Bronchovaxom=laringita?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Bronchovaxomul nu este acceptat de toti copilasii si, intr-adevar, la unii asa se manifesta laringita. A patit-o prietena mea cu baietelul si dupa ce au scapat de laringita a tusit o perioada f lunga, se speriasera rau cu el. A trebuit sa intrerupa si au facut alta schema de imunizare. Deja nu mai cred ca e o coincidenta, prea multi copilasi fac laringita de la vaccinul asta oral. Daca e forma usoara poti incerca ceva homeopat ca, de ex, homeovox. Eu Anei i-am dat, a facut de 2 ori dar o forma f usoara, si i-a trecut imediat. Daca e o laringita severa mai bine asculti doctorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Vroiam sa adaug, nu gentamicina, nu se mai face demult la copilasi, are efecte adverse ducand pana la pierderea auzului. Nu inteleg de ce ti-a recomandat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

dupa cum vad se "mananca pe paine" antibioticele in continuare. tin minte ca am citit acum cateva luni pe realitatea despre comisia europeana care spunea de utilizarea cu prudenta in tarile memebre UE a antibioticelor.
Cum spuneati si voi, infectiile sunt virale, si nu e nevoie de antibiotice.
cat despre asocierea medicamentelor, fie ele si antibiotice cu bronchovaxom este chiar indicata si in prospect. schema trebuie urmata pentru a vedea rezultatele, daca intrerupem dupa 10 zile sau cand vedem ca tuseste putin, nu vom mai obtine rezultatul scontat. schema corecta este 10 zile pe luna 3 luni la rand.
noi asa il luam si n-am avut neplaceri!
santate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enache_cris spune:

Baiatul meu racea destul de des, si dupa fiecare raceala ii ramanea o tuse iritanta seaca, timp de 7-10 zile. Saracutul tusea noaptea, nu se odihnea cum trbeuie, si nici eu pe langa el. Pediatra mi-a recomandat Brocnho-Vaxom. Dupa tratamentul cu Broncho-Vaxom, nu mi-a mai tusit niciodata asa, acum raceste rar si se rezolva in 2-3 zile raceala.
Eu cred ca nu putem sa dam vina pe Broncho-Vaxom pentru tuse, a fost pur si simplu o coincidenta cu o laringita suprapusa cu tratamentul cu Broncho. trebuie sa urmezi tratamentul corect toamna si primavara si copilul nu va avea probleme mari.
Sanatate,
Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scostin80 spune:

Salut!
Si la copilasul meu Rares Bronho Vaxomul a dat rezultate foarte bune si repede,dupa prima cura :)Acum nu mai folosesc antibiotic-care oricum la copii are multe efecte adverse- si repet curele de 3 luni sezonier.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

va rog continuati aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132128

multumesc de intelegere

Mergi la inceput