Suport cadita .... stie cineva de unde?
Raspunsuri - Pagina 2
simonab spune:
Eu doar mi-am dat cu parerea ... faci si tu cum crezi caci la fel eram si noi inainte de a se naste bebelusul nostru si cumparam orice caci ziceam ce bun o sa fie si apoi am observat ca multe lucruri cumparate au ramas noi noute ... orice viitor parinte e nelinistit si vrea sa fie totul bine ....
Simona
dialu spune:
Si noi am luat un suport din acesta inca inainte de a se naste bebe. Am incercat sa-l folosim de la inceput, dar nu a fost prea comod. Bebele e prea micut si e mai comod pentru el sa-l tii in maiini. Chiar imi paruse rau ca l-am cumparat. Dar pe la 2 luni am mai facut o incercare si ... lui Patric i-a placut teribil de mult si a inceput sa dea din manute si piciorute de era totul apa in baie. Se distra de minune. Am folosit-o pana la 6 luni, cand nu a mai vrut sa stea in ea, acum vrea numai in fundic. So... eu zic ca nu are rost sa o cumperi din primele zile, dar cand mai creste va fii foarte fericit sa stea in suport si voi sa va jucati cu el. Cel putin asa a fost in cazul nostru.
P.S. Si noi am cumparat o gramada de lucruri ce au ramas nefolosite, dar cel putin suportul si-a meritat banii!
Diana siPatric
GabiG spune:
Noi am cumparat un astfel de suport abia pe la 5 luni. L-am folosit cu succes pina pe la 9 cind Francesca devenise prea mare si nu mai incapea in el. I-a placut grozav sa stea in el si baia s-a transformat din placere si superplacere...Noi am dat pe el 17 euro, dar nu ne pare rau. Sper sa il folosim cu acelasi succes si la al doilea bebe (care deocamdata e numai in plan).
Numai bine!
si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi
parpalak spune:
Cit a fost Paul mic-mic-mic ma descurcam sa-l tin pe mina. Dupa ce a inceput sa creasca n-am mai putut sa-l tin cu o singura mina si suportul a devenit singura solutie. Deci, la noi a fost super-util.
Sanatate la bebei si mamici.
Marianar spune:
Am vazut ceva asemanator la magazinul Piciul de pe Drumul Sarii, costa in jur de 200.000 lei.
pisi_ella spune:
Am vazut in Metro asa ceva...Eu am o cadita din aceea cu ...forme, daca stii despre ce e vorba...Adica sta bb fara sa-l tii tu, la fel ca in suport...A costat vreo 600 si ceva de mii, dar e super! Iar de la 5-6 luni sta si in fundulet!