Redoutistele fidele laredoute.fr (127)
Raspunsuri - Pagina 10
caterina71 spune:
Neatza
N-am mai intrat de vineri, si acu ce vad... Incep sa inteleg de ce nu-mi dau bon cu banii pe 2 comenzi din iunie-iulie pe care nu mi le-au trimis, vor sa ne taie accesul! Chiar acu intru la ei si le scriu sa-mi trimita urgent bonul ca sa pot cumpara ceva, am totusi 100 de euro blocati la ei. Mi-au trimis un formular pe care sa-l completez, dar sincer nu inteleg cum imi vor returna banii, plus ca-mi cer contul de card si pe ala nu am de gand sa-l dau asa, la oricine mi-l cere...
Nu stiu cum sa intru pe contul comun sa vad ce-i postat acolo, poate imi poate trimite si mie PM cineva datele de acces, ca inteleg ca exista spioni aici...
Dupa ce ca am fata acs mucioasa si tusind, vad ca raman fara redoute, apai chiar nu mai am chef de nimic!
Pupici,
Cati
caterina71 spune:
Revin cu intrebarea de saptamana trecuta: ma poate ajuta cineva sa completez acel formular primit de la ei pentru a putea primii banii? A mai primit cineva formularul in loc sa primeasca direct prin posta hartia cu codul special pentru a pi=utea folosii banii returnati la alta comanda?
Pupici,
Cati
CristinaT spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmine
pai ce te-ar mira?Clientii din RO oricum nu vor mai avea acces pe LR.fr asa ca au fost deja transferati pe .ro Alaltaieri am crezut ca e o gluma proasta,acum ma conving ca e pe bune.Fir-ar sa fie! |
neata , pe mine nu m-a lasat sa-mi fac cont la ei, ca cica email-ul meu exista in baza de date; dar probabil ca eu m-am trezit mai tarziu... ca nu am primit mesajul pe care l-ati primit voi.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
vl-ad spune:
vai, vine omul dupa 2 saptamani de concediu din care ultima super naspa , cu ploi si muuult frig si ce gasesc :laredout-ul ne taie macaroana
cand am plecat nici prin gand nu imi trecea ca voi gasi lr.ro.
pai este posibil asa ceva?cred ca astea abea au asteptat sa scape de noi.
eu sunt foarte suparata ca peste o luna (poate mai repede) nu vom mai pute comanda de la lr.fr asa ca incerc sa pregatesc si eu un cos pt o comanda
eu totusi mai sper ca cei din fr nu ne vor bloca conturile si ca ne vor lasa incontinuare sa facem comenzile direct la ei , cel putin pana dupa reduceri, daca nu ami mult.visez nu?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui caterina71 Revin cu intrebarea de saptamana trecuta: ma poate ajuta cineva sa completez acel formular primit de la ei pentru a putea primii banii? A mai primit cineva formularul in loc sa primeasca direct prin posta hartia cu codul special pentru a pi=utea folosii banii returnati la alta comanda? Pupici, Cati |
Nu a mai scris nicio fata cum ca a primit acel formular. Mai bine il trimiti pe mailul comun, ca sa vedem despre ce e vorba.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
miki68 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Graviduta
Nu a mai scris nicio fata cum ca a primit acel formular. Mai bine il trimiti pe mailul comun, ca sa vedem despre ce e vorba. Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) |
Ba da. Ti s-a scris la vremea respectiva (cand ai intrebat) ca felicia a primit si trimis formularul si erai indemnata sa o contactezi pe pm.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
camelia_daniela spune:
Ma bagati si pe mine in conferinta ??? Sau cum fac, va adaug pe voi in lista mea?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Graviduta spune:
Imi place asta http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324146365&documentid=344708&searchedTerm=Robe%20ado%20fille%20tunique%20en%20tricot%20jacquard%20TEDDY%20SMITH.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
caterina71 spune:
Imi cer scuze c-am revenit cu intrebarea. La momentul respectiv chiar si Felicia spunea ca nu stie cum sa-l completeze, si ca a bifat pe acolo si asteapta sa vada daca primeste ceva. Nu stiam ca suntem doar doua in situatia asta, am sperat ca cineva care l-a completat a si primit raspuns, ca sa-l trimit in regula.
O zi buna,
Cati
anne16 spune:
au bagat marfa noua. uitei si pe acestia
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-camper.aspx?productid=324146666&documentid=201208&single=false&categoryid=30363522
Grecia-Lefkada2008