitoare, o sa fiu cu fii-mea in spital.. O sa-mi lipsiti
alia_ro spune:
Ce ziceti de cuva aceasta pt incalzit ceara?
http://www.laredoute.fr/vente-epilateur-double-cuve-de-braun.aspx?productid=324037160&documentid=201208&single=false&categoryid=22931826
Are cineva asa ceva? Se merita? Vad ca sunt 2 referinte pozitive...
M-am saturat de aparatul de epilat pt ca imi cresc firele de par sub piele si in toate sensurile si in plus, nu am timp sa ajung mereu la cosmeticiana, din cauza celor mici.
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunajr fetele, va urez shopping placut....eu o sa lipsesc saptamana viitoare, o sa fiu cu fii-mea in spital.. O sa-mi lipsiti Mama de Anca-Simona |
Da' ce-are fata, Miru?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mirunajr spune:
Miki, un diagnostic sigur nu am inca...si nici nu vreau sa discut pe forum asta...daca vrei poate mai vb pe mess
miki68 spune:
OK, Miru.
And now, the news from nushu:
"Suntem acasa de ieri. Ma suge de am rani la san, dar nu cedez. Doarme binisor, dar noi nu pt. ca tresarim la fiecare scancet. Recuperarea mea merge bine, mai rau e cu depresia, dar ma tin tare. De forum nici nu incape discutie, nu-i vreme deocamdata. Va pup pe toate"
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei