Shoppaholicele Redouto-masochiste (126)
Raspunsuri - Pagina 22
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinam Lorenta pai reapunde-le si o sa vezi , intreba si tu exact care e treaba ..... |
Pai,nu mi-a fost adresat personal mailul si nu pot sa ma erijez in reprezentanta redoutistelor.
claujro spune:
Nimeni nu e reprezentantul nimanui (nu ma faceti sa ma simt prost ), trebuie doar sa aflam ce intentioneaza.
Lorenza spune:
citat din mesajul lui claujro Nimeni nu e reprezentantul nimanui (nu ma faceti sa ma simt prost ), trebuie doar sa aflam ce intentioneaza. |
Daca esti disponibila,eu te deleg pe tine.
anne16 spune:
Cristina, observ ca este ocupata
Stie cineva sa deschida capitol nou?
eu nu stiu
Grecia-Lefkada2008
Brigit spune:
Clau, f bine ca ai cerut mai multe amanunte. Daca raspund puneti si pe forum ca eu n-am coordonatele contului comun -si cred ca nici multe alte fete.
Daca oamenii sunt asa draguti si vor sa afle ce asteptari are clientela LR din Romanika de ce sa nu le spunem.
Oricum , am luat toate site-urile LR la purecat si:
-au f putine din produsele de pe .fr
-preturile sunt ....nici nu am cuvinte; parca cel italienesc mi s-a parut ca ar fi cat de cat mai "simtit " asa
- aubaine nu am vazut, pe unul din ele , nu imi mai amintesc care Outlet, si aveau produse aubaine ...
Asta la o prima "rasfoiala"; cred ca pana deschid astia aici fac un studiu de piata amanuntit
April
Emma are nevoie de ajutor !
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorenza
Daca esti disponibila,eu te deleg pe tine. |
si eu
Grecia-Lefkada2008
claujro spune:
april, ti-am trimis contul si parola pt mail. Cine le mai vrea le poate cere pe PM fetelor mai vechi...toate stiu usernamul si parola.
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
M-ati pus pe ginduri, ma gindesc sa mai comand cit mai pot...
Eu sper sa fie o gluma...
Sunt curioasa ce vrea madama Parneala...
Lorenza spune:
citat din mesajul lui Redoutistele Ce titlu sa dam noului capitol? Help! |
3suissele redoutabile