Shoppaholicele Redouto-masochiste (126)
Raspunsuri - Pagina 10
miki68 spune:
Nushu, poti incearca 14702 cica-i fdp 0 si www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=email&nope=14702&omniturecode=001RP8824" target="_blank">set de tacamuri si fata de masa cu servetele
Si reducere procent si cadou, n-am
EDIT: la ce am eu in cos, da numa cadou nu si fdp 0
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
miki da imi da fdp si cadou dar nu reduce bani deloc si aici ma "doare"cel mai rau
kokiy iata ce de-a prieteni am acum
36+ DAVID-MIHAI
alinam spune:
Aissa eu sunt forte multumita de termometru, dar ziceam ca gasesti la fel de usor si in farmacii , acum tu decizi daca il comnzi pe asta sau te duci si iei "pe vazute".
Eu tot mai sper sa fie o gluma cu lr.ro sau poate e cineva care cumpara ca si noi si vinde in ro prin intermediul sitului .... zic si eu ca o necunoscatoare, intre timp am facut ceva resarch pe siturile lr ale altor tari si nu mi-a placut deloc ce am vazut pe acolo, preturi mari fata de lr.fr si nici macar nu au toate produsele.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
mirunajr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica miki da imi da fdp si cadou dar nu reduce bani deloc si aici ma "doare"cel mai rau kokiy iata ce de-a prieteni am acum 36+ DAVID-MIHAI |
la ce-ti foloseste??
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunajr la ce-ti foloseste?? Mama de Anca-Simona |
La un moment dat, o sa afisam lista prietenilor si o sa vedem care e cea mai tare
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
la "spionaj"
36+ DAVID-MIHAI