Cum privesc romanii alcoolul?
Raspunsuri - Pagina 9
Ancuta-Maria spune:
am dezvoltat destul atunci, in plus, am zis "aproape". daca vrei sa continuam discutia pe tema respctiva, cauta subiectul, si vorbim.
http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima.
denizel spune:
Ups! Am crezut ca tin minte gresit nick-ul :D.
Pai, daca nu esti de acord cu chestia aia capitala, se-nseamna ca nu esti de acord cu mine. Da' deloc! . Continuam discutia...stii tu cand .
Qamar spune:
nunu, a fost doar o scapare (a mea), m-a "pacalit" maica-mea cu niste carne si mi-a crescut putin concentratia de agresivitate...
trece.
ladyJ spune:
Ce tot confundati oalele,mai oameni buni?
XIO,draga mea, ce-ai patit?
NU SPUNE NIMENI CA, COPILUL DEVINE MUSAI ALCOOLIC DACA II DAI SA GUSTE BERE!!!
Scuzati tipatul,da scriu si io sa se vada....
Ideea e ca,NU E BINE sa-i dai! Nu Il ajuta,ii face rau chiar.Parol!
Plus ca,daca ii dai asa..periodic,cate un deget inmuiat la fiecare sindrofie, copilul isi dezvolta gustul pt acel lichid,ca acuma stii si tu XIO ca gusturile se dezvolata in copilarie.
Stii tu oare de ce mananca unii mai sarat? Ei,pentru ca mamica lor gatea mai sarat,asa le place asa s-au obisnuit.
Si comparatia cu tinerii de 14 ani care beau pana cad sub masa nu e relevanta!!! Adolescenta e o perioada complicata,o stim, am trecut prin ea, anturajul are multe de spus,razvlatirea impotriva parintilor de asemenea.Deci e alta MANCARE DE PESTE.
Greu dom´le,greu....
mirela.d spune:
"Mirela, revolta nu era pt o gura de bere, sau de spuma ci pt. UN PAHAR LA 2 ANI!Pe care uneori nu-l poate termina. Reciteste primele 3 posturi ale lui Bfly. Restul deja sunt incitare, consider uneori ca "vinovatul striga mai tare este" un bun aliat al romanului."
Ropley, daca ai citit tu cu atenta postarile lui Bfly si nu pe diagonala, ai fi inteles ca problema e ca i-a dat sa guste din bere si nu ca i-a dat un pahar de bere. Chestia cu paharul era doar un raspuns ironic la mustrarile fetelor. Eu nu stiu cum de nu va dati seama de ironii (ca, din pacate, nu esti singura care nu s-a prins desi Bfly a explicat apoi intr-un mesaj ceea ce era evident).
"Poate fi chiar "scuzabil" sa faci o gluma, tampita dealfel, sau sa tolerezi din jena o astfel de gluma cu spuma de la bere, facuta din exterior. DAR: nu este tolerabil sa dai unui copil bere la pahar, sa decida el cat bea, sa te plangi ca nu mai poti bea o bere fara sa vrea si el. "
Eu nu tolerez glumele deplasate facute la un pahar de bere (nu scuza bautura nimic), si cu toate astea nu dau omului in cap ca si-a permis sa faca gluma respectiva. Atitutdinea mea este cel mult de a ocoli sa mai stau cu omul respectiv la o bere.
"Iar limbajul meu, cu care probabil am fost top -cartonas rosu, nu a facut decat sa imi exprime revolta fata de ceea ce inseamna a-i da tu copilului alcool la o varsta frageda."
Revolta se poate exprima si in termeni civilizati. Altfel risti sa devii mai "rau" decat cel criticat.
"Cand TU CA PARINTE TREBUIE SA DISCERNI. Nu vorbim de cartofi prajiti sau de chipsuri, ci de alcool!"
Fie vorba intre noi, nici cartofii prajiti si chipsurile nu sunt tocmai indicate la 2 ani. Eu nu i-am dat copilului meu nici asa ceva dar ma repet: nu "infierez' persoanele care dau copiilor astfel de produse. Imi spun parerea sau sfatul si atat.
"Pe langa asta, ce ai opinat tu aberant mai sus - boldit - este jignitor, cumplit. "
In primul rand nu ma refeream la tine pentru ca pentru jignirile aduse ai fost sanctionata si nu sunt adepta "hai sa dam in cap de cate ori putem" ci la o alta fata care nu a vut tupeul sa zica direct ca Bfly este tampita ci a scris la acest subiect ca parintii care dau alcool copiilor sunt tampiti. Nici macar nu avut tupeul tau sa zica pe fata ceea ce gandeste. Iar moderatorii ar fi trebuit sa o sanctioneze ca desi era un atac la persoana mascat tot un atac la pesoana ramane.
Iar in al doilea rand, nu este jignitor ceea ce am scris ci este un punct de vedere pe care mi-l pot sustine cu argumente dar daca doresti acest lucru o facem separat pentru ca nu isi are locul la acest topic.
XIO spune:
Denizel , nu stiu cine este nelamurit in acest topic. E destul sa citesti ultima parte a meajului meu precedent peste care poate ai sarit , am scris acolo esentialul.
Lady , ai vazut mesajele de pana acum?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
ariel_7000 spune:
bey, legati-ma, bateti-mi cuie, puneti-mi leocoplast la gura, legati-mi degetele de lustra!!! ca imi vine iar sa ma bag si sa fac urat!! :)) si nu sunt agresiva, ca nu mananc carne!!! ahhahah...cum zicea prietena mea:"ariel, respir adanc, si zi-ti: sunt o zana, sunt un inger, sunt o zana, sunt un inger..." , numai ca ZEN-ul devine ZAZEN in astfel de situatii!!! aaaaaaaa!!!! abia ma mai pot abtine! chiar ma bate gandul sa deschid un topic separat despre TOATE abuzurile la care ne (nu eu!!! - ci oamenii in general) supunem copiii....asta este clar o forma de abuz, chiar daca o ambalam intr-o poleiala frumoasa...tot nu o facem ciocolata!
deci, sa ajungem la intrebarea din topicul ASTA, pe care o generalizez eu putin...cum privesc OAMENII alcoolul? raspuns aici (abia l-am primit pe mess....hahahhaha, zana buna veghea! am luat-o ca pe un semn si am zis sa-l postez):
http://mithuro.com/presscuefiles/january/beer_goggle.swf
edit:haaaaa, nu mai am avertisment!!! uraaaa! dar cred ca la cate gauri am aura, mai iau unul repede:)))
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
o salata de MINUNATII, care din pacte s-au amestecat rau la up-loadare - proba de rabdare:)))
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Denizel , nu stiu cine este nelamurit in acest topic. E destul sa citesti ultima parte a meajului meu precedent peste care poate ai sarit , am scris acolo esentialul. "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100 http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/ |
Xio, am citit si ultima parte. Combinat cu prima parte, a rezultat ceva lipsit de unitate si, da, poti spune ca sunt nelamurita . Sunt atatea pe forumul asta... :-)) N-am sa ma impiedic acu' fix in aura de nelamurita :-)).
mirela.d spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 http://mithuro.com/presscuefiles/january/beer_goggle.swf |
Super!
desiree spune:
ariel, interesant clipul, am inteles mesajul lui, dar mesajul tau care e?
ca ma zbat ca un peste sa pricep!:)
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic