Redoutistele fidele laredoute.fr (127)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

vreau si eu la conferinta....cum intru?
si vreau sa dau si eu comenzi,aveti idee,ma risc sau le primesc?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

acum vreo 2-3 saptamani cineva zicea ca a luat acesti pantaloni scurti
http://www.laredoute.fr/vente-short-ado-fille-a-carreaux-active-wear-teens.aspx?productid=324132234&documentid=207608&single=false&categoryid=41720597

marimea 156 si ca ii sunt mici
daca ii mai are si vrea sa ii vanda i-asi vrea eu
va

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinam

ANDREEA si alte fete care nu au mess la munca , pai nici eu nu am instalat yahoo mess ca asta e politica firmei, dar daca aveti internet va puteti loga de pe situl : www.ebuddy.com sau www.meebo.com eu prefer ebuddy, sau chiar din mailul vostru de yahoo, ultima versiune, il puteti folosi ca mess

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

astia de la mine sunt mai "jmecheri".
eu nu am acces nici la mail yahoo, nici la site-urile mentionate de tine. asta e regula, avem accesul blocat la chestii de genul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Buna...ma bag si eu in seama, sa nu fie cu suparare...de citit v-am tot citit, dar macar acum pe final sa contribui si eu cu ceva.
Graviduta este f frumoasa tunica, dar am vazut ca e 100%acril...eu am luat de la ei o bluza tare frumoasa, dar nu am vazut cand am comandat ca e acril si s-a scamosat urat de la prima purtare...ce-i drept nu era marca asta, si-o fi acril de diferite calitati.

Recomand:
www.laredoute.fr/vente-pyjama-manches-3-4-la-redoute-creation.aspx?productid=324142497&documentid=201208&single=false&categoryid=22939061" target="_blank">Pijama- este delicioasa, a fost luata cu cod reducere
www.laredoute.fr/vente-escarpins-prix-mini-la-redoute-creation.aspx?productid=324144859&documentid=201208&single=false&categoryid=22907132" target="_blank">Pantofi-sunt luati cu cod reducere, se potriveste marimea, am crezut initial ca sunt din piele, dar nu sunt, in schimb imitatia e frumoasa, sunt comozi...atentie ca sunt mai decupati in fata decat par
www.laredoute.fr/vente-pull-col-tunisien-femme.aspx?productid=324113762&documentid=207608&single=false&categoryid=22897253" target="_blank">Pulover-material bun
www.laredoute.fr/vente-pull-encolure-v-femme-essentiels.aspx?productid=324095083&documentid=207608&single=false&categoryid=22897253" target="_blank">Pulover-la fel ca cel de mai sus
www.laredoute.fr/vente-pull-coton-femme-active-wear.aspx?productid=324133003&documentid=207608&single=false&categoryid=22897253" target="_blank">Pulover-foarte frumos, l-am luat la reducerile din vara cu 5 sau 7 euro, nu mai retin exact.
www.laredoute.fr/vente-top-stretch-prix-mini-la-redoute-creation.aspx?productid=324103937&documentid=201208&single=false&categoryid=22899678" target="_blank">Maieu-placut pe piele, l-am luat cu cod reducere

Am luat multe lucruri, unele m-au dezamagit altele nu, asa cum vi s-a intamplat si voua.
Nu puteau si astia sa mai astepte cu franchiza? ca am pus ochii pe niste camasi si bluze si asteptam sa le mai reduca...acu eu ce fac?...si am si niste nenorocite de nunti in octombrie si noiembire care-mi mananca toti banii si nu mai raman pentru ultima redouteala

Raluca si Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

e 12

a sorry ai vostri sunt mai smecheri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Inteleg ca ati fugit pe mess la conferinta,dar cand terminati ziceti si voi 2 vorbe pe PM,please.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Inteleg ca ati fugit pe mess la conferinta,dar cand terminati ziceti si voi 2 vorbe pe PM,please.

si eu vreu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

si eu vreau la conferinta, dar vad ca inca n-au intrat fetele

Yannis

Mergi la inceput