Redoutistele fidele laredoute.fr (128)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

Neata!

Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat va rog...sunt reduceri la produsele Taillissime si as vrea sa ii iau mamai cate ceva. Problema e ca n-am habar cat poarta aici. Parca 50-52 acu nu stiu cati ani dar a mai slabit. Ea este inalta 1.71 si as spune ca acum e doar plinuta, nu stiu cum sa v-o descriu, ea a facut si canotaj de performanta si are constitutia aceea sanatoasa peste care nu as zice ca e prea multa grasime...OF! Nu am nici cea mai vaga idee...credeti ca un 46/48 ar fi potrivit?

Mersi anticipat!

Lorena(19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Am primit colet aseara - comanda din 8 septembrie
www.laredoute.fr/vente-slips-barrettes-prix-mini- lot-de-6 .aspx?productid=324131881&documentid=201208&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">Slips - mi se par ok, bbc, ma simt bine in ei
www.laredoute.fr/vente-jupe-effet-boule.aspx?productid=324116020&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">fusta - pe negru, imi place, din reiat subtire, captusita cu bbc, insa vine mai bine pe o dama mai slabuta pt ca e ampla
www.laredoute.fr/vente-robe-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324135249&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">rochi imprimeu - e de efect, merge de o plimbare prin parc, plaja
am mai luat o bluza neagra, dar nu o mai gasesc, nu e cine stie ce de capul ei
www.laredoute.fr/vente-cardigan-maille-ajouree.aspx?productid=324105765&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=3" target="_blank">cardigan - nu e cine stie ce, arata mult mai bine pe site, il am pe mine si e intepacios, iar culoarea e cam de mamaie
www.laredoute.fr/vente-gilet-manches-courtes-femme.aspx?productid=324131026&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank">bluza cu maneca scurta - mai grosuta decat ma asteptam, e ok, culoarea nu ma incanta, merge
www.laredoute.fr/vente-jupe-portefeuille-femme-edeis.aspx?productid=324133183&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=3" target="_blank">fusta - nu prea stiu cum e ca nu am avut timp aseara sa le studiez pe toate, in schimb mi-au placut materialul, pare matasos si culoarea (kaki)
www.laredoute.fr/vente-pull-col-rond.aspx?productid=324131232&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=4" target="_blank">pulover - mai grosut decat ma asteptam, adica tesatura e mai stransa, l-am luat pe negru, e un pulover obisnuit, dar merita cei 5,25 euro cat am dat
www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-ampliforme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324132050&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">sutien violet - sunt multumita, il am si pe bleu si-mi place ca sunt din bbc
www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-enfant-fille-prix-mini.aspx?productid=324130724&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=3" target="_blank">tricouri Mara - prima si a doua varianta, sunt dragute, oricum la pretul asta; numai ca i-am luat 86 si nu stiu daca o sa-i vina la vara
www.laredoute.fr/vente-blouson-okaou.aspx?productid=324105180&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">hainuta Mara gen cojoc - e cam de bazar, nu mi se pare stralucita; in plus am luat 94, ca am zis sa i-o dau la anul (anula asta are deja 3 geci, 3 cojoace, 2 canadiene, 2 parka ], dar ii vine acum
www.laredoute.fr/vente-pantacourt-enfant-fille-morpho-standard-okaou.aspx?productid=324130368&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank">pantaloni portocalii - imi plac, sunt de vara, subtirei
www.laredoute.fr/vente-robe-enfant-fille-okaou.aspx?productid=324131127&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank">rochite pe rosu si turcoaz - imi plac, sunt haioase
www.laredoute.fr/vente-robe-de-plage-enfant-fille-okaou.aspx?productid=324132018&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=3" target="_blank">rochite pe oranj si turcoaz - la fel, sunt foarte haioase si culorile frumoase
www.laredoute.fr/vente-robe-enfant-fille-la-redoute-creation.aspx?productid=324135970&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=3" target="_blank">rochie pe fond alb - haioasa, imi place
Si iata pe ce am dat eu 139 de euro . Multe dintre ele nu le cumparam daca le gaseam pe aici, chit ca ar fi avut acelasi pret.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicici

Neata!

Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat va rog...sunt reduceri la produsele Taillissime si as vrea sa ii iau mamai cate ceva. Problema e ca n-am habar cat poarta aici. Parca 50-52 acu nu stiu cati ani dar a mai slabit. Ea este inalta 1.71 si as spune ca acum e doar plinuta, nu stiu cum sa v-o descriu, ea a facut si canotaj de performanta si are constitutia aceea sanatoasa peste care nu as zice ca e prea multa grasime...OF! Nu am nici cea mai vaga idee...credeti ca un 46/48 ar fi potrivit?

Mersi anticipat!

Lorena(19.12.2007)

Taillissime si Anne Weyburn sunt cu un nr. mai mare- scrie si in ghid

cel mai bine intreaba-ti mama ce nr.poarta in Ro

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

mi se pare mie sau de ieri pana azi au crescut preturile? cel putin unele dintre ele...
de ex pantalonii astia erau la 10.46 in cos, azi sunt 17.94
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3658503&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=35&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:

Neata!

Mersi anticipat!

Lorena(19.12.2007)

Grecia-Lefkada2008

Multumesc pentru raspuns, eu ghidul l-am citit, problema mea e ca nu stiu ce numar poarta aici. Incercam sa o descriu in speranta ca cineva se recunoaste in dimensiuni si poate sa imi spuna uite eu iau numarul cutare si imi vine bine...

Lorena(19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

pe asta o recomand, e moale si nu inteapa pe piele, o am pe negru. a se spala cu mana! (la masina a iesit din culoare, dar negrul a ramas totusi megru...). purtata deja de cateva ori, nu s-a scamosat (inca )

http://www.laredoute.fr/vente-pull.aspx?productid=324130669&documentid=207608&single=false&categoryid=22897253

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Felicici, nu cred ca o sa-ti poata spune vreo fata ce marime poti lua doar in functie de acea descriere. Eu, spre ex, port in partea de sus 38/40, uneori 42/44 (de fapt marimea cea mai buna pt mine e 40/42, cand o gasesc), iar in partea de jos 44/46. La unele fete e invers, din ce-am inteles, asa ca depinde de conformatie, nu neaparat de nr. de kg si inaltime.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Buna dimineata!
am si eu o rugaminte la voi:o prietena a facut o comanda in 10.09 care a si ajuns deja dar mai putin un produs.IN suivi acel produs apare apare ca ar fi comandat in data de 22.09 , insa la mes rambursements apare "article manquant" si un cec in data de 16.9 pe acel produs.
de aici ce pot sa inteleg , ca va primi produsul sau cecul
merci

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

mi se pare mie sau de ieri pana azi au crescut preturile? cel putin unele dintre ele...
de ex pantalonii astia erau la 10.46 in cos, azi sunt 17.94
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3658503&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=35&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

Da, au crescut preturile Eu aveam in cos seturi de cate 2 bluze cu maneca lunga, care erau in jur la 7-8 e, acuma e setul 18 e !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:

Neata!

Mersi anticipat!

Lorena(19.12.2007)

Grecia-Lefkada2008

Multumesc pentru raspuns, eu ghidul l-am citit, problema mea e ca nu stiu ce numar poarta aici. Incercam sa o descriu in speranta ca cineva se recunoaste in dimensiuni si poate sa imi spuna uite eu iau numarul cutare si imi vine bine...

Cred ca cel mai bine ar fi sa o masori, sau sa o rogi sa se masoare, ca sa vezi exact, apoi compari cu marimile din tabel, si, cf indicatiei din ghid ca astea de obicei sunt cu un nr mai mari, ii mas buna

Yannis

Mergi la inceput