mai merita sa investesc in teren?
Raspunsuri - Pagina 3
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kores Buna ziua, Vreau sa va cer un sfat: tocmai sunt in perioada de acordare a unui credit de 50.000 euro pe 35 ani, din el jumatate as fi vrut sa investesc intr-un teren de 650 mp, restul sunt refinantari. Sunt insa o ghinionista, si puteti sa si radeti de mine ca m-am trezit la spartul targului, dar cu atatea semnale cu criza asta mondiala, tare as vrea sa renunt la cumpararea terenului, insa pierd avansul dat la teren 1500 euro...plus comision de restituire in avans de 3% ... ce credeti , si ii intreb pe cei din provincie, pentru ca aici preturile sunt mult mai mici, mai merita sa-mi risc casa in care locuim cu copiii, pt o asemenea investitie? pretul aici in oras la terenuri unde vreau sa iau eu este 37 euro/mp, intravilan, fara utilitati, undeva pe aeroport langa loturile vetereanilor de razboi, iar in constructie in zona este un mall... Mi-e asa teama sa risc, cu atatea previziuni sumbre de scadere a preturilor la imobiliare chair si cu 50%?? multumesc, |
pai nu e asa simplu...trebuie sa stim ce salariu ai..ce job...de cind lucrezi...salariul in lei/euro...ce alte datorii..ce alte rezerve...ce consum ai lunar..cit e familia de mare...ai sot?...are salariul...cit...stai la casa sau la bloc. ajunge 1 Euro = 5 lei...ai salariul in lei....basca creste si dobinda...si te mai si da afara de la job.
ori spui tot aici ori nu merge sa ne dam cu parerea
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kores oare nu e nimeni pe forum care a cumparat teren si acum intampina greutati, pretul scade si nu poate sa vanda? |
Eu ma chinui de 3 luni sa vand 500 de mp la Snagov, si nu reusesc. Pretul e cel al zonei, evident ca mai mult decat pretul cu care l-am cumparat acum 3 ani, dar n-a sunat absolut nimeni interesat. Deja incep sa-mi pierd speranta.
Am vorbit cu o prietena notar, si mi-a zis ca inca de anul trecut, toti clientii ei care faceau afaceri cu terenuri / apt au vandut proprietatile si n-au mai cumparat nimic. Mi-a spus ca si-a dat seama de atunci ca incepe o criza.
So, in momentul asta nu cred ca merita, daca vrei sa cumperi doar ca investitie. Capcaunul si Edip au perfecta dreptate.