Suport cadita .... stie cineva de unde?
Stie cineva unde pot gasi de cumparat un suport pentru cadita de genul celui din imagine?
http://babybutt.erwinmueller.de/eshop/index.php?db_sess=23629131061306828&dbsid=2&ss_shop=bb&&
Va multumesc
Raspunsuri
roisin spune:
Carmen, fie linkul de mai sus este incomplet, fie m-am prostit eu de tot, cert e ca nu gasesc nici un suport de cadita pe pagina cu pricina.
Nu stiu exact ce te intereseaza, dar pot sa-ti spun ca eu am vrut un suport din acela simplu, adica doua picioare pliabile care se deschid in forma de X (ca la mesele de calcat) si am gasit unul la Loris (Prisma si Bd Decebal) pentru cadite mici, costa vreo 600.000 si inca unul la un alt magazin in Prisma (sunt doua, Loris si inca unul), care era pentru cadite mari si costa 900.000. Daca nu e vorba de tipul cu pricina, imi cer scuze.
Ann Marie spune:
Aici poti comanda si ti le aduce acasa sper sa fie ce cauti: http://reclama/detalii.php?cod=CA12
Roxy(mama)si Annie(bb).
carmen77 spune:
Scuze, intr-adevar linkul te trimite la pagina generala a vanzatorului, dar nu reusesc sa-l completez mai mult. oricum, pe acea pagina, la Baden&Pflegen, suportul se numeste Babycoon, e un suport din plastic care se pune in cada ca sa nu alunece . Problema e ca magazinul respectiv e in Germania, si ma interesa daca a vazut cineva asa ceva si in Romania.
P.S La bebelusultau.ro nu au, m-am uitat deja.
Sisi spune:
Am vazut ceva asemenator la Happy Baby, pe Eminescu. Cred ca au magazin si la Prisma. Si e posibil sa se gaseasca si pe site-ul bebelusultau.ro.
simonab spune:
Si noi am cumparat asa ceva inainte de a naste caci vazusem si credeam ca-i bun dar apoi la maternitate ne-au invatat cum sa tinem copilasul la baie si mi s-a parut mult mai sigur sa-l tin eu decat sa-l pun intr-un suport (nu se stie ce se poate intimpla mai ales daca bebelusul e mai nazbatios !) asa ca suportul sta si acum in pod nou nout. Ti l-as da eu dar noi stam deocamdata in Belgia si totdeauna cand venim acasa suntem plini de bagaje si crede-ma ca nu pot sa-l aduc. Eu una iti zic sa nu-l cumperi, acuma desigur faci si tu cum crezi. Aici in Belgia in cele 3 zile de maternitate te invata sa te descurci singur cu copilasul asa ca atunci cand parasesti maternitatea nu iti mai e frica de toate. Poate se intimpla asa ceva si acasa si o sa vezi atunci ca nu simt nevoia de suport si ti se pare mult mai sigur sa-l tii tu pe manutza si e mult mai usor sa te ajute sotul la inceput cu spalatul, tu tinand copilul ...
Pupici
Simona
Missy spune:
Si noi avem unul asemanator, deci nu e chiar identic si l-am cumparat de la Metro cu 300.000. L-am luat de vreo 7-8 luni, dar inca am mai vazut ca au, cel putin la Metro Sibiu si Cluj.
www.babiesonline.com/babies/f/fratila
Missy spune:
Ah, am uitat: noua ne-a fost super util pana pe la 6 luni, cand am luat din Germania unul in care poate sta in fundulet si se joaca de uita de ea. Eu zic ca merita investitia.
CRIM spune:
Cred ca gasesti si la Carrefour si nu este scump. Nu stiu cat de folositor este dar cred ca-mi voi lua si eu unul macar sa-l incerc cand se va naste bb.
CRIM
angiVa spune:
Si eu am cumparat unul asemanator de la Metro , din Timisoara, si a costat aprox. 300 000 lei.
angi