Ce parfumuri va plac ? (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

EliaElia, multumesc frumos de raspuns... Eu tot il caut pe-ala ca mi-a ramas la suflet, insa nu cred ca mai am sanse sa-l gasesc, cred ca nu il mai produc...

Am aruncat un ochi pe fragrancex si recunosc ca m-ar tenta, mai ales cat au freeshipping. Intrebare: a primit vreuna din voi comanda de la ei, si in cat timp? Scuze daca s-a mai discutat despre asta, am citit doar capitolul asta si cam in diagonala....

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui april16

EliaElia, multumesc frumos de raspuns... Eu tot il caut pe-ala ca mi-a ramas la suflet, insa nu cred ca mai am sanse sa-l gasesc, cred ca nu il mai produc...

Am aruncat un ochi pe fragrancex si recunosc ca m-ar tenta, mai ales cat au freeshipping. Intrebare: a primit vreuna din voi comanda de la ei, si in cat timp? Scuze daca s-a mai discutat despre asta, am citit doar capitolul asta si cam in diagonala....

April

geniest a primit comanda, un parfum si un fond de ten, a durat 22 de zile eu sunt in asteptarea comenzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Danamiha multumesc mult!
ma incumet si eu la o comanda pe fragrancex-cred ca luni o dau, daca o sa fie probleme apropos de plata cu cardul va anunt.

Intre timp ma gandesc cu ce parfum sa imi cadorisesc sotul,e foarte conservator la capitolul asta, in sensul ca in afara de L'eau par Kenzo si Aqua di Gio nu-si alege altceva daca merg cu el in magazin.

Ma gandeam sa caut tot ceva "citric", sunt cam in pana de idei, insa as vrea sa-i cumpar ...altceva.

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Camelia_daniela, eu am sunat acum la banca si mi-au spus ca am 3 sume blocate pentru frangrancex, de fapt doua, ca una din ele a fost deja trasa de ei, si ca nu e nici o problema din partea bancii, ei asteapta doar ca americanii sa isi ia banii din contul meu.

Asa ca verifica si tu la banca, pentru ca mie mi-au blocat sumele pentru toate cele 3 comenzi, adica si pentru cele 2 care imi apar canceled si pentru care spun ca au probleme cu banca!!! Nu stiu ce sa mai cred, adineori le-am trimis un mail in care le spuneam ce mi-au spus cei de la banca si ii rugam sa imi anuleze una din cele 2 comenzi cu Eau de The Rouge, sa-mi trimita doar una dintre ele si sa-mi deblocheze suma de la cealalta.
Acum astept un raspuns, dar cred ca mai dureaza, ca la ei e noapte inca
Sper s-o rezolv intr-un fel sau altul, oricum nu ma las

Mergi la inceput

Aaah, si culmea, suma pe care au tras-o e cea mai mica dintre ele, vreo 49 ron, adica pt.Bulgari, suma mai mare, de 40 USD, pentru Lolita Lempicka nu au luat-o, desi pe asta spun ca mi l-au trimis dejasi nu Bulgari-ul, pe care mi l-au anulat de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Vio_dia, eu nu-i inteleg pe astia deloc... comanda mea e de aproape 100 euro ... nu mai pot de nervi! Vreau si eu un raspuns de la ei! Eu am vorbit si cu tantile elea la telefon de vreo 2 zile (ii sun cam la 3 si raspund) dar deja ma scot din minti cu abordarea asta ! 3 mailuri le-am scris si nu au raspuns la niciunul!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Fetelor ma speriati
Eu am dat o singura comanda, am vrut sa-mi mai comand un mini parfum Flwerbomb, pentru ca mostra nu avea si pana m-am invartit prin casa a disparut si nu mai este decat la 100 si 50 ml. Asa ca nu mai comand nimic desi intentionam sa comand un rimel de la Dior. Pretul este exact cel de pe strawbery, deci n-am pierdut nimic.
Cami, Vio, imi pare tare rau de situatie, dar sper sa se rezolve, doar e interesul lor sa vanda (cata reclama le-am facut am merita o reducere)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui april16

Danamiha multumesc mult!
ma incumet si eu la o comanda pe fragrancex-cred ca luni o dau, daca o sa fie probleme apropos de plata cu cardul va anunt.

Intre timp ma gandesc cu ce parfum sa imi cadorisesc sotul,e foarte conservator la capitolul asta, in sensul ca in afara de L'eau par Kenzo si Aqua di Gio nu-si alege altceva daca merg cu el in magazin.

Ma gandeam sa caut tot ceva "citric", sunt cam in pana de idei, insa as vrea sa-i cumpar ...altceva.

April

Inspira-te de www.fragrantica.com/groups/citrus.html" target="_blank">aici si poate gasesti ceva si www.fragrantica.com/groups/citrus aromatic.html" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Camelia, mi-a mi-au raspuns prompt la mailuri (adica cam la 2-3 ore de cand le-am trimis eu mesajele), insa telefon nuam de gand sa le dau ca ma costa mai mult convorbirea decat parfumul pe care il vreau
Oricum, abia astept sa-mi raspunda, sa vad ce mai inventeaza de data asta
La parfumuri au preturi bune, insa nici eu nu cred ca ma riscam sa comand daca nu aveau oferta cu transportul free, pt.ca nu-mi surade ideea sa negociez pe urma cu nenea vamesu': uite taxa , nu e taxa, uite TVA-ul, nu e TVA', ca deh, nu e din UE pachetul
Anyway, pe esentedelux am vazut preturi destul de bune la ce vroiam eu si diferenta intre ei si fragrancex era destul de mica(15-20 roni).

Da' daca nu comandam la astia, ma mai distram eu acum cu mailuri si telefoane pe doua continente??!

you all si spor la shopping

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Dand la o parte situatia urata in care va aflati, Vio esti foarte funny! Imi pare rau ca e asa incurcata treaba cu site-ul asta...eu inca nu am apucat sa comand de la ei ca tot vroiam sa platesc prin pay pal si nu a mers si am lasat-o balta.
Off topic dar ca o comparatie de preturi, si-a luat sora-mea aseara un fond de ten de la Chanel dintr-un mall de la Hondos. A dat pe el 170 lei si cand ne-am uitat pe site cu reducere era 150 lei. Deci n-ar fi mare branza.
April, Ai mirosit Chanel Allure Sport? Ala e citric de-a dreptul. Poate iti place.
pentru fiecare!

Mergi la inceput