Cum privesc romanii alcoolul?
Raspunsuri - Pagina 18
anca_a spune:
ariel, inteleapta alegere cu alcoolul...intradevar in cazul tau e mai bine sa stai departe de el...ca daca fara esti asa zbuciumata...
urmezi ceva tratament?!
Anca si Alex 14 decembrie 2007
Sabina spune:
mai, jumatatea de pahar de vin de anu nou sau de ziua ta iti readuc aminte ca esti om normal, si te ajuta sa poti alapta linistita pana la 2 ani.
chiar nu dauneaza copilului, absolut deloc.
sa nu fim absurzi.
e cu totul altceva decat o gura de bere la copilu de 2 ani .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_a ariel, inteleapta alegere cu alcoolul...intradevar in cazul tau e mai bine sa stai departe de el...ca daca fara esti asa zbuciumata... urmezi ceva tratament?! Anca si Alex 14 decembrie 2007 |
urat!!! :-(
Ar fi potrivita o singura replica pentru tine. Numai ca, daca ti-ar da-o cineva, presupun ca te-ai simti foarte jignita.
anca_a spune:
offtopic
Denizel, pai in loc sa faci tu presupuneri despre cum m-as simti, nu mai bine iti zici tu replica si iti spun eu dup-aia cum m-am simtit?
Si sa inteleg ca esti un soi de avocatul poporului?
Anca si Alex 14 decembrie 2007
alexa76 spune:
citat din mesajul lui anca_a ariel, inteleapta alegere cu alcoolul...intradevar in cazul tau e mai bine sa stai departe de el...ca daca fara esti asa zbuciumata... urmezi ceva tratament?! |
toate ca toate dar asta n-am priceput-o.cred ca discutia deviaza ca multe altele.ce ziceti de un time out?
szivarvany spune:
citat din mesajul lui anca_a ariel, inteleapta alegere cu alcoolul...intradevar in cazul tau e mai bine sa stai departe de el...ca daca fara esti asa zbuciumata... urmezi ceva tratament?! Anca si Alex 14 decembrie 2007 |
Daria & GIULIA(2004 08 16)
ariel_7000 spune:
no, ca la asta chiar ca nu m-am asteptat!!! uite cu cine si pentru ce imi pierd eu timpul degeaba, cum vreau eu a aduc niste argumente, pentru ce??? ca in 3 majuscule sa fiu facuta terci, apoi ca nu a fost suficient, apare "mana dreapta" si mai baga un cuvant "dragastos" si incurajata de reactie , apare iar prima stea pe firmament si face efortul de a-mi adresa 2 randuri de jigniri! voi sa fiti sanatoase, cu tot cu alcool sau fara in casa, in familie, pe masa, pe sub masa, in camara sau pe afara! am vrut sa dau o nota de umor subiectului si am fost facuta OMG, penibila, "ca trebuie sa ma tratez"...chiar ca aveti dreptate, imi pare rau ca mi-a luat atat de mult timp sa pricep ca acest forum nu mai este ce era "pe vremurile mele", cel putin o parte din ultimile subiecte citite...ca exista si oameni cu care, cu toate ca am avut divergente pe alte teme, pot avea un numitor comun in altele (de ex, asta, in care se dezbatea CUM VAD ROMANII ALCOOLUL, iar eu in calitate de roman mi-am permis sa raspund, din prisma mea...)...ehhh, chiar ca m-ati facut sa ma simt penibila, ca am crezut ca se poate avea un dialog, ca se poate glumi putin, dar ma "voi trata" in alte parti ca aici m-a napadit o greata imensa!!!
sabina, , nu am incercat sa ma iau de acea jumatate de pahar, stiu ca tu ai inteles asta, m-am referit la "practica" des repetata...oricum, din partea mea, ai tot respectul pt modul tau matur de a discuta mereu. mi-a facut placere si-mi va face placere sa ne mai intersectam si la alte subiecte, sper eu mai "curate"
denizel, mamagiuliei , merci de suport, dar chiar ca nu mai am cu cine sa continui o discutie aici!
ma retrag la "mamiceala", unde nu voi ajunge sa citesc vreodata de alcool la copil si alte grozavii!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
denizel spune:
citat din mesajul lui anca_a offtopic Denizel, pai in loc sa faci tu presupuneri despre cum m-as simti, nu mai bine iti zici tu replica si iti spun eu dup-aia cum m-am simtit? Anca si Alex 14 decembrie 2007 |
Lasa ca are cine sa-ti tina companie la papat bombonele rosii, nu trebuie sa ma sacrific eu .
natynic spune:
Bun, s-ar zice probabil ca se impune eterna concluzie: "Fiecare face cum simte si cum crede ca e mai bine"; inspirata si diplomata concluzie a oricui vrea sa scape de polemici. Sau sfarseste si subiectul asta la ZZ, la cosul de gunoi, pentru ca a devenit, ca atatea altele, un sir neintrerupt de jigniri. Ma intreb atunci pt ce mai dezbatem pe forum...
Sa precizez, faptul ca imi lipseau Guestus si Amina era o gluma, legata de alte subiecte in care am avut altercatii (profesia mea fiind ceva de neiertat). Pentru cine nu stie despre ce e vorba, o fi penibil, nu zic...
Eu ii propun lui Sheannamp sa o lasam balta. Cine stie ca alcoolul face rau copiilor sub multe aspecte, PUNCT, va tine copiii departe de alcool in continuare. Cine nici macar de dragul copilului nu tine cont de riscuri si nu se poate abtine de la 1-2 drinks plus o bere regulat pe saptamana, ca e gravida sau ca alapteaza, nu conteaza...o va face in continuare. Cine crede ca e haios sa-i dea copilului sa guste bere, sau crede ca e imposibil sa-i refuzi acestuia curiozitatea, ii va da sa guste/bea in continuare. Ca, deh, daca nimeni nu vrea sa invete nimic din discutii ci doar sa jigneasca...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
P.S. Poate a vazut cineva la TV stirea despre copilul care are 3 kg la 5 luni, a carui mama a baut si in timpul sarcinii si dupa...Sau poate si daca a vazut-o, tot aia e...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!