Cum privesc romanii alcoolul?
Raspunsuri - Pagina 19
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_a ariel, inteleapta alegere cu alcoolul...intradevar in cazul tau e mai bine sa stai departe de el...ca daca fara esti asa zbuciumata... urmezi ceva tratament?! Anca si Alex 14 decembrie 2007 |
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
columbiana spune:
eu sunt anti-alcool 100%, dar tot nu ma pot abtine sa nu intreb: ce-i mai nociv copilului mic, un deget inmuiat in bere odata din intimplare, sau o mama fumatoare care alapteaza, ce-i mai rau, tigara cu care copilul e deja in contact regulat prin intermediul alaptatului sau gura aia de bere pacatoasa?
intreb pentru ca imi amintesc un subiect cu fumat+alaptat in care lumea era mult, mult mai toleranta; de ce oare, pentru ca or fi mai multe mame fumatoare pe DC decit adepte ale gustulitului ?
http://www.floriinro.ro/
ariel_7000 spune:
ana, iti voi raspunde eu cu drag, dar cum tema este despre ALCOOL...te invit atat pe tine cat si pe restul doritorilor, aici:
INVITATIE LA VALS - IN CAMARA
heyyyy!!! nu dati buzna!!! statzi la coada!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe eu sunt anti-alcool 100%, dar tot nu ma pot abtine sa nu intreb: ce-i mai nociv copilului mic, un deget inmuiat in bere odata din intimplare, sau o mama fumatoare care alapteaza, ce-i mai rau, tigara cu care copilul e deja in contact regulat prin intermediul alaptatului sau gura aia de bere pacatoasa? |
Amandoua.
Va puteti imagina camerele de alaptat separate in camere de alaptat pentru nefumatoare si camere de alaptat pentru fumatoare?
natynic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Amandoua. Va puteti imagina camerele de alaptat separate in camere de alaptat pentru nefumatoare si camere de alaptat pentru fumatoare? |
Oare ar fi toleranta mai mare la un subiect depre fumat in preajma copiilor? Sincer ma indoiesc!Io as deschide subiect nou...cine se baga??
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
eld spune:
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/822170/Diagnosticat-cu-ciroza-la-5-luni/
Cumplit
iulia_b spune:
Am si eu o nelamurire...am vazut in diferite retete de dulciuri si pentru copii esenta de rom. Ce este de fapt? Are ceva alcool?
denizel spune:
Eu stiu ca mai toate esentele de pe piata au alcool etilic. Dar, se pune o fioluta din aia la vreun kilogram de compozitie.
Asa, si siropelele de tuse pot avea putin alcool etilic si chiar cunosc o doamna care a refuzat sa ia nu's ce medicament fiindca a vazut in compozitie alcool etilic . Abia aici cred ca am putea incepe sa vorbim despre exagerari.
Deocamdata incercam sa vedem care e motivatia pentru "o gura de bere, ca e mic si pofteste" .
stefaniya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ariel_7000
1. te astept eu cu placere, dar la alt topic:)) 2. touche! mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) |
mai intai ma dau putin bine pe langa tine si apoi imi fac curaj sa intru la topicul de mancarica
Cat despre blondini,pot fi nemti,suedezi,danezi,norvegieni,rusi,olandezi ..... Dar descrierea ta despre ei nu mi se pare foarte departe de cea a tinerilor romani.Din pacate si romanii au ajuns sa copie foarte bine asta.
Eu am un baietel si cand vad pustii cat se imbata pe-aici e normal sa-mi fac griji si sa-mi pun intrebarea " oare asa va fi si Carl" Copiii aici beneficiaza de o mare libertate,ei incep sa munceasca de la varsta de 14ani in paralel cu scoala.Avand banii lor isi permit sa mearga in baruri,discoteci,pub-uri...
Eu vin din Romania unde am crescut cu multe prejudecati si aici incerc sa invat cum pot sa-i inteleg pe copiii danezi si cum pot fi aproape de copilul meu,atata timp cat el va creste in mediul respectiv.O data in magazin era o fetita cu mama ei si avea un machiaj la ochi cu roz in forma de pisica,era foarte bine conturat ce mi-a lasat impresia ca a fost ajutata sa-l faca.La gura avea facut cu ruj cred,cum ii curgea sange,fetita avea in jur de 7 ani.
Ma gandesc la sotul meu si gasca lui,imi povestea cat s-au mai imbatat in "tineretea lor" iar acum toti sunt familisti,cu meserii bune,unii chiar foarte bune,au colindat lumea impreuna...Deci cred ca e foarte important cam ce arata parintii in famile,ce mosteneste si copilul si cat e de predispus la vicii.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya