Redoutistele fidele laredoute.fr (127)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

fetelor stiti ce este ciudat cu acest LR.ro?
ieri vorbeam cu Alex@sara care este prietena mea si imi spunea ca a incercat sa-si faca cont pe LR.ro (nu a avut timp sa citeasca tot ce s-a scris aici si nici nu a vorbit cu mine), si avea deja contul facut cu mail cu tot....
astia cumva au baza noastra de date de pe LR, luata?

Grecia-Lefkada2008

pai ce te-ar mira?Clientii din RO oricum nu vor mai avea acces pe LR.fr asa ca au fost deja transferati pe .ro
Alaltaieri am crezut ca e o gluma proasta,acum ma conving ca e pe bune.Fir-ar sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Citat:

fetelor stiti ce este ciudat cu acest LR.ro?
ieri vorbeam cu Alex@sara care este prietena mea si imi spunea ca a incercat sa-si faca cont pe LR.ro (nu a avut timp sa citeasca tot ce s-a scris aici si nici nu a vorbit cu mine), si avea deja contul facut cu mail cu tot....
astia cumva au baza noastra de date de pe LR, luata?

Grecia-Lefkada2008

pai ce te-ar mira?Clientii din RO oricum nu vor mai avea acces pe LR.fr asa ca au fost deja transferati pe .ro
Alaltaieri am crezut ca e o gluma proasta,acum ma conving ca e pe bune.Fir-ar sa fie!

Hai,nu mai fi asa suparata,ne focalizam pe 3suisses,de exemplu,ca pare disponibil in curand.Sau si aici e vorba tot de o franciza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Hai,nu mai fi asa suparata,ne focalizam pe 3suisses,de exemplu,ca pare disponibil in curand.Sau si aici e vorba tot de o franciza?

si crezi ca vor fi aceleasi preturi ca in Europa? vor avea aceleasi reduceri?
sau vor face si ei, ca LR?

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

si crezi ca vor fi aceleasi preturi ca in Europa? vor avea aceleasi reduceri?
sau vor face si ei, ca LR?

Grecia-Lefkada2008

Dac-as stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Lorenza sunt chiar foarte suparata.Pe bune.Imi pare foarte,foarte rau.Mi-a placut la maxim shoppingul pe LR,credeam ca o sa avem chestia asta la dispozitie ani de zile.Si dintr-o data PAC!Cineva s-a gandit ca poate face o gramada de bani daca sunt clienti in RO si uite cum se baga intermediar intre magazin si clienti,ca sa-si umple buzunarele.

Stiu ca am mai spus dar mai spun inca o data :EU NU VOI COMANDA NIMIC DE PE REDOUTE.RO,IN SEMN DE PROTEST.Cu alte cuvinte pt mine s-a incheiat toata povestea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Jasmine, ma alatur si eu ... NU VOI COMANDA ABSOLUT NIMIC DE PE REDOUTE.RO !!!!!!!!! Punct!
Offffffffffffff

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Am si eu o intrebare: ati mai primit coduri de cadou?
Eu una personal nu am mai primit nici un cod de 2 saptamani( doar pe contul mamei care are activat carte kangourou-nu ma intrebati cum am reusit ca nu stiu)

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor...eu nu o sa pot sta la conferinta azi, dar va rog mult faceti cumva si vb cu doamna , incercati sa aflati cum se numeste firma respectiva, am sa incerc sa fac eu niste sapaturi mai amanuntite

Si trimiteti pe mailul comun concluziile conferintei de azi

Pup iu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Buna dimimneatza!111
In primul rand dupa ce v-am cautat ca nu mai gaseam subiectul, cand am vazut titlul m-a cam deprimat

Nu am mai reusit sa intru aseara, v-am citit acum si vad ca lucrurile evolueaza serios...eu nu am parola, nu stiu cum sa intru pe acel cont comun, deci nu stiu despre ce e vorba...daca cineva vrea sa-mi dea un PM sa pot intra si eu

Sincer si eu am tot crezut ca e o gluma proasta, dar m-am inselat...Sin convinsa ca nu vor fi acelasi preturi, asa ca nu ma trage sufletul deloc sa ma "imprietenesc" cu LR.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Neatza dragelor

suparare mare in continuare...

Eu tot astept sa intre pitzinuca, ea parca zicea in capitolul trecut ca are catalogul, poate s-a uitat sa vada ce preturi au.

Nu de alta dar sa stim cat de indignate sa fim!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput