Redoutistele fidele laredoute.fr (127)
Raspunsuri - Pagina 8
Jasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anne16 fetelor stiti ce este ciudat cu acest LR.ro? ieri vorbeam cu Alex@sara care este prietena mea si imi spunea ca a incercat sa-si faca cont pe LR.ro (nu a avut timp sa citeasca tot ce s-a scris aici si nici nu a vorbit cu mine), si avea deja contul facut cu mail cu tot.... astia cumva au baza noastra de date de pe LR, luata? Grecia-Lefkada2008 |
pai ce te-ar mira?Clientii din RO oricum nu vor mai avea acces pe LR.fr asa ca au fost deja transferati pe .ro
Alaltaieri am crezut ca e o gluma proasta,acum ma conving ca e pe bune.Fir-ar sa fie!
Lorenza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmine
pai ce te-ar mira?Clientii din RO oricum nu vor mai avea acces pe LR.fr asa ca au fost deja transferati pe .ro Alaltaieri am crezut ca e o gluma proasta,acum ma conving ca e pe bune.Fir-ar sa fie! |
Hai,nu mai fi asa suparata,ne focalizam pe 3suisses,de exemplu,ca pare disponibil in curand.
anne16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorenza Hai,nu mai fi asa suparata,ne focalizam pe 3suisses,de exemplu,ca pare disponibil in curand. ![]() |
si crezi ca vor fi aceleasi preturi ca in Europa? vor avea aceleasi reduceri?
sau vor face si ei, ca LR?
Grecia-Lefkada2008
Lorenza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
si crezi ca vor fi aceleasi preturi ca in Europa? vor avea aceleasi reduceri? sau vor face si ei, ca LR? Grecia-Lefkada2008 |
Dac-as stii...
Jasmine spune:
Lorenza sunt chiar foarte suparata.Pe bune.Imi pare foarte,foarte rau.Mi-a placut la maxim shoppingul pe LR,credeam ca o sa avem chestia asta la dispozitie ani de zile.Si dintr-o data PAC!Cineva s-a gandit ca poate face o gramada de bani daca sunt clienti in RO si uite cum se baga intermediar intre magazin si clienti,ca sa-si umple buzunarele.
Stiu ca am mai spus dar mai spun inca o data :EU NU VOI COMANDA NIMIC DE PE REDOUTE.RO,IN SEMN DE PROTEST.Cu alte cuvinte pt mine s-a incheiat toata povestea asta.
camelia_daniela spune:
Jasmine, ma alatur si eu ... NU VOI COMANDA ABSOLUT NIMIC DE PE REDOUTE.RO !!!!!!!!! Punct!
Offffffffffffff
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
anne16 spune:
Am si eu o intrebare: ati mai primit coduri de cadou?
Eu una personal nu am mai primit nici un cod de 2 saptamani( doar pe contul mamei care are activat carte kangourou-nu ma intrebati cum am reusit ca nu stiu)
Grecia-Lefkada2008
madau spune:
Fetelor...eu nu o sa pot sta la conferinta azi, dar va rog mult faceti cumva si vb cu doamna , incercati sa aflati cum se numeste firma respectiva, am sa incerc sa fac eu niste sapaturi mai amanuntite![]()
Si trimiteti pe mailul comun concluziile conferintei de azi
Pup iu
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mirunajr spune:
Buna dimimneatza!111
In primul rand dupa ce v-am cautat ca nu mai gaseam subiectul, cand am vazut titlul m-a cam deprimat
Nu am mai reusit sa intru aseara, v-am citit acum si vad ca lucrurile evolueaza serios...eu nu am parola, nu stiu cum sa intru pe acel cont comun, deci nu stiu despre ce e vorba...daca cineva vrea sa-mi dea un PM sa pot intra si eu
Sincer si eu am tot crezut ca e o gluma proasta, dar m-am inselat...Sin convinsa ca nu vor fi acelasi preturi, asa ca nu ma trage sufletul deloc sa ma "imprietenesc" cu LR.ro
Brigit spune:
Neatza dragelor
suparare mare in continuare...
Eu tot astept sa intre pitzinuca, ea parca zicea in capitolul trecut ca are catalogul, poate s-a uitat sa vada ce preturi au.
Nu de alta dar sa stim cat de indignate sa fim!
April
Emma are nevoie de ajutor !