Shoppaholicele Redouto-masochiste (126)
Raspunsuri - Pagina 9
nushulica spune:
eiii acum vad ca eu nu pot fi prietena nimanui!!!ca n-am semnul ala cu plus de pe bara!!!e corect asa??spuneti voi...
eu am gasit un cod de-mi reduce 110euro din 320 la produse cu pret intreg dar nu-mi da nici cadou nici fdp asa ca mai caut...mentionez ca in astia 300 si ceva de euro am 5 pereche de incaltari pt mine si sot toate neredusemacar sa stiu un lucru
pardon 4 perechi
36+ DAVID-MIHAI
mirunajr spune:
ba il ai toata lumea il are
numai ca tu nu il vezi, doar noi il vedem
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica eiii acum vad ca eu nu pot fi prietena nimanui!!!ca n-am semnul ala cu plus de pe bara!!!e corect asa??spuneti voi... 36+ DAVID-MIHAI |
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Tocmai te-am cerut eu, nushu, ai semnul ala...
Si daca se inchide cosmelia, de-abia e un motiv bun sa ma duc la Viena decat la Slanic, nu-i asa fetelor?
miki68 spune:
Au salina la Viena?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
hehe! pretenu la nevoie se cunoaste merci miki miruna si claudia yupeee acum am si eu prieteni
ce ziceti de codul meu?nu stiti voi unul mai bun? cu cadou eventual?
36+ DAVID-MIHAI
mirunajr spune:
Nushu "te cerusem" si eu inaintea lui Clau...doar sa vezi ca si tu ai acel semn...daca vrei dai accept
claujro spune:
Se deschide un outlet (ca cel de langa Paprika-Ungaria...imi scapa numele acum ) vis-a-vis de Carefourul din Militari . Adica un orasel in miniatura cu magazine de firma...
aissa spune:
Multumesc pt raspunsul cu termometrul, chiar vroiam sa revin cu intrebarea ca pe ala il am in cos... Inca nu am dat comanda, mai sap.
Auziti, care e faza cu prietenia? La ce "ne foloseste?