Redoutistele fidele laredoute.fr (130)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

stiu ca ati mai vorbit de doudouna asta pt fete, nu mai tim minte concluzia, sorry... aissa, parca tu o ai...

http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-longue.aspx?productid=324086829&documentid=346108&single=false&categoryid=23112482

vreau sa o comand, sa o fac cadou unei fetite care are un pic peste 6ani, nici grasa nici slaba, deci conformatie medie. daca ii comand marimea pt 6 ani oare pusca pe ea? fetele care ati luat-o, cum e croita?

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

am vazut ca are Bob pantaloni de astia. Sint de vara sau de toamna-iarna? http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-pantalons.aspx?productid=324120905&documentid=346108&single=false&categoryid=38139153

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

da, i-am luat cand erau 5 eur setul de 2 perechi; sunt ok dar masurile nu se potrivesc adica sunt mai mari; i-am luat pe 86 initial si dupa aia am comandat si 81 , dar si astia sunt cam mari desi Bob a trecut de 83 cm.
nu sunt dublati, sunt din doc, merg de toamna cu strampi pe dedesubt.

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc

Intrebare:

Stiu ca a luat cineva in vara rochia asta
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3682161&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=27&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Merita?

Merci

........................
Dana, mamica Amirei (02.03.2008)

merita, dar se vede prin ea deci trebe jupa, ceva
decolteu cam adanc, io sunt cam lovita cu caramida la bust asa ca tre sa pun si un maieu, ceva
O am pe mov lila, e finuta...

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

da, da alea de iarna, cind incep?

sincer cu electrocasnicele mai caut ....nu stiu ce sa zic , poate cineva s-a mai incumetat:P si-mi zice si mie
stiu ca la Bucuresti as gasii da nu am drum pe acolo , ca aici is preturile mult mai mari , realyy

Citat:
citat din mesajul lui yoyoyo

Salutari la fetele istete!
au inceput reducerile de toamna la redoute?

Am si io nevoie de o sugestie , ca nu am gasit nimic pe forum ; vreau sa comand niste aparatura electrocasnica, si am vazut preturi ok pe otto.de ,da vad ca in romania nu livreaza
si preturile sunt incomparabile mai mici fata de magazinele din timis sau astea online din romania
daca aveti cunsotinta de site-uri cu profil de asta sa-mi soptiti si mie

apropo, de pe ebay ce se poate cumpara? is noi sau second? :( ca nu ma pricep si ce adresa au

acum va vand si eu un pont , pentru mamicile de puii mici daca vreti jocuri sau produse specifice un siet fain : www . bimbomarket . it

multam mult,

Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yoyoyo

da, da alea de iarna, cind incep?

In ian-febr

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

salutare. Tocmai voiam sa intreb de Nushulica. Bine ca e mancacios pufuletzu . Depresia faca bine sa o lase in pace pe nushu.
Am lansat si eu o comanda. Acu ce-o fi o fi. De saptamana viitoare is cu ochii pe posta, de trebe de nu trebe. nu are cum sa vina asa repede dar cand am colet pe teava am niste emotii

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Yoyoyo - am citit ce ai scris si voiam sa iti zic ca Otto livreaza in RO, pt ca o prietena de-a mea face frecvent comenzi la ei. So, daca vrei ceva...comanda!

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana Claudia

Yoyoyo - am citit ce ai scris si voiam sa iti zic ca Otto livreaza in RO, pt ca o prietena de-a mea face frecvent comenzi la ei. So, daca vrei ceva...comanda!

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Care Otto livreaza in ro? Ca situl mama nu livreaza (otto.de) si ottoonlie.ro nu functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

otto ro nici nu a functionat vreodata. Au trimis la un moment dat niste cataloage, unii (cunostinte) s-au apucat sa faca comenzi si n-au mai venit nici in ziua de azi. Acelasi succes il doresc si lr.ro

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

otto ro nici nu a functionat vreodata. Au trimis la un moment dat niste cataloage, unii (cunostinte) s-au apucat sa faca comenzi si n-au mai venit nici in ziua de azi. Acelasi succes il doresc si lr.ro

cristina d.

Miki,asa sper si eu.Si sunt mari sanse,mai ales ca n-or sa fie discounturi sau prea mici.Cu putina rabdare,ne luam jucaria inapoi.

Mergi la inceput